Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jinými slovy říkáte, že policie změnila pravidla tedy porušuje zákon nyní nebo jej porušovala před tím, když tolerovala auta s růžovou kartou v ostatních rezidentních zónách? Co jste jako poslanec proti tomuto porušování zákona učinil?

0 0
možnosti

No fuj takhle plivat na ctihodného poslance Humla, když jemu jde jen a jen o to že se cituji "Odtahují sanitky, policejní auta detektivů při plnění zvláštních úkolů označená kartou, ministrů, cizích diplomatů, pokud není na místě a neprokáže se diplomatickým pasem".

No to je opravdu hnus a teď se jim do těch sanitek, detektivů a ministrů ještě nešťastně zapletl poslanec Huml. ;-D

0 0
možnosti

J90a53n 70F91o43r41e84j79t

24. 5. 2014 17:08

Stačí jet jako řádný občan PID a máte po problémech. Jsem státní úředník a pokud jedu na jiné místo, než je mé pracoviště, jedu metrem. A musím vyjet tak včas, abych stihl jednání, kterého se mám zúčastnit. Jste dospělý člověk, takže se předpokládá, že si umíte zorganizovat svůj pracovní čas.

0 0
možnosti

J55a16n 16N21o54v22á57k

15. 4. 2014 16:40

Neuvěřitelné! Člověk, který v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR nedělá nic jiného, než prosazuje zájmy výkonné moci a zejména omezuje práva občanů na úkor neomezeného rožšiřování pravomocí Policie ČR a obecních policí si nyní na Městskou policii Praha stěžuje? Proboha, co to je? 

Kdopak těm cukrářům a pekařům dal tak obrovské pravomoci? Podívejte se na zákon o zřízení obecních policií a na dnešní stav! A jsou to právě Humlové a jemu podobní, kdo jsou za zvyšování pravomocí policí odpovědní. 

A nyní si na svoji činnnost soudruh Huml stěžuje? Neuvěřitelné!

Soudruh esenbák Huml by prospěl nejen této situaci, ale všem občanům této země, kdyby složil mandát a šel do důchodu. Nezaslouženého, samozřejmě, ale raději jej budu platit za to, že nedělá nic, než za to, že neustále rozšiřuje státní teror na úkor poctivých občanů. A pak se tomu ještě diví a píše stížnosti. 

No co je tohle za člověka...

3 0
možnosti

T84o54m70á43š 45P48e53c73h

15. 4. 2014 15:47

"Týká se to pochopitelně i poslanců. Většina není z Prahy a při výkonu mandátu jezdí z celé republiky a dodnes platilo, že parkovat krátkodobě lze i v rezidentních místech." Soudruhu esenbáku,  komunistické manýry ve Vašem myšlení nejenže nezmizely, ale naopak ještě bobtnají. Platilo co ? Vy jste si tak nějak po soudružsku sedli s klukama co by měli sbírat lejna a udělali jste dohodičku, že "ste si jako rovnější" ? Je jenom dobře, že i na Vás se vysypal ten kýbl hnoje, který jste z pozice "dlouholetého dopravního experta" pomáhal vyrobit. A Vaše informace o tom, že budete v tomto smyslu iniciovat změnu zákona je, řekl bych, vrcholem hovadskosti a absencí jakékoliv sebereflexe, čili to, co "obyčejný člověk" označuje slovy póvl a lůza.

3 0
možnosti

J73a88n 95K19o36ř23á46n

15. 4. 2014 15:49

dlouho jsem hledal to slovo ....

1 0
možnosti

J55a68n 94K93o44ř91á23n

15. 4. 2014 15:19

píšete že jste sněmovně nepsal a hned otiskujete dopis, takže jste psal. Tak to asi bude se vším :-) Tak čest

2 0
možnosti

Kolik mailu jste pane poslance poslal odpovednym osobam, kdyz MP vozidla neopravnene stojici v modre zone neodtahovala a nepokutovala?

Kolikrat jste si do snemovny pozval velitele MP, abyste dosahl napravy stavu?

Ono umoznit hloupym zakonem debilni modre zony je jedna vec, ale posilat tak vesele maily v situaci, kdy byste mohl osobne nest nasledky vlastni nerozvaznosti, je vyslovene chucpe. Soudny clovek by to, obavam se, nikdy nemohl udelat.

6 0
možnosti

PS: A stale cekam, ze se MP omluvite za tu zlovolnou lez se sanitkou. Protoze to je nebyvala nehoraznost i na Vase pomery.

3 0
možnosti

Vážený soudruhu,

gratuluji, právě jste na vlastní kůži zažil to, čemu je denně vystaveno mnoho návštěvníků Prahy, a to na základě zákona, který schválila právě ona slovutná sněmovna, o které se v článku zmiňujete.

Ony se ty zákony schvalují pohodlně, když mají platit jen pro sprostý plebs, což?

Měl byste se stydět.

11 0
možnosti
Foto

to je pekny blabol, uvedte aspon jeden priklad kdy odtahli sanitku nebo auto kriminalisty,proste se vas prestaly bat a vy zuřité

4 0
možnosti

T19o83m 78P22á78l49e37k

13. 4. 2014 10:12

Vážený pane humle, vy jste ducha slabého.

Argumentace a demagogie s odtahováním sanitek je opravdu to, co činí jádro vašeho normalizačního smýšlení. !Rv[>-];-€

6 0
možnosti
Foto

Vážený pane pátek. Ducha slabého je ten, kdo tyto praktiky provádí. Projděte diskusi, najdete důkaz že mluvím pravdu.

0 11
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS