Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Stejně je zajímavé že mě nikdy nikdo neodtáhl. Možná je to tím, že na rozdíl od ministrů, poslanců a dalších samozvaných nadlidí dodržuji předpisy a také do centra jezdím zásadně metrem, nebo tramvají.

6 0
možnosti
RK

"Pojedete ve večerní róbě z plesu, porouchá se vám v poli auto, vystoupíte. Půjdete pěšky pro pomoc. Zastaví hlídka a bum.";-D  Tak to je vidět že vám zůstalo myšlení příslušníka páté bé.  Pokud normálnímu PaChovi vysvětlím že támhle za zatáčkou mi chcíplo auto a já jdu pro pomoc, tak on nejen že mě nebude pokutovat, ale pomůže mi, je to i v jeho zájmu aby tam pak nemusel vyšetřovat nehodu.    No a hlavně dneska má každý mobil, takže pochybuju že se někdo vydá pěšky po silnici někam pro pomoc, když si na pojišťovnu může v klidu zavolat odtahovku.

7 0
možnosti
Foto

Byl to jen příklad. Půjdete z lesa, z hub, kde jste zabloudil a ono se setmělo. Těch možností je 1000, mám pokračovat? 8-o

0 10
možnosti
Foto

Mě se vždy líbí  když násilí, které si parazité prohlasují se nakonec obrátí i proti nim samým.  Je to skoro pravidlo, že producenty násilí nakonec to jejich násilí dostihne a postihne.

14 0
možnosti
PV

No, takze jsme se dozvedeli, ze ve snemovne sedi lide, kteri maji problem s chapanim prosteho textu, nicmene nemaji problem hlasovat pro zakony, na jejichz vykladu se kolikrat neshodne 5 pravniku. Tak se pak nemuzeme divit, ze to u nas vypada, jak vypada. A vynaseni internich veci ze snemovny navic zavani bonzactvim. Proste Cesko, jako vysite.

15 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Choďte pěšky, pražští Pepíci ( pražský Pepík - naše vesnická přezdívka Pražanů).

1 0
možnosti
PP

Proč by měli chodit pěšky, když mají MHD zdarma? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Stando, vítám mezi námi obyčejnými!

7 0
možnosti
Foto

já jsem nikdy obyčejné neopustil :)

0 14
možnosti
PP

P84e69t20r 12P64á62l21k17a

11. 4. 2014 16:21

nevidím důvod, proč byste si svojí růžovou karttičkou parkoval v modré zóně, kde vás napadne. To jste na tom tak blbě, že nemůžete parkovat na placeném parkovišti (stání) a zaplatit to jako každej druhej? Rv

Dále bych od vás (v souladu s blogem) chtěl jediný příklad, kdy byla odtažena sanita parkující u infarktu? Podle mého jste normální lhář.

P.S.: Pokud ta vrchní část má být citace vašeho mailu, považuju za komické, že máme v parlamentu poslance, který se v písemné podobě vyjadřuje jako retard. Zkuste si to po sobě přečíst, nemá to hlavu ani patu.

32 0
možnosti
Foto

jestli nebude problém na příjmu.

0 15
možnosti

Já pro změnu rozeberu poslední odstavec. Dle zákona máte povinnost mít v autě tolik reflexních vest, kolik je podle technického průkazu míst k sezení. Je vážně takový problém si ji obléknout, A je úplně jedno, jestli máte na sobě velkou večerní nebo montérky. Pokud vy nebo dejme tomu vaše paní neumíte udělat ani toto, je to na odstřel a to bez legrace. manžel by jakožto profesionální řidič mohl vyprávět, kolik lidí se motá ve vesnicích okolo cest a není žádná šance je vidět, pokud se inteligentně zahalí do temných barev od hlavy až k patě. Pokud by trpěl na infarkty, už ho tu nemám. A to vlastní digitální kartu, takže ho z překračování povolené rychlosti vážně neobviníte ;)

8 0
možnosti
RM

Dle zákona musím mít v autě tolik vest, kolik je míst k sezení? Možná to tak mají profesionální řidiči, ale určitě to neplatí paušálně pro všechny. Nebo jsem něco přehlédl?

2 0
možnosti
Foto

Huml, čopak? Vlastná medicína vám něchutí? ;-D

13 0
možnosti
Foto

Hele Kovanda, jaká moje medicína? :-)

0 8
možnosti
PP

Sanitku nebo poldy nikdo neodtáhne, ti jsou užiteční :-P 

A když už je všude ten nesmysl se zónami, přičemž i vy máte své vyhrazené parkování,  je jen dobře, když jste si taky jednou zkusil jaké to je, nenajít auto tam, kam jste si ho, jistě v dobré víře, zaparkoval.

PS: mail vyznívá rozčileně, tak nevím proč se ohrazujete proti tomu, že jste údajně zuřil ...

7 0
možnosti
Foto

budete se divit, ale opravdu odtahují i poldy a sanity.

0 4
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik