Nacista nebo vlastenec? Imigrace a islám.

Hledám svůj vlastní postoj a snažím se pochopit i všechny kolem sebe.Proč ten strach, a je reálný? Jak z toho ven a je ještě čas? Je nějaké východisko? Nemlžím a snažím se nalézt pravdu v historii. Budu teď hodně otevřený.

Německo si velmi tvrdě, při našem vstupu do EU, vyjednávalo podmínky ochrany svého pracovního trhu. Pamatujete? Stejné Německo dnes otevřelo své hranice stovkám tisíc běženců. A zdůvodňuje to potřebou posílit ekonomiku. Prý má spoustu volných pracovních míst. Někde něco nesedí. My jsme po vstupu byli řadu let občany EU druhé kategorie. Dnešní příchozí jsou zváni. Ano, někteří z nich jsou uprchlíci  před válkou. Jiní před islámem, který ve své nejhorší verzi vraždí bezvěrce, křesťany a použité ženy. Kdo chce svědectví najde na internetu nejedno. Mezi uprchlíky však je nespočítaná množina těch, kteří vraždili, znásilňovali a budou v tom pokračovat. Množství uprchlíků je tak velké, že došly tělocvičny, ubytovávají je ve vyhřívaných stanech. Platí to ti, kdo pracují a kteří budou mít problém v důchodovém věku si udržet alespoň průměrný standard. Ta vlna je tak obrovská, že ji nemůžeme ustát. Už to ví i mama Merkel.

Tak se mnozí z nás zamýšlíme nad významem slova vlast a přemýšlíme o obraně. Rakušané stojí fronty před prodejnami zbraní. Ve Švédsku zapalují ubytovny, aby tam nemohl být nikdo ubytován. Do toho jsme denně konfrontováni se vzrůstající agresivitou imigrantů a významem islámu. Kolegyně Jana Lorencová z hnutí ANO se ve Sněmovně odvážila říct větu: "Islám není náboženství, ale ideologie." Slovně byla vypráskána. Až potom jsem našel toto video, které tvrdí totéž. A všem doporučuji tu hodinu svého času mu věnovat. České titulky vpravo dole.

Pro ty kdo nenajdou čas stručné shrnutí - rozebírá Korán z hlediska obsahu, muslimové se mají chovat podle Mohameda, rozebráno chování v celých dějinách, velmi zajímavý počet výpadů muslimů do Evropy a jejich postup (dobyto celé Španělsko), otroci z Evropy převáženi na prodej do Afriky, porovnání s počtem křižáckých výprav, kterých bylo nepoměrně méně a víceméně obranného charakteru. 

Historie se opakuje. Ze závěrů Dr. Warnera jde mráz. Ač chápu všechny snahy pomoct lidem v nouzi, je to projev lidství, a nebránil bych se mít za domem tábor uprchlíků před válkou, tedy žen a dětí, jejichž muži bojují za svou vlast a o kterých bych předpokládal, že se po skončení války vrátí budovat svou zemi, mám problém vítat imigranty, kteří již na vstupu do EU porušují pravidla, perou se s policisty, jsou to většinově mladí muži, v drahém oblečení a jejich totožnost je absolutně nejasná. Když je umístí v Německu do tábora, záhadně mizí a nikdo neví kam jdou. A to nemluvím o hygienickém riziku, jen o bezpečnostním.

Pak začínám i já přemýšlet, zda nenastala doba, kdy tu svou Evropu, Českou republiku mou vlast nebudeme muset aktivně začít bránit. Máme málo času. Po pádu letadla na Sinaji lze tušit, že nás nečeká nic hezkého. A tady jsem u kořene problému. Jsem nacista, xenofob nebo vlastenec? Umění má tu vlastnost, že nás nutí k zamyšlení. Mě se to stalo při poslechu hudby:

A najednou se spustila diskuse, vždyť je to nacismus, Tomáš Ortel je neonacista, kontroverzní osobnost. A tak jsem se pokusil sám pro sebe si vyjasnit, co považuji za nacismus a jak se liší od vlastenectví či patriotismu..

Nacismus, nacionalismus, někdo sem zařazuje i fašismus jsou ideologie, které tvrdí, že jeden národ je víc než ten druhý. Ti ostatní jsou podřadní, které zabíjí, upalují, zotročují. Mimochodem na Ukrajině těch exotů není málo a někteří jsou i v exekutivě. Prosím s těmito lidmi nechci nic mít společného.

Vlastenectví či patriotismus je projev hrdosti, že někam patřím. Nepovyšuji se nad ostatní, ale také chci, aby se ostatní ke mě chovali jako k rovnocennému. Patří sem i obrana  vlasti, domoviny či území, kde jsem se narodil nebo země kterou jsem přijal za svou. Vlastenectví není škodlivé. Je žádoucí. A je fakt, že se nás někdo snaží toho pocitu zbavit. Pokud jste si pustili Dr. Warnera, pak již víte, že jsme islámem byli v minulosti zotročování (území Evropy, zejména Španělsko ví své). Jsou trpěliví a není to vzdálená historie. V některých oblastech světa je to současná realita. Další svědectví od kněze pouze jako odkaz zde. Stopáž pár minut, to dáte.

Dospěl jsem k závěru, že mne nezajímá minulost Tomáše Ortela. Napsal dobrý text, s kterým jsem se ztotožnil. V tomto případě se zachoval jako vlastenec.Nebudu popírat text jenom proto, že jeho autor má nějakou nálepku. Když psal píseň Mešita, byl Tomáš Ortel vizionář.  Proč nás někdo stále nutí s kým máme mluvit a s kým ne, nebo na jaký koncert chodit (viz poprask kolem Alexandrovců).

Zpět k problému imigranti a naše budoucnost.

Ptáte se jaké mám řešení? Nu už je asi pozdě. Stavbou první mešity na území Evropy jsme prohráli. Přesto si myslím, že jediná cesta jak z toho maléru ven je podrobit islám důkladné prověrce a pokud je v rozporu s naší Listinou práv a svobod, tedy s Ústavou, nekompromisně jej zakázat. Měli bychom se ptát, jaký je jeho vztah k ostatním náboženstvím, jaká práva mají ženy, zda odmítá pedofilii, jaký má vztah ke státu a právu ostatních. Tušíte kam mířím?  A druhý bod sociální dávky. Nárok na podporu (stejně jako na práci v EU, jak nám diktovalo Německo a ostatní při vstupu) musí mít jen ti, kdo jsou vítáni.  A pojďme vítat uprchlíky před radikálním islámem, které tam venku znásilňují, vraždí sekáním hlav a pronásledují pro jejich víru či ateismus. Je to příliš pragmatický pohled na svět? Pokud vím jeden stát již islám zakázal. Jak se srovnávají liberálové s faktem, že homosexualita je v islámském světě trestná, ženy jsou kupovány a prodávány, to fakt nechápu. Nu k zákazu islámu se určitě nedopracujeme. To je příliš radikální myšlenka, ale měli bychom umět pojmenovat co je radikální islám, nebát se pojmenovat, kde je rozpor s nasim vnímáním práva a dát jasně najevo, že Evropa je postavena na zcela jiných pilířích, než je pedofilie a nerovné postavení žen. Světské právo tady má a vždy bude mít přednost. Alespoň do té doby, než muslimů bude víc jak nemuslimů.

A nezbytně nutné bude motivovat vlastní obyvatele, aby nebyli sobečtí, ctili rodinu a měli děti. Jsme lidé, nejsme stroje ani materiál na tvorbu statků velkých korporací. Shlédli jsme se v konzumu a jsme sobečtí. Děti prostě stojí prachy.

 

Autor: Stanislav Huml | neděle 8.11.2015 23:43 | karma článku: 46,24 | přečteno: 8125x
  • Další články autora

Stanislav Huml

Kalašnikov volby nevyhrává

26.1.2016 v 22:49 | Karma: 41,64

Stanislav Huml

Jde o bezpečnost nebo o prachy?

9.12.2015 v 21:29 | Karma: 25,97

Stanislav Huml

Oděsa 2014 Memento

29.4.2015 v 22:46 | Karma: 36,53

Stanislav Huml

Až 150 na dálnici, ale jen někde

29.4.2015 v 21:32 | Karma: 13,53

Stanislav Huml

Jsou Rusové v EU podlidé?

27.3.2015 v 0:00 | Karma: 38,08

Stanislav Huml

Odmítám být užitečným idiotem

20.9.2014 v 20:30 | Karma: 37,73

Stanislav Huml

Zločin přetáčení tachometru

23.4.2014 v 23:30 | Karma: 22,57
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik