Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P87e94t45r 58H54á68l98a

12. 5. 2014 15:20

Řešení je jednoduché. Je třeba zavést (přiměřenou) zodpovědnost soudců za jejich rozhodnutí.

1 0
možnosti

Nevím pane.Ale nic asi nevyřešíte.Tento režim totiž vždy jenom čeká,až se něco stane.Dostal jsem pokutu.Podotýkám,aby někdo hloupě nediskutoval,že jsem hluboce přesvědčen,že oprávněně.Jel jsem služebním autem,po skončení jízdy jsem doklady v tomto autě zapoměl,to odjelo a já svým soukramým jsem se vydal asi tak do 1 km vzdáleného obchodu bez dokladů koupit si chleba.Byl jsem přistižen.Pokud bych po cestě udělal volovinu a někoho nebo sebe zabil,nebo zmrzačil,toto riziko jsem nikterak tím,že jsem neměl u sebe řidičák nezvýšil a bezpečnost tím neohrozil.Proč toto píšu.Po lesních,polních a okresních  cestách se prohání množství terenních motorek a čtyřkolek,chodí tudy děti,málo pohyblivý občané a nikoho to nezajímá.V našem místě takovéto křápy opravuje jeden mladík,mimo to má závodní auta,uznaná cyklosteska,kudy také běžně chodí rodiny s dětmi,je pro něho zkušební a testovací dráha,to je nejenom u nás,takto je to od městečka k městečku,od vesnice k vesnici.Tito jsou nevím z jakých důvodů z dodržování pravidel o bezpečnosti na silnicích a veřejnosti vyjmuti.O nějaké slušnosti u nich nemůže být ani řeč.Pokud se vůči nim v tisku nebo v televizi objeví nějaké upozornění,tak jenom to,všichni dávejte pozor blbečcí tam jezděj.To platí i pro motorkáře na těch nejhlavnějších silnicích.Tam je zajímavá jedna věc.Když to napálí do stromu, patníku a pod.,má rodina smůlu.Nemá,kdo by jí platil miliony.Jiné je,když to napálí do někoho,kdo tam normálně jede.Tam už je odškodné,vždyť on byl několikrát v televizi upozorňován,že na něj má dávat pozor.Vždyť je to celé fraška.

0 0
možnosti

Ani s tímto kostýmem nemůžete létat.  To v americe píší povinně výrobci na kostýmy Supermana . Kdyby to nějaký z  kupujících trotlůů chtěl skusit.  Tak by mělo i na policejní uniformě stát varování: Ani uniforma policisty s Vás neudělá ROBOCOPA, nechrání proti kulkám, automobilům ani fyzikálním zákonům.

0 0
možnosti

Bohužel většina příspěvků s p. Humlem souhlasí, ale nenabízí řešení. Rád bych znal nejen jméno (na) státního zástupce, který se případem zabýval, ale i soudce a požádal je o jejich názor.

0 0
možnosti

Nestává se to často, ale dnes s  Vámi bezvýhradně souhlasím. V závěrečné úvaze o zneužití peněz daňových poplatníků jste uhodil hřebíček na hlavičku. O to asi jde především a je to neuvěřitelný hyenismus, takto využívat lidskou tragédii.

1 0
možnosti

Pan Huml zapomíná, že vydrřovat zločince ve vězení stojí občany  nekřesťanské peníze.

Zabavení auta je  nejrozumější. Jednou, dvakrát, třikrát ............................... 20 x.

A je jedno, na koho je napsáno. Každý vlastník si to musí ohlídat.

Ale pokud soud sezná, že pan milionář má relativně neomezené zdroje (ale takových moc nebude), tak samozřejmě nepodmíněný trest ;-€.

1 0
možnosti

No prostě by se mělo zakázat řídit auto po zákazu řízení auta... !

2 0
možnosti

To,ze někdo se zákazem řízení je několikrát přistižen, že na vzdory zákazu jezdí pod vlivem návykové látky a státní zástupce se spokojil s formálním podmínečně odloženým  trestem a neodvolal se, tak to je vina státního zástupce.Následně řeknu netřeba hledat viníka jednotlivce, ale obecný systém kdy by při přistižení se zákazem řízení napoprvé peněžitý trest + podmínka - na podruhé si to prostě odsedět - ono by si to následně spousta lidí rozmyslela.

2 0
možnosti

anebo taky nerozmyslela a v našem bordelu do vězení prostě nenastoupila, protože za chvíli budou zase plné basy a budeme úpěnlivě čekat na nějakou amnestičku, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik