Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ottis300

6. 3. 2012 9:31
Vrahům Horákové také nikdo nedává medaile,

Napsal tehdy pan Huml v úvodu. Každý článek tohoto druhu si zasluhuje reakci a postoj. Neřeknu rovněž nic jiného, než tehdy:dáním rovnítka mezi vrahy Horákové a v pojetí pana Humla vrahy Mašiny, jakožto argument, je pro mne dostatečným ujištěním, že musím mít jiný názor než on: tudíž Mašínové jsou pro mne hrdinové. Relativizování, úporná snaha nacházet argumenty s cílením na lidské city, mi cosi hrozně moc připomíná: metodiku estébáckých výslechů. Vyhledávání argumentů se neslo ve stejném stylu. Pan Huml účelově srovnává předem připravené justiční vraždy naší národní elity, kterým předcházelo kruté mučení obětí s akcí, kdy se parta zoufalců probíjela na Západ a byli při tom zabiti lidé? To je srovnatelné? A to je názor člověka, který může volně propagovat svoje názory ve svobodné společnosti a to navzdory tomu, že byl příslušníkem tehdejší represivní složky totalitního státu? Tu službu u SNB mu nevyčítám, ale řazení se k lidem typu Semelová, ano. Svoboda není poznaná nutnost!!!

0 0
možnosti

jáša

18. 2. 2012 17:10
Nemohu si pomoci pane Huml ,

podle mne jste popsal situaci s Mašíny celkem objektivně a pravdivě. S Vaším hodnocením v podstatě souhlasím , chci jenom dodat těm, kteří se tady tak vehementně berou za vrahy Mašíny , že buď nemají o tehdejší době ani páru , nebo jsou sami plní nenávisti proti každému kdo s nimi nesouhlasí . Tak přesně se chovali právě jimi odsuzovani komunisti , kdo nejde s námi , jde proti nám , že ano p.Polanecký, p.Zieglere, .............a další , kteří neústale dělí národ

na takové, nebo makové, neústale hledajíce nepřítele.

1 0
možnosti

TondaN

18. 2. 2012 19:35
Re: Nemohu si pomoci pane Huml ,

připojuji se

1 0
možnosti

JaromírP.

18. 2. 2012 15:14
Děkuji Vám pane Humle,

R^Za odvahu a charakter - více v mém článku: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/150513/Dekuji-Vam-pane-Humle.html

2 0
možnosti

arnejs

18. 2. 2012 22:49
Re: Děkuji Vám pane Humle,

Nevím, jak u vás, ale u nás se vaše chování nazývá rektální alpinismus....Rv

2 0
možnosti

wencap

18. 2. 2012 11:26
v době míru v hlubokém vnitrozemí....

jaký pak mír, když komunisté zcela jasně a bezostyšně vychlásili třídní boj všem lidem jiného smýšlení. A také ho naplňovali bezohledným terorem. Komunistická bezpečnost byla jednou z ozbrojených složek KSČ. Takže, pokud vyhlásím  třídní boj, musím také počítat s tím, že se mnou bude někdo bojovat. Lidově řečeno, pokud někomu dávám přes hubu, musím počítat s tím, že taky mohu přes hubu dostat!

4 0
možnosti

monarxa

18. 2. 2012 12:08
Re: v době míru v hlubokém vnitrozemí....

Chces tim povedet, z tridni boj dnes neexistuje???? Existuje a je daleko drsnejsi nez za komunismu....rozhledni se kolem sebe a trochu koukni i dal nez na svou spicku nosu.....ale k tomu abys videl je potrebna minimum inteligence a jak tak koukam to tobe nehrozi.

0 0
možnosti

arnejs

18. 2. 2012 11:16
Příslušníku Humle,

pan Čvančara má pravdu naprosto ve všem. Zařadil jste se po bok zvrhlých poslanců Semelové, Grebeníčka a spol. Byl jste příslušníkem SNB, tzn. ozrojené složky zločinného režimu, vaši soukmenovci z jednotek Ministerstva vnitra vraždili české občany na hranicích, dokonce byli schopni zavraždit německého občana na území SRN.

Vy nám tu chcete kázat o morálce? Vy, co se za jednu stranu dostanete do parlamentu a po zvolení a následné komedii přecházíte k jiné, to vše za naše peníze? Vy, co z našich peněz nadále žijete? Ubohé, pane Humle, moc ubohé.

4 0
možnosti

FiS95

17. 2. 2012 23:20
BLBOST?

U mašínů lituji jen jedinné věci. Že ten seznam obětí není delší. Vždyť to byl komunistický policista! Litoval byste podříznutého wehramchťáka nebo Gestapáka? Asi těžko. A k tomu obrázku, jak jste si představoval, že podříznutí krku vypadá, když není "bestiální"? Jako ve filmu, kde je 10ml krve? Mašíni ho museli zabít, identifikoval by je. Měli tu slušnost udělat to v anestezii.

8 0
možnosti

FiS95

17. 2. 2012 23:20
Re: BLBOST?

Ups, za slovo blbost patří smaozřejmě vykřičník.

1 0
možnosti

NewDorianGray

17. 2. 2012 22:23
Se lvem a jeho zařazováním -ismů je legrace,

ale je půl jedenáctý. Hezký večer.

2 0
možnosti

Lev----z__Rožmitálu

17. 2. 2012 22:43
Re: Se lvem a jeho zařazováním -ismů je legrace,

já myslím že tvoje diktatury taky nejsou zrovna nudné:-P

1 0
možnosti

venenum

17. 2. 2012 21:52
Tohle by se mělo tesat:

Naše generace zemi ke komunismu nepřivedla, narodila se v něm a opustila jej.

4 0
možnosti

Lev----z__Rožmitálu

17. 2. 2012 21:53
Re: Tohle by se mělo tesat:

to ale není pravda:-P

0 0
možnosti

hyena z topky

17. 2. 2012 21:27
V dnešním

rozkradeném a rozprodaném absurdistámu, kde se na nejvyšší příčku morálních hodnot dostaly peníze, korupce, tunely a megazlodějny, kde vládne justiční mafie, kde jsou na jedné straně nejvíce okrádáni touhle vládou právě ti nejpotřebnější, jako jsou tělesně postižení ( hlavně děti), dlouhodobě nemocní a jejich opatrovníci a pod a na druhé straně se odklánějí miliardy a miliony na konta politiků, kmotrů, co vodí vládu na provázku, lobbistů a rodinných příslušníků, je ten, kdo zažil minulý režim jako policajt, nebo člen strany apod,  pro ty, co se narodili těsně před rokem 1989, nebo po něm,  třídní nepřítel. Je to stejný fanatizmus, jako panuje v KLDR, kam tito pseudopravičáci rádi posílají ty, co nemají stejný názor jako oni. Takže se nedivte, že nějaký zfanatizovaný volič pravice, se do vás pustí.:-P

3 0
možnosti

hyena z topky

17. 2. 2012 21:41
Re: V dnešním

To, že Mašínové a Paumer byli jen obyčejní vrazi a lupiči dokládá to, že jejich hrdinným činem nebyl útok na nějakého vysoce postaveného člena KSČ, nebo STB, nebo diverzní akce proti nějakému stranickému sekretariátu, ale pod výmluvou se dostali na policejní venkovskou stanici, kde omráčili a svázali Honzátka a pak jej bez problému podřízli. Další jejich hrdinné činy byli ty, že zastřelili účetního, co převážel peníze na výplatu obyčejných lidí a ne komunistických papalášů, peníze ukradli, aby si mohli koupit motorku. Jejich hrdinný odboj vyvrcholil zapálením stohů slámy, aby socialistické krávy neměly podestýlku a postřelili hasiče.  Zkrátka, řádění smyslu zbavených vražedných individuí. A takovým to vyvrhelům Topolánek udělí plakety premiéra a Vondra dokonce státní vyznamenání a člověk, který pomaluje předvolební plakáty, která jdou za pár dní do sběru, vyfasuje 100 dní vězení.  A nejhorší na tom všem je to, že se najdou tací, kteří vrahům Mašínům tleskají a Smetanovi  nadávají.

3 0
možnosti

jarno3

17. 2. 2012 19:32
Pane poslanče,

stále více nabývám dojmu, že se pod různými záminkami pouze snažíte vylepšit svoji image pro příští volby. Více než vaše hodnocení skutků Mašínů, které si soudný člověk vzdor oficiální propagandě dokáže udělat sám, mně zaujal váš chvalospěv na  vlastní hrdinství  vašeho nebezpečného  povolání. Pokud je známo, působil jste  převážnou dobu své policejní služby jako dopravní policajt. S jakými zločinci jste se asi tak při silničních  kontrolách setkal? Flastrovat za překročenou rychlost nebo prasklou žárovku nebo odebírat  řidičáky tehdejším disidentům- to já za hrdinství nepovažuji. A tohle omezené myšlení vám zůstalo dodnes. Viz zvěrstva co navrhujete uzákonit - osoba blízká nebo přetočení tachometru. Prostě provinční policajt, pro něhož je největším případem krádež slepic. Jinak  teď držíte basu s těma, co se plácáte po zádech ve sněmovně. Kapři si přece svůj rybník nevypustí, že?

7 0
možnosti

fanda2

17. 2. 2012 19:52
Re: Pane poslanče,

K obsahu článku nemáte nic? Proč tady kádrujete autora? Navíc si vymýšlíte, lžete a ani se za to nestydíte.

8 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik