Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J29a97n 84S94o97u35č98e91k

9. 11. 2015 13:16

Doporučuji knihu "Německo páchá sebevraždu", Thio Sarrazin. Dle autora existují tři skupiny migrantů s nejvyšším deficitem vzdělanosti, s nejvyššími sociálními náklady a také s nejvyšší porodností. A jsou to, migranti z Balkánu, z Blízkého východu a Turecka a migranti z Afriky. A ty všechny v současnosti Angela pozvala do Německa. Že jsou mezi nimi radikální islamisté, o tom není pochyb. Že se budou násilím  snažit prosazovat svoji víru i svoje právo, o tom také pochybnost nemám. Těžko říci, zda je již pozdě. Pro některé evropské země asi již bohužel ano. Proto bychom si ještě měli zachovat poslední zbytky sebezáchovy a nepřipustit islamizaci naší země. A to nejlépe ve spolupráci se skupinou zemí, kterou ještě zcela nerozežrala rakovina bruselského multikulturalizmu.

10 0
možnosti
HM

Klobouk dolu ,číst ty jeho bláboly ,na to musíte mít hodně silný žaludek..jeho nacistické myšlenky, jsou hodně nebezpečné -- je pravdou,že  otázka muslimů v Evropě je komplikovaná, ale myšlenky zakročit proti nim masově můžou vést ke smutným koncům.

1 4
možnosti
RS

Migranti prisli ilegalne na nase uzemi. Tim porusili nase zakony. Nase organy i EU to toleruji. To znamena, ze u nas vznikl bezpravni rad. Takove pravni vakuum vytvorili komunisti po roce 1948.  Tekrat zakonodarce porusil vlastni zakony a zhroutil se pravni rad. Legalne se vrazdilo. Proto mam otazku: Budou taky nase organy tolerovat jestlize vykradu supermarket?

3 2
možnosti

Vykradete-li supermarket, dopustíte se trestného činu. Překročení hranic bez příslušného ovolení je podle našeho právního řádu přestupek, který se trestá pokutou do 5.000 Kč.

Btw., Vy máte pocit, že tento přestupek naše orgány tolerují ? Nebylo to spíš tak, že běžence vytahovali z vlaků a integrovali do záchytných zařízení ? Co myslíte, jak se tato skutečnost srovnává s naší legislativou ? :-)

1 2
možnosti
Foto

Islám je nebezpečí, ale daleko větším jsou lidé jako vy. Lidé, kteří by odebírali občanství úspěšným Čechům, lidé, kteří nenávidí svobodu jednotlivce, lidé pro něž se buzerace druhých stala smyslem života, lidé, kteří by rádi uzákonili výhody sami pro sebe. Prostě lidé jako vy, pane Huml.......:-/

7 1
možnosti
VN

Byl jsem zvědav , kdo z dalších politiků si bude chtít přihřát polivčičku a získat nějaké ty bodíky...a ejhle... pan Huml ;-)

8 0
možnosti
Foto

a hlavně omílá to samé co před ním omlelo už mnoho jiných...:-/ Ale karmu bude mít vysokou.......:-)

5 0
možnosti
Foto

L48e47o92n 28T49o18m88e19v

9. 11. 2015 12:33

dnes velmi dobré R^

4 1
možnosti
LS

L71i75b32o47r 93S61y36n71e88k

9. 11. 2015 10:52

Je zajímavé, že s vašemi názory souhlasím vždy, když se nepodílíte na legislativě. Karma.

2 1
možnosti
Foto

Dík. A s kterými konkrétně ne - zimní pneu, dopravní výchova ve školách, pokus vrátit silnice všem a nabourat lobby odtahových firem, kritika danění v rájích? Aktuálně dostat do reálného práva povinnost stojícího cestujícího se držet, aby měl řidič nějakou oporu v zákoně, když zabrzdí? Nebo v tvrzení, že světlo ze zdroje je víc než reflexní nášivka?

0 0
možnosti
VS

Adolf  Hitler byl svým způsobem také vizionář. Bohužel jeho vize nepočítaly s ostatními národy...

0 0
možnosti
Foto

Islám sám je blíž AH než si myslíte.

7 1
možnosti

Proč nejsme schopni vnímat islám jaký je? Protože jsme ztratili křesťanskou moudrost. A bez sjednocení pod moudrostí Ježíše Krista budeme snadno převálcováni čímkoliv. Třeba islámskou ideologií...

:-)

0 7
možnosti
SB

Jste vedle jak ta jedle!

Podívejte se, jak se vyjadřuje Halík nebo papež František. Oba tvrdí, že Evropa se přistěhovalcům musí otevírat. A oba jsou to vysocí představitelí církve.

Jestli Evropu něco zachrání, tak docela obyčejný selský rozum a kupecké počty, nikoli to či ono náboženství.

Saúdská Arábie je všechno jenom ne křesťanský stát a uprchlíky si tam nepouští.

Vaše poznámka je zase jen hraní si na intelektuála a další salonní krasořečnění, jakých v Evropě za poslední roky lidé slyšely desítky tisíc a nakonec kde nic, tu nic.

15 0
možnosti
JC

R^ Slušně napsaný článek, narovinu a bez obalu.

A ne, není to "šíření paniky, strachu a nenávisti". jenom obyčejný, normální popis obav z toho, co se na Evropu valí a, žel, je těžko zastavitelné.  :-/

19 2
možnosti
JV

Humel ,Humel je to ten komunista a bolsevik ,ktery patri za mrize ? JE !

4 14
možnosti
JV

Tato osoba dela karieru u CSSD ,pred takovymi uprchlo 1000ce  Cechu do vsech koutu sveta .CSSD hanba vam .

2 7
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik