Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pane Humle měl jsem o Vás lepší míněníRv

13 8
možnosti
MN

je docela snadne si lecos o kandidatech zjistit staci se podivat treba na Wikipedii a zadat jmeno .. dozvite se dost zajimavych veci. sice clovekem nevladne nadseni z kandidatu, ale myslim si ze to relativne mensi zlo - nebo spis problem, je volit Zemana, protoze mnoho veci, ktere jsou na zde ve smeru na knizete uvadeny, jsou dost zarazejici .. treba to, ze rakousky tisk napsal ze to byl on, kdo vystupoval proti Benesovym dekretum, clovek chvalici rakousko-uhersko, a potom staci ze jej podporuje strana prolezla korupci jako zadna jina.... nemuze se na mne nikdo zlobit ze nebudu volit cloveka, ktery neumi poradne cesky a nezna poradne ani hymnu a stat se volicem typu Sverak, ktery rekne ze to vi ze neumi poradne cesky, ze i spatne slysi, ale ze ho tam proste chce, protoze se mu nelibi Zemanovy bonmoty .. takze volba vzdorem to na mne nikdo nemuze chtit! ----  a jeste par poznatku k panu knizeti: ......................http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/315808/Kamikaze-na-Hrad.html

11 7
možnosti
AK

Tak tento blog je zářný příklad inteligence některých našich poslanců.

I když teda chápu, že teď máte těžkou volbu Zemana nebo Schwarcembergra. Jeden větší nepřítel než druhý.

5 2
možnosti
Foto

volím Zemana a nemám nejmenší problém

12 13
možnosti
Foto

... a tohleto sedí v parlamentu

9 3
možnosti
Foto

P35e88t66r 53W72e17n92z44e48l

14. 1. 2013 10:40

Máte pravdu. Míníte tím spícího a občas brumlajícího knížete?

12 7
možnosti
LV

Jste zábavný chlapík, pane Humle. Pobavil jste mě třeba větou "ODS zmizí z mapy, zafungovali jako užiteční idioti a když se domluvíme...". Ve Vašem případě stačí místo ODS dosadit VV, a sedí to na Vás jak p.del na míse.

Nebo: "Robotu s odchodem do penze v 70ti letech svedeme na jiné partaje..." místo roboty si dosadíme uplácení a vzájemné špehování a odposlechy, a jsme zase u těch VeVerek a Vás...

"Měsíc před volbami se budeme smát a chodit mezi plebs do hospody. Hlavně

u toho musí být kamery a hezké holky. Budeme jim koukat do výstřihu a

co je jim po tom, že jsme dávno impotentní."

Vzpomeňte si na tato svá slova, až se budete před příštími volbami plazit po náměstích a bratříčkovat se s houmlesáky nalákanými na pivo a párek zdarma pod oranžovým šapitó. To bohužel nebude Matrix...

17 4
možnosti
Foto

rád jsem vás pobavil

4 9
možnosti

Karma!

Pěkný popis situace!R^

13 14
možnosti
PZ

Mimochodem Humle, k vaší "vtipné" poznámce o robotě do 70 let věku jen toto: bohužel Bismarckovo letadlo zvané všeobecná státní penze bylo vymyšleno a udržitelné pouze v dobách exponenciálního populačního růstu a průměrného věku dožití kolem 50 let. A ani starý dobrý železný kancléř opravdu nemohl tušit, co zjistila populační ekologie, totiž že každý živočišný druh jenž má k dispozici rovnoměrný a predikovatelný přísun prostředků (potravy) bez výkyvů (v lidském měřítku to nazvěme bohatstvím) automaticky přepíná na tzv. K-strategii populačního růstu, který se zastaví u tzv. meze únosnosti prostředí. Zkrátka málo dětí a vyšší věk dožití jedinců. A tuhle zapeklitou rovnici, aby při tomto populačním vývoji došlo k zachování komfortních všeobecných penzí v nízkém věku a stát přitom nezbankrotoval vy socialisté (právě vy, kteří pojem ekvilibrium nechápete ani kdyby vám tančil před očima) nikdy nevyřešíte a k tomu bankrotu nevyhnutelně dospějete.

13 2
možnosti
Foto

Mimochodem Zatloukale, průběžný systém je jediný spravedlivý a nerizikový. Je nás stále 10 milionů. Nebo se mýlím? A tenhle stát nepodporuje ani porodnost a rodiny s dětmi. Taky dílo TOPky

9 16
možnosti
PU

P88e53t29r 70U39h90e57r

14. 1. 2013 0:50

Huml ubožejší než kdykoliv jindy. Znalosti historie na nule, jen plná ústa populistických žvástů.

Teď už je mi jasné, proč vám nebylo umožněno studovat na Vysoké škole SNB. Oni i ti komunisti měli nějakou tu svoji hrdost a takovýho supertroubu tam opravdu nepotřebovali.

20 4
možnosti
Foto

copak, šlápl jsem vám na kuří oko?

7 6
možnosti
MJ

Shrnuto velice výstižně, leč obávám se, že COOL voliči volící COOL Karla to nepochopí, viz první příspěvky v diskuzi. :-)

11 13
možnosti
PZ

Prosím vás Jirousku, co má ten blábol společného s realitou? Očividně stejně jako Huml si neuvědomujete jednu věc: pokud Schwarzenberg skutečně prezidentem zvolen bude, je to vzhledem k jeho věku v okamžiku vypršení mandátu jeho poslední angažmá v politice. A protože je prezident mocí výkonnou nesesaditelný, on už žádného Kalouska ani TOP 09 potřebovat nebude, on bude mít svou mocenskou bázi danou samotným úřadem. Socialističtí blábolilové tu věčně omílají svou ničím nepodloženou mantru o "Kalouskově loutce" a přitom si neuvědomují, že Schwarzenberg má z (rakouské) politiky zkušenosti už z doby, kdy Kalousek za sebou ještě tahal kačera. TOP 09 mu sloužila jako dobrý odrazový můstek právě k prezidentské kandidatuře a on ji už nepotřebuje (kdežto ona jej po čertech ano). 

Že jako prezident nebude všemožně usilovat o svržení této vlády? Inu zaprvé k tomu prezident nemá žádný formální mandát (což samozřejmě předchozím dvěma nebránilo v tom se o to všemožně snažit, prvnímu vzhledem k jeho politické nezkušenosti daleko neohrabaněji než druhému) a zadruhé ta vláda je mu svým programovým prohlášením rozhodně bližší, než ta, která bude bohužel logicky po dalších volbách (se kterými ani prezident nic neudělá) následovat. Chápu, že vy socialisté, kteří pravidla ctíte jen potud, pokud se vám to hodí, považujete svržení této vlády za prakticky "svatou povinnost" každého, ovšem to je pouze výpotek vašich hlavinek.

15 9
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik