Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

802

30. 11. 2011 18:13
Tak zase nám soudruh esenbé tady žvaní o tom

jak se na odbojáře vztahují Ženevské konvence;-D, zajímavé ale potom že soudruhovi esenbé  nevadí porušování ženevských konvencí z té druhé strany, takže ti bolševičtí zločinci namísto aby chycené odbojáře na které se prý vztahují ty ženevské konvence dávali do zajateckých táborů a umožnili Červenému kříži návštěvy a dodávání teplých spodků tak ti zločinci bolševičtí je klidně posílali na popraviště. ;-D

Je pravda že Hozátko padnul ale bohužel v pozici obdobné jako třeba příslušník gestapa, tedy při službě se zbraní v ruce pro teroristický režim, on byl ta ozbrojená pěst dělnické třídy která tady zajišťovala aby ti bolševičtí zločinci mohli dělat ty zločiny co dělali.

2 0
možnosti
NN

noneno

30. 11. 2011 20:09
Re: Tak zase nám soudruh esenbé tady žvaní o tom

Cože Honzátko že byl jako gestapo? Gestapo byla část CIZÍHO nátlakového oddílu. Honzátko byl náš obyvatel a sloužil (dle svého vědomí a vědomí) lidem ČSR podle přísahy. TO JE ZNAČNÝ rozdíl. Mašíni NIKDY nevystoupili veřejně proti komunismu, neburcovali lid, aby povstali. Byli soukromníci a jako soukromníci loupili a vraždili, aby se dostali na západ (a měli do začátku prachy) a dnes nejen na nás, ale i na Vás plivou a bojí se do ČR, protože má ten hlupák Mašín STRACH. Osoběn bych mu plivla do tváře, asi by mě zabil, ale mně by to stálo zato, neb by se zjistilo, že jsem nikdy nebyla v KSČ a naopak jsem nemohla požívat výhod jako oni neb měli skvělého otce.

6 0
možnosti
KN

kamýk n.V.

1. 12. 2011 0:11
Re: Tak zase nám soudruh esenbé tady žvaní o tom

co to je za nesmysl "veřejně nevystoupili". Krindapána, kdy jste se narodila? Máte pocit, že 50. léta jsou něco jako Superstar v telce, kde si vyřazení mohou klidně zarebelovat a jsou pouze vyvedeni za kulisy? Tehdy se zavíralo i za pouhý politický vtip, natož za veřejně projevený nesouhlas, za burcování lidí se rovnou popravovalo. Do studentské demonstrace se střílelo ještě před před definitivním vítězstvím komunistů - jste opravdu tak naivní?

Jinak, i gestapáci byli pod přísahou a to, že to byli Němci, je irelevantní. Honzátko nesloužil lidu, ale komunistům a byl by klidně střílel do svých českých spoluobčanů.

Do Čech se nevrátili nejenom Mašínové, ale většina emigrantů, a to nejenom proto, že už byli usazeni jinde, ale protože si nedovedli vůbec představit, že by se měli vracet do tak hnusného státu, kde pořád vládnou komunisté. Nejde o strach, jde o zhnusení z našich poměrů.

1 0
možnosti
MB

802

1. 12. 2011 16:48
Re: Tak zase nám soudruh esenbé tady žvaní o tom

Příslušníci gestapa tady byli pro naši ochranu to nebyli žádní okupanti, přeci náš president podepsal mezinárodní smlouvu že budeme po ochrannou rukou říše.

Tedy zabít gestapáka, de fakto naprosto normálního civilistu, to by byl velmi hnusný zločin a jasné porušení ženevských konvecí.  ;-D

0 0
možnosti
RH

Enter67

30. 11. 2011 23:02
Re: Tak zase nám soudruh esenbé tady žvaní o tom

Člověče, vy byste neměl tolik žvanit. Srovnávat řadového českého esenbáka s gestapákem, to už musí být klasifikováno jako diagnóza.

3 0
možnosti
MB

802

1. 12. 2011 16:44
Re: Tak zase nám soudruh esenbé tady žvaní o tom

Hele a jaký je v tom rozdíl obojí byli příslušníci státní policie vraždícícho teroristického režimu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik