Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J35a81n69d39a 82J22o54s65e98f

11. 7. 2014 12:24

Čtu to tu a naskakuje mně husí kůže...;-(

2 0
možnosti
MS

Předpokládám, že z názorů soudruha Humla. :-P

4 0
možnosti
HP

Na tomhle všem se potvrzují dvě věci, které si myslím už velmi dlouho. Fízl není povolání, nýbrž diagnoza a bývalý komunista je jako bývalý černoch. Huml je komunistický vyžírka, který celý život nedělal nic, než dojil tento stát a daňové poplatníky. Že má tu drzost o někom, kdo si na svoje živobytí vydělává dřinou, prohlašovat že je špína mě osobně neudivuje. Komunistům je slovo morálka stejně tak cizí, jako pracovitost. Mohu se jen modlit, aby ho lidé v dalších volbách poslali tam, kam patří. Do háje....;-O

16 0
možnosti
Foto

Humle, vy jste pěkně vychcanej. Víte na kterou strunu zabrnkat abyste se zase dostal ke státnímu cecku. Většina lidí z vás zvrací, ale vy víte, že se najde dost takových, kteří vás za to zase ke korytu protlačí.

12 0
možnosti
JL

Petr Čech, Vladimír Darida, Jaromír Jágr, Tomáš Plekanec, Tomáš Hertl, Filip Jícha, Tomáš Berdych, Radek Štěpánek, Lucie Šafářová ... a tisíce dalších. Všichni platí daně někde jinde, takže je zbavíme občanství. Jenže pak nastane problém, kdo na ten sport bude chodit, kde bude stát brát peníze z DPH za vstupenku. Tuším, jak to pan poslanec myslí - Jágra by nám asi ponechal, ten sice platí daně v USA, ale tam jsou vysoké, takže není důvod k závisti. Ale zas na druhou stranu. Co ty desítky fotbalistů a hokejistů, co hrají v Rusku?

4 0
možnosti
VD

Díky bohu za ty tzv. "Daňové ráje". Ty jediné brzdí soudruhy jako je Huml po celé Evropě, aby nezavedli zdanění třeba 80% ve jménu hasičů, lékařů, policistů, učitelů...a dalších, kterými se tihle levičáci, tak strašně rádi zaštitují, že pro tyhle skupiny dělají veskrze velké ho...., když jsou u kormidla, snad není potřeba moc zdůrazňovat. Čím méně peněz má stát na přerozdělování tím méně je korupce, není potřeba hledat nějaký recept na boj s ní, on už je dávno vynalezen. Doufám, že země jako Monako vydrží co nejdéle, protože existence daňové konkurence je jedním z obrovských nástrojů pro svobodu obyvatel. Samozřejmě svaz evropských socialistických republik (EU) v čele se zavilým komunistou Barrosem (alespoň ten už je od valu), tím nejnechutnějším vepřem Schulzem a šaškem Rumpoyem už vymýšlí, jak tyhle daňové ráje zrušit, aby mohli zavést plošné stejné zdanění přes celou Evropu (jak se tenhle systém jednotného přístupu "osvědčil" nám už ukázal politický projekt s názvem Euro), ale snad jim to ještě bude nějakou dobu trvat. Takže abych to zakončil, vypůjčím si větu z mého oblíbeného týdeníku: Vysekněme Petře Kvitové 2. poklonu, zaslouží si jí!!!!

17 0
možnosti
Foto

J97i24ř73í 27R25o47h78a48n

11. 7. 2014 10:59

Soudruhu, kdyby jste z České republiky neuděli daňové peklo, neutíkali by z něj lidé do daňových rájů.

P.S. Neodtahují vám náhodou auto?

23 0
možnosti
VH

Ze všeho nejdříve sebrat občanství je bolševické darebáctví. Darebáctví, které ty jsi zde prezentoval. Darebáctví, které bolševik trvale provozoval, ačkoliv to bylo v rozporu jím přijaté a ratifikované Listiny práv (1975). Věz, že občan může - dle Listiny - ze svého státu kdykoliv svobodně vycestovat a kdykoliv (tedy i za jakkoliv dlouhou dobu) se do něj svobodně vrátit. Bez jakýchkoliv represí. Tím spíše bez bolševické krádeže občanství.

   Diskuzi o daňovém domicilu jsi - pokud vím - až dosud žádnou nevedl. Jediné, kdy Tě dosud daně zajímali bylo, když byly zdaněny poslanecké náhrady. To jsi za  zrušení jejich danění (a tedy zvýšení přítoku do svého koryta) vehementně hlasoval. Jaksi levicově orientován a myslíc na chudé, že?  Pročpak jsi neřval po vyobcování VIP spoluobčanů, bydlících v zahraničí již dříve?

  Další diskuze by byla zbytečná. Tak jako "blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně" (Šimek, Krampol), nepochopí hajzl, že je hajzlem.

       PS: Jsem Ti dlužen vysvětlení, proč Ti tykám (zejména když se zde proti tykání důsledně ohrazuji). Důvody jsou dva. První je, že předpokládám, že Ti to bude vyhovovat - přece jsme v dobách minulých byli všichni odboráři (vzájemně si tykající) a Tebe dosud to tehdejší myšlení neopustilo. Druhý důvod tkví v mé výchově: když mně maminka vysvětlovala, proč někomu vykat, zdůrazňovala, že vykání je projev úcty. Někomu prostě úctu vyjadřovat nelze.

     Maličkost na závěr: Pročpak jsi Ty, levicově orientovaný vstoupil do pravicové (i když, pravda, "pravicové") strany podnikatelů?  Nechce se mně věřit, že proto, že to byla jediná možná cesta k poslaneckému korytu.

9 1
možnosti

J67a29n 35Š28u95r85c

11. 7. 2014 13:55

Pane Hrubý - velká omluva. Mělo být samozřejmě plus.

1 0
možnosti
Foto

Já v tom článku naivně čekal, že pan Huml nás seznámí se zákonem, co připravuje na snížení daní, aby od nás nejen neodcházeli, ale aby se naopak občané Monaka houfně hlásili platit daně k nám. A on místo toho jen potvrdil, že ty fámy o špíně jsou pravdivé.

18 0
možnosti
MS

Jestli se vám nelíbí současné zákony, tak se je snažte změnit. Dokud však tyto zákony platí, má každý český občan plné právo je využívat ke svému prospěchu a  n i k d o  (natož poslanec parlamentu ČR) nemá právo takové lidi znevažovat. Je to vrchol ubohosti. :-/ Rv

9 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik