Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J75a85k40u79b 82K12o75r75f

11. 7. 2014 10:21

Blabol omlouvat blabolem, to chce hodne silny nervy... 

Melete kraviny.

4 0
možnosti
VH

Již pět let, kdy považuje za povinnost poslance se na blogu vyblít.

1 0
možnosti
JR

J11a74n 42R65á39ž

11. 7. 2014 10:20

Svázat občanská práva, s placením daní, to by byla věc!. Navrhněte se svými soukmenovci změnu Ústavy v tom smyslu,že volební právo mají jen občané ČR, kteří platí v ČR daně. Jsem přesvědčen,že už byste se do Sněmovny nedostal.

5 0
možnosti
Foto

Daně jsou vždy loupeží ať se na to podíváte z jaké chcete stránky.  Měl byste se vzpamatovat a ujednotit si co je morální a co je nemorální.

4 0
možnosti
TP

Tohle je nejlepší: "Jsem levicově orientovaný politik, od kterého neočekávejte, že bude brát chudým a dávat bohatým." Takže pravicový politik bere chudým a dává bohatým? Humle, čím víc do toho rýpeš, tím víc se do těch sr...k propadáš Rv

16 0
možnosti

Jen tak mimochodem, co když je Petra v Monaku jen proto, že se jí tam líbí, a že na to má? Nijak jsem zatím nepostřehl, že by osobně řekla, že je tam kvůli daním.

0 0
možnosti
Foto

Pane poslanče, pokud jste se tímto článkem snažil "uvést věci na pravou míru", povedlo se Vám to! Jestli ještě někdo pochyboval, co si o Vás má myslet, tak teď už má jistě jasno...

13 0
možnosti
VS

"Když mlčel, zdálo se, že je to blb. Potom ale promluvil a vyvrátil všechny pochybnosti..."

16 0
možnosti
RM

Pane VUML, čím jste vy tak přispěl k našemu všeobecnému blahobytu, co?

5 0
možnosti
MK

Ach jo. Celé je to tak složité, že to nakonec skončí u špíny a fízla co nic nedokázal - lidé mají jednoduchost raději, navíc jsou rádi osobní a řeší případ od případu. Konečně vzpomenu si na jednoho Francouzského herce, co přesně ze stejného důvodu prchl ro Ruské federace - narozdíl od Kvitové to byl na diskusích rázem nemorální prospěchář.  Každopádně na názoru, že fyzická osoba zdaňující v daňově výhodnějším státu by měla mít tamní občasntví neshledávám nic co by mne nějak vzrušovalo - je to politický názor, který není nijak originální a objevuje se v řadě světových zemí, kde s tímto bojují včetně USA. Osobně myslím, že by to mohlo odradit nanejvýš sportovce, takového Bakalu či jiného podnikatele jen těžko. Každopádně pár lidí by to odradit mohlo, nicméně mnohem větší úspěch ve snižování takových utečenců namísto administrativní msty by slavila taktika, nepřánět to s progresí a daněmi neplýtvat v každé státní zakázce.

3 1
možnosti
VD

Typická špína. Nejen, že se neomluví, ale ještě žvaní. A snaží se vzbudit dojem, že vlastně jako nějakou pravdu. Takhle nežvanil ani Jakeš o Lendlovi. Hnusná bolševická špína...

5 1
možnosti
MJ

Humle, všichni si Tě pamatujeme jako Klíčovského fízla. Vážně bys chtěl, aby se v tom někdo povrtal ? To byla opravdová špína, Experte.

4 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik