Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Viník je jednoznačně onen řidič, který by měl pozůstalým vykompenzovat to co udělal, to znamená například propadnutím majetku ve prospěch těch dětí co přišly o mámu atd.  Co se týče paní policistky, tak asi podlehla představě, že toho šílence dokáže zastavit stejným způsobem, jako staví ostatní řidiče.  Toto špatné rozhodnutí jí stálo bohužel život.  

Celková prevence tak jak ji policie zneužívá je jen k vytloukání peněz z kapes lidí.

2 0
možnosti
AR

Myslím si to samé, nějaký registr přeci už existovat musí. Jak jinak by věděli, že má tolik zákazů??

3 0
možnosti
JR

J65a72n 11R38á75ž

6. 5. 2014 0:53

Až došlo k velké mediální masáži při které se mnohokrát v TV ukazovalo jak  šílenec vytlačil auto z dálnice, což vzbudilo oprávněné rozhořčení veřejnosti, se soud "odvážil" uložit nepodmíněný trest, a NS vyslovil právní názor o vysoke společenské nebezpečnosti takového jednání, tak teprve pak  soudy postihy silničním pirátům přitvrdily.To,ze někdo se zákazem řízení je několikrát přistižen, ze na vzdory zákazu jezdí pod vlivem návykové látky a žalobce se spokojil s formálním podmínečně odloženým  trestem a neodvolal se, tak to je vina žalobce. Věřím, že kdyby se po odvolání žalobce dostala věc az k NS, tak ten při vědomí, jak jsou tyto přečiny vysoce společenský nebezpečné, by taktéž svým názorem doporučil soudům, aby využily všech mozností a tyto "recidivisty" trestaly na horní hranici sazby bez možnosti podmínečného odkladu.

3 0
možnosti
LB

Kecy- je chyba v legislativě,toho člověka musela minimálně 10x zastavit policie když mu byl 11x uložen zákaz řízení.Kdejaký blb exekutor je schopen si dohledat cokoliv ve všech možných registrech a Policie ne?Když mě lustrovali naposledy tak si zjistili kolik mám bodů,jestli mám zákaz,nejsem hledaná osoba a podobně.A pokud vím tak dnes má možnost policie zabavit auto na místě.Tak proč ho nezabavili?Klidně i páté osmé atd.

Jeden feťák 16 let a druhý 3.Jeden Porsche a druhý škodu.

0 2
možnosti
MT

Jenomže aby to auto mohli zabavit, musí být jeho.

0 0
možnosti
OS

Zcela přesné, dle mého názoru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik