Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 19:01
Poděkování

Díky všem za pozornost. Díky za karmu, je neuvěřitelná. Díky za příspěvky, tedy za ty, které se nesnížily k urážkám a demagogickým argumentům.

...

Snažil jsem se diskutovat, ale s diskusí končím. Už není čas. Rád Vás uvítám osobně, na besedě ve městě nebo na mítinku.

....

Díky za upřímnost.

4 0
možnosti
EK

Y.N

7. 5. 2012 20:00
Re: Poděkování

R^

0 0
možnosti
L

L9876

7. 5. 2012 18:47
Pane Humle nebuďte směšný..

Ještě před půl rokem jste dělal úplně to samé... Dříve za VV ruku v ruce s TOP09 i Nečasem a dnes do nich "kopete" ;-D

Jste převlékač kabaátů "přes noc", řečeno hantýrkou politika, která vás už dávno požarala: "nekonzistentní v názorech".

V pondělí HOT a v úterý ČEHÝ - to podle toho, kde se chcete právě zalíbit..

Mám na vás ale otázku, aby bylo vše korektní: když jste byl součástí té odporné "koalice", proč jste TOP 09 nekritizoval už tehdy??? :-P  Ptám se...

1 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 18:54
Re: Pane Humle nebuďte směšný..

Autentické z prosince 2010. http://www.humlstanislav.cz/snemovna/archiv/nevyslovena-neduveda-vlade-cr/

.....

Na klubu jsem jako téměř jediný hájil levicovou část programu VV. Kdepak čehý a pak hot. stále čehý. Strana převlékla kabát a voliči jí to sečetli, sčítají a sčítat budou.

...

Odešel jsem včas, na rozdíl od jiných. :-)

1 0
možnosti
N

Novotnak

7. 5. 2012 18:30
Měl byste si uvědomit, pane Humle

že TOP 09 či přímo paní Pecková či jiní politici to také nedělají pro Vaše voliče, ale pro ty své voliče. Z toho, že vaši voliči nečtou váš politický program mylně usuzujete, že politický program nečtou ani voliči jiných stran. Už od doby, kdy si ČSSD nechala v roce 2001 zpracovat podobu důchodové reformy bylo jasné, že bude vypadat podobně jako teď vypadá. Jenže levice si nechtěla své voliče pobouřit, tak všechny reformy nechala dost srabsky na pravici. Mohla je sama udělat dávno, v době, kdy ekonomika celého světa rychle rostla a kdy by reformy nikoho tak moc nebolely. Jenomže tato levicová politika je jen o sladkých slovíčkách, ve skutečnosti největší tunely, nejdražší dálnice privatizace největších podniků se děly za levicové vlády, stejně tak se v této době nejlépe dařilo mafiánským strukturám, které se pak naštěstí trochu vystřílely na různých křtech a jiných oslavách. Nemluvě o podpoře fotovoltaiky, která sama o sobě stála na dotacích v přepočtu polovinu státního dluhu...

1 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 18:41
Re: Měl byste si uvědomit, pane Humle

Kéž by tady v té době byla pravicová opozice, hodna toho slova, která by na vše upozorňovala, vše odhalovala a ne se na zhasnutí podílela a rozsvítit odmítala. Jinak je to jako vždy jen půl pravdy.

1 0
možnosti
JP

JVP

7. 5. 2012 17:44
shrnutí

Pan poslanec Huml několikrát v této diskuzi uvedl, že účty skládá pouze svým voličům, pracovat ve prospěch všech je dle jeho názoru pouze na dobrovolnosti.

Kdo je však voličem poslance Humla? To nikdo neví, protože volby jsou anonymní. Kdokoliv se zde vyjádřil nesouhlasně k práci pana Humla nebo se zeptal na něco, co se panu poslanci nehodilo do krámu, byl označen za jeho nevoliče. Z toho plyne, že mu pan poslanec nemusí skládat účty.

Několik diskutujících zde bylo označeno za anonymy. Pan poslanec by si měl uvědomit, že do sněmovny byl zvolen právě v anonymních volbách a podle toho by se měl k občanům chovat, a to nejen v podobných diskuzích, ale zejména při výkonu své funkce..

2 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 17:58
Re: shrnutí

Anonyme JVP, překrucujete fakta. Otázku jsem pokládal naopak, jak ultrapravicový poslanec, neskládá účty levicovému voliči.

1 0
možnosti
MK

mašlomcha

7. 5. 2012 11:53
Díky pane Humle, díky za otevřenost

a neskrývaný zájem o čestný pokus o přetáhnutí voličstva - hlavně těch, kteří podle Vás  špatně čtou volební programy - na svou stranu. Na to máte nárok, ale trochu se mírněte ve své nadrženosti, ne všichni voliči jsou tak obalamutitelní, že uvěří Vašim slibům. Jediné, co přímo vyčuhuje z Vašeho článku je zdůrazňování velké chyby voličů, že volili tak jak volili. Čili, že nevolili jako jeden muž podle toho, kdo jim více naslibuje, ale že dokonce se mezi našli tací, kteří všem těm krásným slibům neuvěřili a volili "proti sobě".

Omyl, ti někteří volili ne "proti sobě" ale proti notorickým zadlužovačům a rozhazovačům. A tím je, jak známo, právě ČSSD. Takže nám tu nelžete!

Nepodceňujte spořivé dědečky a babičky. To se v Čechách neodpouští. Fakt je ten, že v růstu důchodů se musí trošilinku přibrzdit, protože jinak by se mohlo přijít rychle na buben. Jestli nevíte, co je to přijít na buben, tak se podívejte do Řecka i s panem Paroubkem nebo s B. Sobotkou.

3 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 12:04
Re: Díky pane Humle, díky za otevřenost

Tomu souboru opatření vyjmenovaných ve článku říkáte trošičku? Mám rodiče na penzi a vím o čem mluvím.

3 0
možnosti
B

Bob_Kelso

7. 5. 2012 10:17
Přeběhlík

který byl zvolen za úplně jinou stranou nemá žádné právo takto kázat.

5 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 10:31
Re: Přeběhlík

kázání vypadá jinak a právo mluvit taky nemá?

5 0
možnosti
JP

JVP

7. 5. 2012 10:14
pěkné

je od pana Humla pěkné, že ví, co je špatně a že tu zde o tom diskutuje. Zdá se mi ale, že podstata věci v této diskuzi chybí. Jak byste, pane Humle, současnou nezáviděníhodnou situaci v tomto státě řešil vy? Děkuji za odpověď

2 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 10:33
Re: pěkné

Obávám se, že to je nad rámec možností těchto krátkých diskusí.

2 0
možnosti
-

-cis-

7. 5. 2012 9:59
Technická

k bodu 2 prvního shrnoutí. Kolik předpokládáte, že státu přináší ročně DPH z lokomotiv?

0 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 10:03
Re: Technická

;-D

0 0
možnosti
H

Halfunx

7. 5. 2012 9:00
Prací poslance je kecat,

což jste učinil. A co takhle činy, poslanecký návrh. Vlastní systém správy státu (jen ne ten socdem). Co takhle pro začátek zrušit senát a snížit poslance na 101 kusů. V další fázi je můžeme zrušit úplně a zavést přímou demokracii, no asi přijdete o teplý flek. Ale idea vždy vítězí, nebo ne?

1 0
možnosti
SH

Stanislav Huml

7. 5. 2012 9:34
Re: Prací poslance je kecat,

A co rozpustit vládu, armádu, policii? Já si myslím naopak, že je třeba rozsvítit. Zhasnuto už bylo dost dlouho.

3 0
možnosti
MV

M. V.

7. 5. 2012 7:58
diskuze

Pane Humle,

libi se mi ze diskutujete, ale nelibi se mi jak diskutujete. Pokud teda nekdo nezneuziva Vase jmeno tak byste se mel stydet. Inteligentni clovek prejde i urazky s nadhledem, kam se svymi reakcemi zarazujete si preberte sam. K tematu: pohybujete se ve vrcholne politice dost dlouho na to, abyste prednesl nejake genialni reseni vsech techto problemu a zajiste by nebyl problem jej prosadit i pres Vasi mensinu ve snemovne. Mimochodem na jeden z predchozich prispevku jste se vyhnul otazce proc  politice zustavate.

3 0
možnosti

Hoča

7. 5. 2012 8:40
Re: diskuze

nerozumím ,tak hluboko jste klesl pane Humle

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik