Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Cituji

"Na východě Ukrajiny státní moc nasadila proti vlastním obyvatelům děla, minomety, tanky, obrněné transportéry"

Taková technická to tedy znamená že svého času na Balkáně totéž dělalo hnusné Srbsko, tedy "nasadili proti vlastním obyvatelům v Kosovu děla minomety, tanky, obrněné transportéry"

Nebo že by tady to bylo podle bolševické dialektiky obráceně a hnusní kosovští mohamedáni rozpoutali občanskou válku ?Teď opravdu nevím, babo poslanecká raď.  !

1 3
možnosti
Foto

Nepleťte si mě s jinými. Já nemám zakryté oči před Srbskem. Ano bylo to totéž a proto skončili představitelé Srbska u trestního tribunálu v Haagu. A byli odsouzeni za válečné zločiny !!!   Skončí tam ti dnešní ukrajinští parchanti taky? Přejete-li si to, jste slušný člověk.

13 5
možnosti
VS

No, řekl bych, že Olšerovi vyrostl zdatný konkurent...

11 7
možnosti
VU

Myslím, že lidé by měli psát jen o tom, čemu opravdu rozumí. Článek autora je jen projevem nepochopení situace na Ukrajině. Ze své poslední cesty na Ukrajinu jsem se vrátil před třemi dny a autorovi nabízím osobní konzultaci. Pro začátek by si autor mohl položit pár otázek, jako například:

Kdo jsou ti ubozí občané - separatisté, že mají čas týdny okupovat správní budovy a nemusí chodit do práce? Kde najednou vzali tolik zbraní? Odkud se berou nové zbraně, když směrem na západ je oblast pod kontrolou ozbrojených složek státu? Proč někteří z nich vypadají jako Čečenci? Z čeho tito lidé žijí? Proč ona "junta" neposílá těžkou techniku např. do Dnipropetrovsku, které je rovněž téměř 100% rusofonní a třetinu obyvatel tvoří Rusové? Proč velká část lidí z Donbasu utíká západním směrem? Proč trvá ATO tak dlouho? Není to třeba proto, že regulérní armáda má za úkol co nejvíce chránit civilní obyvatelstvo, i když separatisté střílejí z obytných domů? Není ona podpora separatismu u některých místních občanů vyvolána především dezinformacemi v médiích? A není právě tohle důvod, proč se separatisté hned zpočátku snažili ovládnout vysílače?

Prosím, pište raději o dopravě.

9 14
možnosti
RK

Fakt si myslíte že tohle soudruha vébé zajímá?

5 11
možnosti
ZB

Jste jen ubohý demagog a lhář.Víc k tomu Vašemu "dílu" nemá smysl psát...Rv

7 16
možnosti
TJ

Občas se kouknu na Humlův facebook. Abych se podíval, jak vypadá skutečná lidská hloupost. Tamní  rusofilské  a USA-haterské pecky se snad nikde jinde nanajdou. Humlovi příznivci, to je utrpení tohoto národa. [>-]

7 17
možnosti
Foto

ušetřil jsem vás toho.

2 0
možnosti
VB

Anální vlezdobuselisti rozdali karty, my co si myslíme, že na Ukrajině vládne junta jsme ti špatní, a pravdu mají oni.A můžou to být diskuze pod blogem pana Humla,Fojtíka, Olšara a dalších, prostě všichni jsou zaškatulkovaní, historie ukáže kdo byl lepší demagog:-:-)

12 1
možnosti
Foto

Jak dlouho může těch několik stovek obklíčených ozbrojených separatistů na východní Ukrajině odolávat mnohonásobné přesile ukrajinské armády? Je jen otázka času, kdy jim dojdou zásoby i munice. Jsou v bezvýchodné situaci, protože Rusko jim nepomůže. Budou se nejspíš bránit do posledního náboje.

4 5
možnosti
Foto

Už jste se naučil psát své jméno bukvami? Budete mít problém. Asi Guml...

Nevěřím vám ničehož, spíše se stydím, že místo rozboru situace papouškujete prázdné fráze. Snad jim možná i věříte.

6 9
možnosti
Foto

Abyste nebyl první, kdo si bude na plastice nechávat operovat oči na šikmo. ;-D

7 6
možnosti
KK

Pane poslanče Humle, začněte se konečně zabývat věcmi, které trápí občany Česka.O dění na Ukrajině si každý normální občan Česka udělal svůj úsudek už dávno a vůbec k tomu nepotřeboval Vás ani prezidenta Zemana a české média už vůbec ne.Věnujte svoji energii a čas zrušení "zvěrstva" obnovitelných zdrojů v Česku.Vždyť na to doplácí v této zemi každý jeden i ten nejchudší člověk.Máte k tomu všechny možnosti a přesto neděláte nic.A nejen Vy.Prezident Zeman chce být prezidentem dolních 10 miliónů a neudělal pro ně v tomto "zvěrstvu" zhola nic.Jen kecy, kecy a zase jenom kecy.Všichni v této zemi vědí, kdo za toto "zvěrstvo" je odpovědný.Ano, jsou to poslanci ČSSD, KSČM a lidovci.Oni odsouhlasili zákon, který dovolil toto "zvěrstvo".Škoda pro občany Česka cca 1,2 biliónu CZK je málo?Pane poslanče to je dokonaná vlastizrada.Všichni tuˇ"řešíte" Nečase, Janouška,Rittiga a hlavně ODS.Tím nechci říci, že také nemají za "ušima", ale je to jen "kouřová" clona na zakrytí biliónového podvodu na občanech Česka.ANOfert to teď s pomocí socialistických "kindervládců" a prezidenta Zemana "zabetonuje" pomocí služebního zánona na věčné časy a nikdy jinak.Koho vlastně pane Humle zastupujete?Posuzovat dění na Ukrajině a proč toto vše nastalo je zapotřebí se znalostí tisícileté historie vztahů v Evropě.Tendence byla a je tatáž.Je to Drang nach Osten v různých podobách.Nyní narazil na ruskou zeď jako už několikrát v historii.Pod hlavičkou EU se o to snaží Německo i dnes.

2 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik