Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Celkem pěkná demagogie. Stejný respekt k zákonům jako odpovědnost v silniční dopravě. Koho Čína zachraňovala v Tibetu? A Tibeťanů se někdo před okupací ptal?

4 4
možnosti
Foto

ale to byl jen příklad demagogického práva a demagogických výroků. Máte taky Kosovo.

5 6
možnosti
MK

Když to tak všechno je, proč se Volynští Češi zapojují do domobrany a odjíždí na ruskou hranici? Proč se Volyňští Češi bojí  bojí Putina, proč se báli Janukovyče?

Zaznamenal jsem obavy tamních českých krajanů, že by se jim někdo mohl začít mstít, protože ti, kteří pracovali pro samosprávu, museli být členy Strany regionů?

Ano, takové obavy existují. Situace se ale stále mění, protože teď to vypadá, že může vypuknout válka s ruskou armádou. Nejvíc se bojíme Putina, protože ruské jednotky na Krymu sledovaly videozáznamy a identifikovaly odpůrce ruského režimu, aby je potrestaly. Proto se teď ženy musely zřeknout svých manželů, aby zachránily zbytek rodiny. Do Žitomiru už přišli Ukrajinci a Tataři z Krymu.

http://www.krajskelisty.cz/praha/4720-volynsti-cesi-se-boji-valky-co-prozradila-krajanka-z-ukrajinskeho-zitomiru.htm

3 0
možnosti
JC

"Podle jednoho z nejstarších v tuzemsku žijících volyňských Čechů Antonína Holce z Uničova na Olomoucku, jehož rodina se vrátila zpět do Česka po druhé světové válce, by měl stát svým krajanům na Ukrajině pomoci. "Kdybych měl rozhodovat o tom, jestli se sem mají vrátit, tak bych určitě vzal každého Čecha zpět domů, protože tady se žije lépe. Na Ukrajině nic není a ještě je teď ohrožen život hospodářů i jejich rodin," řekl šestasedmdesátiletý Holec.

Podle Holce na Ukrajině nebylo bezpečno už dávno před konfliktem s Ruskem. "Když jsme před třemi roky přijeli do původního Českého Malína, na jehož vypálení měli zřejmě podíl i banderovci, tak najednou přijeli policisté a že prý příznivci banderovců chystají nějakou akci. Museli jsme hned odjet pryč a naše autobusy doprovázela obrněná policejní auta," uvedl Holec.

A co říkáte na tohle? Nějak tam nic nevidím o tom, že by je ohrožovali Rusové.

6 3
možnosti
Foto

Pane Humle, dělejte něco s tou propagandou v televizi, je to neuvěřitelný humus a ohlupování lidí. Vím že máte omezené možnosti, ale pokuste se alespoň o něco, děkuji !

3 5
možnosti
Foto

Oni se odpálí sami.

3 3
možnosti
PP

Humla nemám za jeho legislativní paskvily rád, ale tady musím uznat, že hodnocení situace a článek celkově je brilantní.

8 3
možnosti
Foto

S velmi dlouhou řadou návrhů, se kterými jste doposud přišel ve sněmovně, zásadně nesouhlasím, protože omezují občanské svobody u nás a posilují moc státu nad lidmi. Tento text a ryze pragmatické hodnocení situace je však brilantní.R^

18 9
možnosti
Foto

Kdyby jste viděl tolik mrtvých na silnici jako já, věděl by jste, že svoboda na silnici musí být omezena. Víc než kde jinde tam platí, že Vaše práva končí tam, kde začínají práva druhých. A ta řada zase nebyla tak dlouhá - liberální zákon o zimních pneu jen tehdy, když je na silnicích led a sníh, osoba blízka - kterou mi však zmršili úředníci a konečný návrh jsem ani nepodpořil a hlavně povinná dopravní výchova ve školách. Na tu jsem velmi hrdý..

5 2
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím. A vadí mi, a to velmi silně, že poslanci ČSSD schvalují USA a EU sankce a ty jejich vymyšleniny. Mám!! velmi dobrého přítele - ukrajinského policistu a veškeré zprávy na mém FB jsou orginál od něho, tedy jim věřím, od něho vím, kdy se připravovaly a kde fašisti v roce 2013 na tzv. Majdan. Takže naprosto souhlasím i s panem Humlem, že situace v Kyjevě s Krymem skutečně nemá nic společného. Kdo chce vidět, má oči otevřené.!!!!!!

12 5
možnosti
MJ

Jsem velmi rád, že jsou v naší Poslanecké sněmovně nějací poslanci se střízlivým pohledem na věc. U těch ostatních nevím, zda JSOU skutečně přesvědčeni o tom, co říkají či profesionálně LŽOU.

15 8
možnosti
JC

Lžou, protože EU velí. Kdyby se to nějak zvrtlo, budou lhát také. Tihle nemají žádné přesvědčení. Jenom touhu po korytech.

1 2
možnosti
Foto

Zajímavé na tom je, jak si Zaorálek v otázce postoje vůči Rusku v případě Ukrajiny notuje s Kalouskem.

Nikdy bych nepředpokládal, že ČSSD bude v takové shodě s TOP09.

Jen jsem zvědavý, o kolik voličů přijde ČSSD tímto extremistickým a dá se říct ultrapravicovým Zaorálkovým postojem.

6 8
možnosti
JC

Zaorálek si silně podřezal větev jako politik ČSSD, osobně si myslím, že tahle funkce je v politice jeho labutí píseň. Nikdy jsem si nemyslel, že dovede být až tak devótní - abych se vyjádřil slušně.:-/

8 5
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik