Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

To se tady zase sešla sestava...

Jedině bolševikům není zřejmé, že občanská válka na východě Ukrajiny byla vyprovokována okupací Krymu.

Je jen otázkou, jestli to byl od počátku Putinův plán, jak získat suchozemské spojení na Krym a po sankcích a protestech Západu vyměkl, nebo jen soukromá iniciativa místních dutých a vypláchnutých rudých mozků.

8 15
možnosti

O tom, kdo tady má dutý a propagandou vypláchnutý mozek, by se dalo spekulovat. ;-)

9 4
možnosti

1 máj, bolševici vylejzají z děr...Rv

11 9
možnosti
Foto

S článkem souhlas.

15 7
možnosti
Foto

rozbor větný a logický. Dík.

1 2
možnosti
PV

Sepsal a rozebral jste to pěkně. U jiného článku jsem napsal, že slušný člověk na fašistické výroky nemá reagovat, ale asi nelze mlčet, když ty nehoráznosti plácá kreatura placená z našich daní.R^

18 5
možnosti
JN

Ano, kreatura Huml, který se projevil jako politický turista, je až moc dobře placen z našich daní. Jednoduché řešení - takové kreatury nevolit!

6 6
možnosti
Foto

I34v13a60n 96M94a56r52e75k

1. 5. 2015 7:45

!!Při  vší úctě >>>>z blábolů  p.Klvaně a p.Vondry se mi dělalo nevolno RvRvRv!!

19 5
možnosti
PU

P25e69t42r 27U89h21e68r

1. 5. 2015 14:04

Mě se dělá blbě z tebe a to ani nemusíš blábolit...

4 3
možnosti
ON

Kde pořád berete že šlo o civilisty. Myslím že lžete. Ostatně když jste schopen zmínit bombardování Jugoslávie aniž by jste se zmínil co tomu předcházelo o vás hodně vypovídá. A jinak řekl na tvrdo pravdu.

10 19
možnosti

Předcházelo tomu přesně to, co se teď děje na východě Ukrajiny. Tedy jugoslávská armáda dělala v separatistické provincii pořádek podobně, jako teď dělá ukrajinská armáda pořádek na východě Ukrajiny. Jenže NATO tentokrát furt nic. Bombardovat Kyjev se jim nechce.

6 7
možnosti
KD

Bylo zajímavé jaké lidi vybrala Česká televize do toho pořadu. Blahobytně vypadající Vondra není kupodivu ve vazbě za akci PromoPro a tak má čas obrážet různá televizní šou. A bomba byl "profesor" Klvaňa, jak ten mohl dostat profesůru, to je ještě lepší fór než Havlova busta v us Kongresu.

31 9
možnosti
VM

Politik  Vondra je     všeobecně  neobl.ibena  postava.On myslim dokonce   vezl   nějake  vyznamenani  za  akci  Mašinu.

Tim glorifikoval  zlocinost. Byl jimi zqabit policista, ktery ani nebykl  člen  KSC!!

0 0
možnosti
Foto

Lhostejnost k neutěšenému postavení obyvatel NARVY znamená, že EU a Estonsko záměrně vykopávají válečnou sekeru mezi Ruskem a Západem.

13 5
možnosti
ON

Válečnou sekeru vykopává Rusko. Ostatně co je Putin zač už došlo i Lukašenkovi a to o něčem svědčí.

6 11
možnosti
Foto

Původní citát: "Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé."

-----

Stačí vynechat ty fráze, které mnoha lidem vadí: "Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, nebo v Dněpropetrovsku, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé.

-------

A máte hlubokou pravdu a ani by nikomu toto vyjádření nevadilo. V momentě, kdy budou Rusové mít tendenci zase expandovat se tato věta stane naprostou nutností.

12 17
možnosti
MB

Vaše zaujatost se projevuje už charakteristikou "fráze" u vyjádření o upálení a zabíjení. Označit to jako frázi nedává žádný rozumný smysl, to jsou zcela konkrétní popisy jednání. A bez těch vyjádření může fomulace "postavit se čelem" (což paradoxně fráze je:-) znamenat cokoliv, o což vám právě šlo. Jenže, postavit se čelem situaci může statečný obránce i chladný vrah.

15 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik