Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Nebudu volit nikoho, pane Humle, kdo se paktuje s komunistama. Tečka.

13 8
možnosti
PW

P34e17t77r 12W42á65g33n55e54r

14. 1. 2013 17:38

Přesně tak, volba prezidenta není žádná houska se salámem, raději cizáka s Rakouska. :-)

8 10
možnosti
JN

J10a83n 24N44o49v83á71k

14. 1. 2013 15:50

Komunistickej SNBák káže o morálce ;-D;-D;-D

18 10
možnosti
Foto

Copak vás pohoršuje na mé dopravácké minulosti?

8 11
možnosti
Foto

J13a40n 25N23e97t10o61p77i97l

14. 1. 2013 14:42

Pane Huml, fascinuje mě, jak nízko jste byl schopen klesnout a jak krátkou máte paměť. Děsil jsem se opoziční smlouvy, v jejímž důsledku jsem již nikdy nedal hlas ODS, a děsil jsem se oprávněně. Zeman s Klausem to tu zlikvidovali na léta dopředu a to nemluvím o tom, že Zeman je obyčejný hulvát, který si slovenské novináře znepřátelil ještě před 2.kolem a to navíc jenom proto, že měli odvahu napsat o něm tu pravdu, kterou o něm naši novináři napsat odvahu nemají. Pevně doufám, že Zeman prohraje, vrátí se na Vysočinu a už se v Praze neukáže.

16 10
možnosti
PD

Pro Klausovu podporu Miloše Zemana mám ještě jedno vysvětlení. Řečeno se slovy klasika "starý císař vybírá nového císaře ne proto, že je nejlepší, ale proto, že je horší než stávající císař."

13 2
možnosti
Foto

Vážení kritici. Demokracie je. Někdy mezi dvěma zly. Jsem členem čssd a pokud bude Zeman na Hradě, budeme pravděpodobně v horší situaci, než když tam bude Karel. Proti Karlovi se lze vymezit a jeho chyby využít ve svůj prospěch. U toho druhého je riziko nárůstu strany SPOZ a drolení sil levice. Přesto nemohu a nebudu podporovat pravdu a lásku, kterou voliči několikrát vymetli, aby se pod jinými slogany vrátila, ani ultrapravicovou asociální TOP 09. Jsou to pro stát horší zlo. Pro větší celek než je zájem jedné strany. A jsem hrdý, že i vedení strany to pochopilo a rozhodlo se správně. Budu volit Zemana a doufat ve sjednocení levice.[>-]

16 15
možnosti
PK

Těžko věřit že komunistícký policajt si osvojil slova jako je ¨¨asociální¨¨?8-o

12 11
možnosti
BP

No v hrubých rysech nějak tak .. Ale na Pulitzerovu cenu to není ...

6 2
možnosti
PM

Typický výplod politika ČSSD. A tohle nám sedí v parlamentu.

15 7
možnosti
Foto

P69e12t96r 10W45e68n41z19e80l

14. 1. 2013 13:14

A jaký výplod jste zde předvedl Vy? Domnívám se, že to byl hysterický výkřik.

6 9
možnosti
OV

Cituji z knihy Dějiny zemí Koruny České (PhDr. Jiří Pokorný): "... za panování Frantriška Josefa I. byly položeny základy našeho současného technického a hospodářského rozvoje. Česká kultura, zvláště hudební a výtvarná, dosáhla prvních mezinárodních úspěchů, ve školství i ve vědě se prosadila čeština jako plnoprávný jazyk. Řadový občan požíval takových práv, jako nikdy přetím a - nutno řící - ani za posledních 50 let 20. století." To jen pro Vaší informaci, pane Humle.

8 5
možnosti
OV
AN
Foto

rovněž si myslím, že titulek to řekl. 

On možná pan autor S.H. má fištrón a cítí, že nepřeběhl do toho správného tábora - to se dá při jeho schopnostech a zkušenostech možná napravit ale v současnosti je to pro něho hodně tristní postavení. Pokud druhé kolo dopadne opět porážkou jeho kandidáta, a pokud podle některých rozborů nastane v sociální demokracii občanská válka Sobotka versus Dienstbier tak, to je už na to známé :"Babo raď!" nebo na napsání podobného článku...;-D

Omlouvám se za názor, kterým jakožto volič Karla Schwarzenberga příznivce protikandidáta určitě nepotěším.

3 3
možnosti
LS

No nevím... To, že Schwarzenberga nechcete za prezidenta, by se dalo napsat i podstatně uvolněnějším stylem. Ta urputná zaťatost a zuřivá snaha o dehonestaci z Vašeho článku přímo odkapává. Pamatujte, že méně je někdy více.

17 6
možnosti
MT

Já pro to mám pochopení - SocDem tuhle prezidentskou reality šou ošklivě projela. Miloš nebo Karel na hradě jsou nejhorší varianty, které mohou příští (téměř jistě sociálnědemokratickou) vládu potkat. O vyhoření jejich vlastního kandidáta socdem, které je v příkrém rozporu s momentálními preferencemi, ani nemluvě. Prostě, důvody k mírné hysterii se najdou, dívejme se na to lidsky shovívavě:) A když náhodou ty příští parlamentní volby neklapnou? Tak už pan Huml bude mít připravené alibi: "já to psal už po prvním kole, že Karel na nás bude zlý a nenechá nás vládnout". Z literárního hlediska bych měl výtku k těm prelátům - je známo, že ve skutečnosti jsou tlustí a ověšení zlatými prsteny, kterážto zmínka mi tam chybí.

7 1
možnosti
JC

J62i58r76i 75C68e83e

14. 1. 2013 11:36

Příští kolo voleb bude už jen o volbě zla, které bude reprezentovat tuhle zemi. Za dva týdny si budu moci vybrat mezi člověkem, který podpisem opoziční smlouvy položil základy tomu, že dnešní právo zdaleka neplatí pro všechny stejně a mezi člověkem, jehož hlavní počin v politické kariéře byla reinkarnace politické mrtvoly pana Kalouska a který spolehlivě usne pokaždé, když se na občany této země chystá nějaký podraz.

6 4
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik