Diskuse

Kalašnikov volby nevyhrává

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ozývají se potrefené husy, které dlouhodobě hledali chybu, místo aby probrali účinná opatření pro nastávající období-musíme připravit na uvítanou hodně vepřového masa!

Naši situaci přesně popsal Otto Černý- komínem mohla prolétnout jakákoliv výbušnina na hlavu státu a nikdo nepodal trestní oznámení z těch, kteří ale obvyklý bonmot vidí již zcela jinak, nebezpečně. Proč? Nevidí přes svou nenávist k Miloši. Co je to za lidi?

2 1
možnosti
PD

P48e89t72r 97D26o91b69r33ý

27. 1. 2016 15:56

Když politici začnou vědomě konat v zásadním rozporu s vůlí občanů kteří si je zvolili, tak na jakoukoliv zmínku o kalašnikovu jsou pochopitelně velice citliví, byť by ta zmínka byla třeba jenom bonmotem. Proto se ozvalo tolik potrefených hus, bez ohledu na jejich barvu trička. Jako poslanec schvalujete zákony, které se ihned novelizují a znovu se ty novelizované novely novelizují. Za takovouhle prácí berete nehorázné peníze. Taková humorná zmínka o kalašnikovu se potom může stát noční můrou.

1 0
možnosti
JS

K bouři ve sklenici vody se nemá cenu vyjadřovat, Zeman je prostě takový jaký je a občas s ním lze i souhlasit - např. nebezpečí nezvladatelné imigrace.

Ale váš názor, že Zeman sjednotil celý národ, to byl asi zase VTIP z vaší strany, že jo.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Neřekl nic jiného, než že uvedl dva protiklady, aniž by řekl, že Kališnikov mu vyhovuje. Naopak. Trenky na střeše, kde mohl každý do komína hodit malou atomovku, byla sranda, nedotažený bonmot je trestní stíhání. Tak si udělejme obrázek.

6 0
možnosti
Foto

velice jednoduchý vtip

0 0
možnosti
DD
Foto

Šašek zůstane šaškem i kdyby se sebevíc naparoval a chvástal. A ty přeběhy přes frontu?! Na ty jsem si nezvykl a zvykat ani nebudu a nechci. U mne tito lidé jsou křiváci a může se od nich očekávat jen podraz. A to, když se panu prezident Zemaun ohradil ohledně akcí červené trenky je normální a není trestné?! Nikdo mně nenamluví, že v tom někdo z vlády neměl prsty!

2 0
možnosti
MK

Byl to prostě blbý vtip, který by si jako prezident měl odpustit (obzvláště tento prezident, z jehož ustavičných blbých vtipů už začíná být poněkud nevolno).

3 3
možnosti
MK

"Je to první prezident od roku 1989, který sjednotil většinu národa." To myslíte vážně? Zeptejte se kohokoli - ať už příznivce Zemana, nebo jeho odpůrce - oba shodně odpoví, že nikomu se ještě nepovedlo rozeštvat navzájem proti sobě tento národ jako jemu. Nikdo na tom usilovněji nepracuje každý den jako on. V tom se oba znepřátelené tábory opravdu shodnou.

5 4
možnosti
JV

Pane Kovar R^R^R^Huml,ZemanRvRvRv

0 3
možnosti