Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

raks

10. 11. 2011 11:07
co Vy jste vlastně za politika a člověka?

Po jejich ovoci je poznáte. Což sklízejí z trní hrozny nebo z bodláčí fíky? Co po Vás zůstane v politice, v poslanecké sněmovně, v životě ? Politická prostituce. Snaha pomáhat jiným stranám, než té, na kterou jste se přisál. Zmanipolované znalecké posudky, za které jste si řekl o poslaneckou iminitu, aby pravda už nikdy nemohla vyjít najevo. Úroveň politiků je odrazem úrovně morálky ve státě. Máme to opravdu špatné vyhlídky. Odevzdejte plat na charitu a už se do poslanecké sněmovny vůbec nikdy nevracejte. A Humra věnujte dětskému domovu, ať ho dá do dražby. Stejně není z poctivých peněz.Rv

0 0
možnosti

kuča

10. 11. 2011 9:03
Pane Humle !

:-)......Na rozdíl od některých nažhavených (nebo také placených) diskutérů, Vás chválím. Jestli Vám vyčítají, že jste byl za minulého režimu u policie, bylo by se dobré zeptat těch nažhavených, čím se živili oni! Zřejmě byli všichni disidenti a jako urputní bojovníci proti bývalému režimu si půjdou pro 1OO.OOO kč.

Prostě, po boji,každý generálem. Narodil jsem se těsně před druhou světovou, takže myslím, že jsem si za svůj relativně dlouhý život utvořil nějaký názor! Váš blog se mi ohromně líbil a jsem rád, že jste se odpoutal od té vlčí smečky, která si říká vláda. Kdybyste se jen trochu projevil, jako aktivní přitakávač, možná už byste byl ministrem vnitra. Všichni se vyvíjíme podle poznaných skutečností, jen hlupák tvrdí, že ne. Ti kdo Vám nadávají do přeběhlíků, jsou jenom zbabělci, anonymové, do očí by Vám to neřekli!

0 0
možnosti

kiv

10. 11. 2011 11:43
Re: Pane Humle !

Placený budete spíše VY ...;-D

Bagatelizovat příslušenství za komačů k SNB je typické právě pro KSČ členy ... Ostatně poté co se s. Huml nechal VeVerkami s.r.o. vytáhnout do PS rychle se navrátil ku svým. Jako neexistuje "bývalý příslušník  SS či Gestapa", který se polepšil , stejně neexistuje "bývalý komunista ...  ;-D

0 0
možnosti

ahaswer

10. 11. 2011 8:09
Jednací řád

PSP vznikal v nějaké době a nějakých souvislostech. Také se předpokládalo, že když už žvanit, tak alespoň k věci. Ve zvláštní situaci jsou přijímány zvláštní pohledy a přístupy. Text Jednacího řádu není tak jednoznačný jak říkáte, resp. záměry předmětných bodů a úmysly tvůrců při jejich schvalování. Proto je možno se na situaci dívat z různých úhlů a mít různé názory. Vy jste se zařadil do názorového šiku socialistů a komunistů. Máte na to právo. Jen musíte přijmout, že ne každému se to musí líbit. Kdybyste byl takovej frajer, jak se prezentujete, tak. byste musel nejednoznačnost výkladu připustit a ne být kategoricky socialisticko-komunistický. Tak to asi vnímá nezaujatý pozorovatel.

0 0
možnosti

baranka

10. 11. 2011 8:03
Když jste tak čestný, proč jste rovnou nekandidoval za ČSSD

Nebo KSČM?:-(

0 0
možnosti

omalovánka

10. 11. 2011 8:03
Rozčílených je daleko víc

Je téměř obdivuhodné,že i páni poslanci si začínají uvědomovat, že s tou naší demokracií po česku není něco v pořádku. Většina lidí této republiky ( mimo senát a parlament) si to myslí již hodně dlouho.

0 0
možnosti

košťálka

10. 11. 2011 7:41
Došlo už konečně někomu,

že komunisté jsou zpět ve své nejhorší podobě? Jsou to tito převlečení ODS,TOP09 a VV. Řádí tady jak na divokém západě a co provádějí už hraničí s diktaturou...bravo!!!Rv

0 0
možnosti

bofums

10. 11. 2011 7:28
Vy opravdu zabíráte nísto, pane Humle !

Proč jste  vlastně ve Sněmovně ? Odpovíte, že v zájmu voličů - zatím však většinou propagujete sám sebe!

VV mně vůbec " nesedí ", ale vy tuplem- asi marně Vás však prosím : " Proboha, už odejděte "! V blogu jste

pro většinu použil  slovo " Bolševici "- víte, že použití tohoto výrazu je " urážka, za kterou se sráží ze schodů?"

Dávejte si, prosím, větší pozor na své výrazivo, jinak Vás pro toto slovo přesunou " právem " do " soukromých "!

Váš blog by si to ostatně zasloužil!!

0 0
možnosti

aroneček

10. 11. 2011 6:53

0 0
možnosti

aroneček

10. 11. 2011 6:53
AUTOR MÁ NAPROSTOU PRAVDU

a ti jeho kritici asi upadli a patří ke Kalouskovi.

0 0
možnosti

z-VV-na-bliti

10. 11. 2011 0:18
Pane poslance Humle,

s pramalou uctou, Vase legislativni kreativita a placani pateho pres devate cili mnohem vic lidi, nez jen ty dva sasky a Doktora (kterej se po mym zhusta zda vedet, o cem mluvi). Kdybyste v PSO kusovali vsichni, v bananistanu by se zilo lip. Nazdar.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS