Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Xindl, který sám navrhnul zákon, který obchází Ústavu (tzv. "konec osoby blízké"), se bude ohánět porušováním ústavy na Ukrajině? Pane esenbáku Humle, naliskejte si prosím sám, když už vás hanba nefacuje!

2 5
možnosti
Foto

Nu slušnou debatu tedy nevedete. Xindl? Co si mám myslet o Vás? Ale odpovím. Podívejte se, zda jsem pro osobu blízkou hlasoval. Najdete, že nikoliv. A navíc, o tom článek není. Že by nastoupil placený diskutér? Pravděpodobně ano. Xindlem se uvedl.

2 6
možnosti
Foto

Velmi zdařilá snaha o objektivitu, i když je to v dnešní době hodně těžké. Nemáme jednoduše všechny informace a jsme skutečně ovlivňováni jednostraným pohledem na demonstrující Kyjev. Podle nějakého průzkumu zveřejněného v iDnes mají nacionalistické strany na Ukrajině podporu přibližně kolem 1,5 %. Tomu se dá těžko věřit - vždyť strana Svoboda v posledních volbách získala přes 10% voličských hlasů. Či-li vytýkaný sílící nacionalismus na Ukrajině je skutečný problém. Dále se myslím, že je velká chyba, že EU a USA podporují tuto dočasnou vládu a netrvají na předčasných volbách, které by předcházely jakékoliv hospodářské pomoci. Můžeme se pak velmi divit. Podepisovat asociační dohodu Ukrajiny a EU je absolutní nesmysl - vždyť je to dočasná vláda! Nikdo v současné chvíli neví, zda její složení odpovídá představám obyvatel. Atd. Chyb se dopouští obě strany. Bohužel.

4 3
možnosti
Foto

Vystihl jste to přesně.

0 3
možnosti
Foto

jaké bezpráví se dělo Rusům na Krymu? A prosím konkrétně, jinak jsou to všechno jenom způsoby jak zlegalizovat ruskou agresi na území Ukrajiny...

8 5
možnosti
Foto

četl jste článek do konce?

1 4
možnosti
DK

Pane Humle, myslím, že jeden z vašich nejlepších článků.

4 6
možnosti
PN

Komunistu v sobě nezapřete soudruhu. Blábolíte putinovskou propagandu o fašismu na Ukrajině, který se chopil moci. Hloupost, které může věřit jen retardovaný jedinec. Pochopitelně se mezi lidmi, kteří povstali najde i určité procento verbeže, kdo ale umí číst a informace si vyhledat se vaším argumentům zasměje. Pořád něco melete o fašismu, který ohrožuje celé okolí a mlčíte o komunismu a ruském imperialismu, který ohrožuje nás a velkou část světa už skoro celé století. Těmito bláboly oslovíte leda tak voliče Ksčm a část i vašim oranžových. Bohužel. Řekněme si to narovinu: Rus byl, je a vždy bude agresor, lidský život v Rusku je nepodstatná věc, Rus se nemohl hlady vysrat, vlastní lidé chcípali hlady a on zabíral další a další země. Rus nikdy nic neuměl, jen chlastat a roztahovat se. Kam Rus vkročil, zasel jen bídu, nenávist, lépe ještě třídní nenávist. Moc neschopných a všeho schopných a ten fašismus, kterým tak strašíte má na svědomí daleko méně lidí, než komunismus, který jste po celý svůj život propagoval a kterému jste věřil soudruhu komunisto!! Co děláte v ČSSD, vy, komunista? Kde berete tu odvahu veřejně vystupovat, když jste zdiskreditovaný do pátého kolena? Jen ta bolestná nedokonalost demokracie a debilita občanů-voličů má vinu na tom, že takoví lidé jako vy se stanou zákonodárci. Kdy jste vstoupil do KSČ? V sedmdesátých letech během normalizace? To musíte být charakter:-/. Stále říkám, že platí přímá úměra: málo Mašínů v padesátých letech-hodně Filipů udavačů a bezcharakterních individuí dnes. A klidně si melte tu vaši mantru, že bratři Mašínové byli vrazi, vy jako komunista nic jiného mlít nemůžete. Lituji jedné věci, že se jim nepodařilo podřezat všechny komunisty a příslušníky SNB v roce 1952, protože potom by tu ta chátra 41 let nevládla. To byste se ale vy a vám podobní museli živit rukama. Zatím se válíte v parlamentu a píšete bláboly a hodném Putinovi, vra

7 12
možnosti
Foto

Pane, vy jste se teď projevil jako řekněme nedemokrat. Jsou pro to i jiné pojmy, fašoun je asi nejvýstižnější.

7 8
možnosti
JP

J17i28r66i 45P48e62t50l59a89n

22. 3. 2014 16:11

R^R^výborně a vystížné napsáno

9 5
možnosti

Pane Humle,

normálně Vaše názory moc nemusím, za tento článek však hluboká úklona.

:-)

5 5
možnosti
PU

P14e37t37r 68U63h21e32r

22. 3. 2014 23:54

tak si dej pozor na Humla za zady...

1 0
možnosti
TG

Výborná analýzaR^!

9 5
možnosti
RL

Já nepochybuji o Vašich čistých úmyslech, ani o Vaší inteligenci, pane Humle. Ano, diskuse má být vyvážená a nejlépe objektivní. Nicméně, v tom podstatném s Vámi nesouhlasím. Vy říkáte, že Putinova vojska přišla na Ukrajinu chránit etnické Rusy. Pokud by tomu tak bylo, proč tedy byla vojska neoznačená? Proč Putin lhal o jejich nasazení? Proč Ruský parlamet začal s přípravou připojení prakticky okamžitě? Pokud by skutečně šlo o ochranu etnických Rusů, mělo to přeci vypadat úplně jinak. Vojáci tam mohli skutečně napochodovat a jen dohlížet na pořádek. Putin měl říci, udělejte si na Ukrajině co nejdříve nové demokratické volby a zabezpečte pořádek. Rovněž bych očekával, že bude novou ukrajinskou vládu silně tlačit k uspořádání demokratického referenda o budoucnosti Krymu, ale takhle... Takhle to je prostá vojenská agrese a bylo by strašnou chybou, kdyby to Putinovi prošlo stejně jako anexe Gruzie. Kromě toho, pokud jsem něco nepřehlédl, úplně jste zapomněl na Budapešťskou smlouvu z roku 1994. Pokud by teď mezinárodní společenství na ruskou anexi nereagovalo, znamená to přeci, že mezinárodní závazky nikdo nevymáhá, tudíž jsou všechny vlastně zbytečné. A poslední věc - ať už si myslíme o evropských politicích co chceme, přeci ani jeden z nás nevěří, že by v budoucnu mohli s Evropu cokoli vyjednat ukrajinští extrémní pravičáci. Vzpomeňte si na Haidera...

19 0
možnosti
Foto

V článku píšu, že je porušení ženevských konvencí neoznačený voják a že je to s pravděpodobností hraničící s jistotou neoznačený ruský voják. Ale to byla jediná chyba Putina. Jak píšete měli tam napochodovat a dohlížet na pořádek. A oni opravdu napochodavali v počtu nepřevyšujícícm smluvní podmínky a jediné co udělali, bylio uzavření hranic před cizími chaotickými elementy. Díky tomu nebyl žádný sniper na poloostrov puštěn. Excelentní, byť velmi riskantní. Kdyby se někomu podařilo projít, bylo by to opět na Rusy. Demokratické volby na Ukrajině, to bude velká otázka. V režii fašistů jsem na to zvědav.

10 8
možnosti
JJ

J36a39n 67J11o12š12t

22. 3. 2014 13:30

Autore , nemám Vás rád a stranu, za kterou sedíte v PS přímo nenávidím (za to co provedla mojí rodné zemi), ale s Vaším příspěvkem bohužel nezbývá než souhlasit. Nedělá mi to vůbec radost, ale každý kdo zažil komunisticko/socialistické propagandy za minulého režimu, dnes pozná jednostranné demagogické vymývání mozků ze strany oficiálních médií a našich politiků. Předvídavost našich (ale i EU + USA) "volených" představitelů se podobá šachistovi, který myslí jen a pouze na jeden tah dopředu !

Podle toho i celá EU vypadá a bohužel i špatně dopadne.

3 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik