Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Průser je, že soudruh Huml ve snaze ukázat, že "on to tak nemyslel" hází do jednoho pytle Kvitovou a Rittiga (už za to by si měl nafackovat). Nechápe ten rozdíl mezi člověkem - metropolitou, který své příjmy realizuje po celém světě a "podnikatelem", který realizuje příjmy zejména v ČR a daní jinde, protože je nenažraný.

8 0
možnosti
LN

...tohle neberu....nezlobte se..ale pokud někdo udělá chybu...a vy jste ji udělal..protože jako člen vrcholného voleného orgánu republiky jste se navezl do špičkové reprezentatky...taky by měl jít od válu...

..jinými slovy...PANE POSLANČE ZVAŽTE SVOU REZIGNACI!... protože svým výrokem jste pošpinil to co máte reprezentovat...Českou republiku...   !

20 2
možnosti
Foto

Jaký je rozdíl mezi panem Humlem a Petrou Kvitovou?

Pan Huml nikdy nic nevytvořil a celý život jenom parazituje na práci druhých. Pan Huml nikdy neplatil žádné daně, protože všechny jeho příjmy vznikají pouze z přerozdělování peněz, které stát v podobě daní sebral jiným lidem. Pan Huml nikdy nedokázal nic, co by stálo za zmínku, pomineme-li nutné intrikářské úsilí, které ho v řadách postbolševické strany vyneslo do parlamentu, aby i nadále mohl utrácet peníze, kteří mu vydělali jiní. Fakt, že lidé, kteří něco dokázali, utíkají z téhle země pryč, byměl být důvodem ke studu lidí jako je Huml. Protože paraziti jako Huml tyhle lidi vyhánějí pryč. Čím větší nenažranost bolševických bafuňářů, tím víc schopných lidí zmizí za hranice. A vlastně se divím, že lidem, jako je Petra Kvitová, se vůbec chce být ještě spojováni se zemí, kde se bolševické kreatury dostanou do vlády.

41 0
možnosti
JH

Korupce,rozkrádání,lobování a podvody jsou ve všech zemích,to ale rozhodně není důvodem pro obcházení daní a podvody místo účinného potírání těchto nešvarů. Tj. ve stylu oni kradou,tak mi budem taky...Jinak je celkem humorné se 25 let po revoluci ohánět bolševickými bafuňáři, vzhledem k tomu,že intriky a korupce kvetou napříč pol. spektrem viz.Dalík atd...

1 2
možnosti
VJ

Kvitová vadí, Rittig nevadí. Rv

1 0
možnosti
JH

Spíš jste to měla napsat obráceně, na Rittiga lidé nadávají, Kvitové stejnou věc s klidem odpustí,protože má salátovou mísu...:-P

0 2
možnosti
OF

V devatenáct hodin začne koncert kapely Chinaski. Vystoupení skupiny však neplatí město, ale právě Kvitová.

„Ano, je to Petřino rozhodnutí, chce tak poděkovat svým fanouškům. Zve je proto na koncert Chinaski, sami kluci z kapely byli velmi vstřícní a nabídka je potěšila,“ řekl Jiří Kvita, Petřin otec a současně fulnecký místostarosta.

Zdroj:http://ostrava.idnes.cz/kvitova-zve-fanousky-na-koncert-kapely-chinaski-fu2-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140711_2081303_ostrava-zpravy_ama

17 0
možnosti
OF

Stando to jste přehnal.  S takovou se nám Petra nevrátí ani po ukončení kariéry.

P.S. Domluvte se Filipem a pozvěte Alexandrovce, rád se přijedu podívat.;-D

3 0
možnosti
DM

Pane celozivotni fizle, kolik jste za svuj zivot odvedl statu na danich vy? A ted nemyslim na danich z vasich prijmu fizla, poslance, atd., ktere byly vyplaceny ze statniho rozpoctu (a tedy se do rozpoctu pouze vracely), ale z prijmu mimo statni rozpocet? Protoze si tu jednu velkou nulu dokazu sam spocitat, povazuji vas nejen za pokrytce, ale hlavne za jeden z nejvetsich lidskych odpadu v teto republice.

17 0
možnosti
RK

Koukám co je tady moralistů;-D  Nj. Pokud jde o druhé, to se to moralizujeRv

0 0
možnosti
JH

Přesně,hlavně co se týče kázání o kádrovém profilu a minulosti pana Humla...chce to vidět dál než na špičku vlastního nosu.

1 4
možnosti
EP

Pan Odtažená Špína, náš politický turista nějak zapomíná na to, že sám je parazitem největším, celoživotně živen z našich daní a ještě hledající způsob, jak nám otravovat život. Doufám, že všichni ti vaši hrozní "boháči" skončí v daňových rájích a vy na odstavném parkovišti za Prahou.

6 1
možnosti
AS

A84d83a60m 75S22t57a92v77a

11. 7. 2014 8:16

"... nemohu se omluvit...": Komunista Huml má vztek, že daňový ráj existuje, zatímco jeho sen komunistický ráj ne!

9 2
možnosti
VS

Nepříjemná situace... 

Celkem rozumím tomu, že Humlův souhlas s nenávistným příspěvkem o Petře Kvitové odpovídá jeho vidění světa, ale tady si naběhl. Něco jiného je štvát "obyčejné lidi" proti monackým rezidentům z řad bohatců a vykořisťovatelů a něco jiného je hodit jedovatou slinu po čerstvé vítězce Wimbledonu a mnohonásobné reprezentantce ČR, požívající značné popularity. 

Kdyby na FB ocenil podobný výpad proti Rittigovi či Valentovi, byl by prostým lidem chválen a do nebe vynášen. V případě P.K. si ale zostra naběhl na vidle. Asi to chce přemýšlet dál, než jen k příští křižovatce.

9 2
možnosti
RK

U Rittiga nejde o to kde podává daňové přiznání, ale o to jakým způsobem k penězům přišel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik