Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P31e92t33r 50S26l24á48d75e29k

14. 6. 2014 23:07

Pane Humle, z Vás mluví komouš. A je jedno, že už u nich dávno nejste a od té doby jste vystřídal několik stran, podobně jako Váš kolega Jandák. Komunistou se totiž člověk nestává, komunistou se člověk už narodí. Jde v podstatě o duševní nemoc, na kterou zatím neexistují léky. Proto mám pro Vaše literární výlevy určité pochopení. A není ani podstatné, že máte vysokou školu, takže by se určitý historicko-politický přehled dal očekávat. Víte, jak to s udělováním titulů, zejména druho- a třetiligovým politikům v našem státě chodí, když k získání titulu na jisté právnické fakultě stačí 3x projet po D5 kolem Plzně s platnou dálniční známkou. Ostatně i Vaše gramatika odpovídá spíš středoškolákovi se čtyřkou z češtiny, když ve větě: "Tak nějak zapomněl, že jsou známy tyto fakta" máte dvě hrubky.

Ale teď k tématu:

Pro lidi, jako jste Vy, pan Vyvadil, pan Jakeš a jiné, podobně orientované, je Rusko, vše sovětské, Putin, Stalin, Lavrov a další gauneři, něco jako svatý obrázek. Skoro bych řekl, že kdyby v Rusku vládl satan, budete k moskevskému vládci servilně vzhlížet tak, jako to děláte dnes. Zajímalo by mě, jaký postoj byste zaujal, kdyby byl rok 1938 a Vám by bylo, řekněme 30. A teď by v pohraničních oblastech Československa někteří separatističtí Němci s podporou Hitlera začali se samopaly obsazovat radnice měst a obcí, přes hranici by z Německa přijížděli další, podle Vás zřejmě mírumilovní občané s obrněnými vozy a kulomety od Wehrmachtu, mařili by celostatní volby apod.  Taky byste jim lezl až do horní části nohavic, jako to předvádíte dnes ve vztahu k "nevinným", dobře vyzbrojeným proruským teroristům, nebo byste podpořil razantní zásah Československé armády? Máte o čem přemýšlet. Teď k některým Vašim výrokům: Říct, že Krym byl vždy ruský, je asi taková pitomost, jako kdybyste řekl, že Policie ČR tady byla už od dob Praotce Čecha.   .....(pokrač.)

0 0
možnosti

Dobrý den pane Humle, asi pro Vás nebude složité poslechnout si, jak to vypadá na východě Ukrajiny se svobodou slova. a pod jakým vlivem si mohou občané východu dělat názory pokud chtějí cca. od 20:37 http://novosti.dn.ua/details/227510/ . Je dobré si vzpomenout, jak k tomu došlo - zelení apod. mužíčci se zbraněmi přes ruskou hranici pronikli do měst a městeček na východě, obsadili pár vládních budov a krom jiného přepli ukrajinské vysílání na kanály z Ruska.

0 0
možnosti

Pane Humle, pusťte prosím tyto drastické  záběry(lidé s utrženými nohami) z  posledního bombardování ukrajinskou armádou v Luhansku Zaorálkovi. Jaktože náš ministr nebije na poplach, jaktože toto neodsoudíme, kde je Člověk v tísni, kde je pravda a láska? Na východě umírají lidé a tzv. civilizovaný západ to nezajímá!!;-O;-€

1 1
možnosti

Pane Humle, Zaorálek je chudák, on nemůže říkat nic jiného (tzn. Putin je vším vinen, majdanisté jsou demokraté...a podobné blbosti). Kdyby říkal něco jiného, vláda s účastí ČSSD by hned skončila. O to by se postarali Babiš, Bělohrádek a novináři. 

Uvědomte si, že ČSSD ještě ani nezrušila ten "regulační" poplatek u lékaře a navíc Babiš jí vyhrožuje obnovením obnovením placení stovky v nemocnici. Babiš (s Bělohrádkem) dokázali, že jsou stejní jako Kalousek, Nečas, Topolánek...a vy chcete další komplikace?

1 0
možnosti

Co třeba zpráva OSN, která líčí nejoblíbenější kratochvíle nových "lidových" východoukrajinských vládců - vraždy, únosy, rabování?

Ehhh, jistě,

to se zrovna moc nehodí, když si chci kopnout do vlastního ministra a zabořit přitom hlavu do prezidentského análu. A tak dáme do článku obrázek dětí s nápisem "teroristi", to určitě zabere...

0 1
možnosti

(Nielen) Zaorálek je ako dieťa, ktoré sa hrá so zápalkami v senníku. Vôbec si neuvedomuje, čo robí, len je fascinované plamienkom, ktorý zapálil. V prípade Zaorálka svojimi vlastnými hlúposťami...

1 0
možnosti

Rusko chtělo pohltit Ukrajinu proti vůli většiny Ukrajinců, následně Rusko ukrajině vojensky ukradlo Krym, teď Rusko vyvolává boje na východě Ukrajiny, ale špatný je Zaorálek. Považme, ta zrůda Zaorálek si toto jednání Ruska dovolil odsoudit. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jak je možné pane Humle, že můžete být s Lubomírem Zaorálkem v jedné politické straně?

Já jen koukám, jak ČSSD klesají preference.

Ona ta protiputinovská a protiruská demagogie již dosáhla takového šílenství, že se na stranu Putina přidávají i pravicoví voliči.

Myslel jsem si, že nic horšího než Schwarzenberg nás nemohlo potkat, ale Zaorálek si s ním může podat ruku a vyhlásit soutěž o co nejštvavější protiruskou a protiputinovskou kampaň.

Co na tom, že na východě Ukrajinci umírají civilisté, kterým říkáme teroristé?

Nyní jsou ti správní demokraté Jaceňuk, Turčinov a Porošenko a vlastní lid, který nechce přijmout jejich prozápadní vládu vyhladí ohněm a mečem za našeho souhlasu Běda však, kdyby tehdy Janukovyč vyhlásil vyjímečný stav a na Majdan poslal vojsko. To by byl horší terorista než Bin Ládin. Jak strašně se stydím za západní "demokracii" a lidi jako je Zaorálek.  Pro Vás pane Humle karma R^

7 2
možnosti

Karma.R^ Jen si myslím, že byste měli v ČSSD vyvolat odvolání Zaorálka, ten evidentně ztratil jakýkoliv kontakt s realitou, spoustu Vašich voličů jsou zmatení z toho, že  Zaorálek stojí na straně TOP 09.Však také když Zaorálek mluvil v PS k Ukrajině, tak kdo mu jedině tleskal, byli ti z TOP 09. Projevilo se to už nyní v evropských volbách a další volby jsou už za dveřmi.

10 2
možnosti
Foto

Zaorálek je jeden ze současných největších válečných štváčů.

Proč nevstoupí do TOP09 nebo KDU-ČSL?

Tyto strany zastávají válečné řešení situace na Ukrajině, kdy chtějí vyvraždit všechny, kteří nepřijmou diktát Turčinova, Jaceňuka a Západu.

3 1
možnosti

V každém podobném konfliktu - ať je to Kosovo, Sýrie, Jižní Osetie, Ukrajina nebo některé další - člověku hrozí, že když se se vší rozhodností postaví na jednu stranu konfliktu, historicky se tím znemožní. Nyní to po Zaorálkovi, Schwarzenberkovi a dalších postihlo i pana Humla.

Nevím, jestli Ukrajina nasadila děla proti všem obyvatelům, nebo jen proti pokojným občanům, kteří vzali doma samopal a šli udělat na radnici pořádek. U nás, pravda, není zvykem, že má každý doma samopal, ale co já vím o Ukrajině. Taky jsem si všiml, že pokojní občané používají protitankové střely a sestřelili i nějaké vrtulníky - musím se přiznat, že já bych to neuměl, i kdybych doma ve sklepě našel nějaký ten Stinger, ale kdo ví. Taky jsem si jist, že Oděsa nám nic neukázala, protože nikdo z nás netuší, co se tam vlastně stalo. Ale třeba má autor nějaké insider informace.

Na druhou stranu stavět se jednoznačně na stranu nové vlády je stejně hloupé. Odstranění Janukovyče byl jednoznačný puč, jeho neochota (dobře odůvodněná) podepsat asociační dohodu s EU byla záminka. Dohodu s Majdanem porušil i Janukovyč, ale pro to bychom neměli zavírat oči nad porušením dohody z druhé strany.

Nemám žádné iluze o Putinovi v podstatě od jeho agrese vůči Čečensku a teroru, který tam rozpoutal (právo na sebeurčení v praxi:-(), ale rozhodně nikomu nepomůže uvalovat na něj jakési směšné sankce. Jediná cesta je přimět ho, aby se jasně postavil za mírové řešení (to může dost těžko odmítnout) a pak společnými silami přinutit obě strany konfliktu k jednání. Pokud si EU myslí, že proti Putinovi něco zmůže silou, je naivní. Jestli se Putin rozhodne, že chce Donbas pro sebe, tak ho dostane.

0 5
možnosti

Nepodceňujte se... valná většina těch zbraní je vyráběna tak aby je dokázali používat i osmileté děti a dodávají se tak že stačí stisknout spoušť.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik