Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P84e79t31r 93S45l63á37d73e66k

15. 6. 2014 16:31

Soudruhu Humle, Váš článek mě opět pobavil. Je jako vystřižený z Haló novin. Souhlasím s Vámi v tom, cituji: že "Nemůžeme podporovat idioty, kteří nemají dost rozumu k tomu, aby sedli k jednacímu stolu a místo toho posílají na vlastní obyvatele tanky a vrtulníky". Proto, soudruhu Humle, nepodporujte idioty, kteří na území sousedního státu vysílají vojenské poradce, zbraně a vycvičené speciální jednotky. Nepodporujte idioty jako je soudruh Adolf Putin, soudruh Sergej Lavrov, který lže jak Goebels. Ten, kdo se chová jako fašista, je fašista. A soudruh Putin se chová jako fašista! Konečně se už proberte a přiznejte si, že Rusko (Sovětský Svaz) je imperialistický stát, který si v posledních několika staletích poroboval sousední národy a hodlá v tom pokračovat. Při rozpadu kolonialismu se na Sovětský Svaz jaksi pozapomnělo, protože Stalin dělal takovou nacionalistickou politiku a takovým způsobem likvidoval okolní národy a namixoval na jejich území ruské obyvatele, že se o tom Hitlerovi ani nesnilo. Takže věřím, že Rusové vrátí v příštích desetiletích území těm sousedním národům, které v minulosti obsadilo a které o to požádají. 

Ještě dovětek, abyste věděl, jak má okolní svět "rád" Vaše soudruhy, původem z asijských stepí. Zúčastnil jsem se tento víkend v Lotyšsku ME ve stolním hokeji, kde bylo asi 170 účastníků ze 13 zemí. Ve finále týmů mezi Ruskem a Lotyšskem došlo na souboj kapitánů. Rusákům, kromě jich samých, N I K D O nefandil. Tak moc jsou po Putinově Drang nach Westen Rusáci "oblíbení". Zkuste se nad tím aspoň jen trochu zamyslet, pokud je to reálně možné. Vyhráli Lotyši.

0 0
možnosti

Pokud si vzpomínám, demonstranti na Majdanu byli několik měsíců beze zbraní (ani je mít nemohli, skončili by v kriminálu, ke konci konfliktu začali někteří používat zápalné lahve), zatímco separatisti na Krymu a jinde na východě Ukrajiny se hned ozbrojili a šli do otevřeného konfliktu se svojí vládou za odtržení svých gubernií a potlačování svých ukrajinsky spoluobčanů - je to tudíž trošku jiná káva: Majdan chtěl odstranit vládu Janukoviče a Rusové na východě chtějí odtržení, což každý normální stát považuje za velezradu.

1 1
možnosti

Velmi podobně funguval Der Sturmer - vzal nálepku žid a s tou zakryl cokoli. Pan Huml používá nálepku fašista, stejně jako minulá i současná vládnoucí garnitura v Rusku. Co se nám nelíbí, to onálepkujeme, ono se pak proti tomu lépe bojuje a nabalí se na to dav.

2 1
možnosti

Autor článku mi dal vzpomenout na úvahu Karla Čapka Proč nejsem komunistou?

Úryvek: "Poznal jsem velmi málo lidí, kteří by si nevysloužili cibulačkou drobet spásy; velmi málo těch, na které by jen trochu střízlivý a rozšafný Hospodin mohl dštít oheň a síru. Je daleko více omezenosti než skutečné špatnosti ve světě; ale je tu přece jen víc sympatie a důvěry, přívětivosti a dobré vůle, než aby bylo možno lámat hůl nad světem lidí. Nevěřím v dokonalost dnešního ani příštího člověka; svět se nestane rájem po dobrém ani revolucí, ba ani vyhubením lidského plemene. Ale kdybychom mohli nějakým způsobem sebrat všechno to dobré, co vězí koneckonců v každém z nás hříšných lidských tvorů, věřím, že by se dal na tom konstituovat svět přece jen daleko vlídnější, než je ten dosavadní. Snad řeknete, že je slaboduchá filantropie; ano, patřím k idiotům, kteří mají člověka rádi, protože je to člověk.

   Velmi lehko dejme tomu se řekne, že les je černý, ale žádný strom v lese není černý, nýbrž je červený a zelený, poněvadž je to obyčejná borovice nebo smrk. Velmi lehko se řekne, že společnost je špatná; ale běžte hledat zásadně špatné lidi. Pokuste se soudit svět bez brutálních generalizací; za chvilku vám nezůstane z vašich zásad ani šňupka. Předpokladem komunismu je umělá nebo úmyslná neznalost světa. Praví-li někdo, že nenávidí Němce, rád by mu řekl, aby šel mezi ně žít; za měsíc bych se ho zeptal, nenávidí-li svou německou bytnou, má-li chuť podřezat germánského prodavače ředkviček nebo zaškrtit teutonskou babičku, která mu prodává sirky. Jeden z nejnemorálnějších darů lidského ducha je dar generalizace; místo aby shrnuli zkušenosti, hledí je prostě nahradit. V komunistických novinách se nedočtete o světě nic, než že je naskrze mizerný; pro člověka, kterému není omezenost vrcholem poznání, je to trochu málo."

3 0
možnosti

Pan poslanec do sněmovny nechodí , protože píše články na Idnes.

0 1
možnosti
Foto

Opravdu hrůza. Politický turista a poslanec " na vedlejšák" !! Názory na cokoli a služby všeho druhu : od dopravní zácpy přes Ukrajinu po koupi ojetého vozu.

Neskutečný dárek, tento poslanec.!

2 1
možnosti

Když máme ty "jasné a srozumitelné zákony", tak jak tedy aplikujeme ten "Zákon o protiprávnosti komunistického režimu". Nebo ten se zrovna nehodí do krámu?

2 0
možnosti

Souhlasím s autorem R^

8 5
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik