Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zakázat, zregulovat, vybrat.... přidat si plat, dotovat, parazitovat..... a pak mít tu drzost ještě o tom psát a prezentovat se jako "spasitel národa" - to by vám socanům, komunistům, STBákům šlo velmi dobře. Konkrétně vy jste brzda dalšího smysluplného vývoje této země. Neudělal jste nic, nenavrhl nic - jen žvaníte, sebechválíte se a lezete někam Rusákům.Rv

1 0
možnosti
Foto

Vy politici jste tak úžasní a pořád se nás snažíte přesvědčit, jak to myslíte dobře.  Ano myslíte to dobře, pro sebe dobře.   Zbytečná parazitická kasta.

0 0
možnosti
Foto

Nejbezpečnější jízda je plynulá, bez ohledu na to, jak rychle všichni jedou. Hlavně musejí jet všichni zhruba stejně (jinak dojde k narušení té plynulosti).

Takže ze střídání různě "rychlých" úseků  žádnou radost nemám.

0 0
možnosti

Pane Huml, byl jsem zvědav co z nich zase vypadne. Původně nebyla rychlost nikterak omezená. To jen regulátoři a výběrčí daní přišli na ohromný obchod. Pokud jste opravdový expert a demokrat, navrhněte zrušit příkazové značky a nahraďte je doporučujícími.

2 1
možnosti

Zítra vám ukrojíme nějakým nařízením, zákazem, směrnicí další plátek svobody, ale dneska jsme vám dali kostičku, tak nám zatleskejte.

Až místo schalování dalších zákonů a zákazů začnete ty stávající rušit, tak o tom zkuste napsat a budu první, kdo začne tleskat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik