Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se dívám, jak se zde slétli zastánci americké "demokracie" kvůli níž je rozvrácený arabský svět, nyní válka na Ukrajině a hrozí rozpoutat i válku v Pobaltí, kdy tlačí na diskriminaci Pobaltských Rusů.

Klvaňa již dostal za poklonkování Američanům titul "profesora", tak se snaží.

Vám karmaR^

8 12
možnosti
IH

Pane Petříku, od nás komunisti vyhnali Němce, kteří měli české občanství a bydleli tady od 17. století. Co brání pobaltským státům vyhnat rusy, kteří občanství pobaltských států nemají a nakvartýrovali se tam v posledních 50 letech?

8 2
možnosti
VM

Ad  pan  Semik. Snad je to podstatne, snad ne.

  Eastonci meli  m divize SS.Jsou      swvym  zpusobem porazeny  stat  z 2 světove  valky...X

2 3
možnosti
JS

J61a84n 62S79e54m17i60k

1. 5. 2015 16:01

No treba Rusove meli take divize SS(29. Waffen-Grenadier-Division der SS RONA (russische Nr.1) , meli statisice vojaku slouzicich s Wehrmachtem jako Hiwi, meli svou vlastni Ruskou osvobozeneckou armadu.

To je zcela irelevantni v tomto kontextu. Koneckoncu, divize SS mely temer vsechny evropske narody mimo Cechu a Polaku.

Mimochodem, historie vzniku Estonske divize SS v souvislosti se sovetskym postupem ke znovuobsazeni Estonska je docela zajimava, doporucuji se na to podivat.

V tomto pohledu vidim Estonske divize podobne jako Finske valecne usili v letech 1941-1944. 

Je zajimave ze Finy ze jsou "fasiste" neobvinovali treba rusove nikdy

3 2
možnosti
JS

J17a31n 31S17e20m53i14k

1. 5. 2015 15:49

Analogie pro pana Humla: Spojencum se nepodari nemecko roku 1945 porazit Hitlera, uzavre se mir ktery trva 40 let.

Protektorat Cechy a Morava a nacisticka okupace trva az do samozhrouceni nacistickeho nemecka roku 1989.

Roku 1989 se obnovuje se CSR. 

Mezi tim se ale mezi lety 1939-1989 povedlo uskutecnit Hitleruv plan na zmenu etnicke struktury Ceskych zemi a po prichodu nemeckych kolonistu do vnitrozemi a deportaci statisicu Cechu na Vychod tvori etnicti Cesi pod 50% obyvatel Ceskych zemi.

Je v teto situaci "diskriminace" pokud CSR roku 1989 pozaduje od nemcu pristehovavsich se po roce 1939  jako podminku ziskani obcanstvi slozeni zkousky z Cestiny?

Dal by pan Huml vsem temto Nemcum automaticky obcanstvi?

Koukam ze urcite ano

7 2
možnosti
Foto

kdyby měla bába fousy, byla by dědek.

2 8
možnosti
VM

Ten    Klůvana   je   jiste  intelektual. Nepodarilo se mi ale púochopit za kojho mluvi..

2 1
možnosti

Soudím, dle Vašeho příspěvku, že KSČM dnes někde dávala pivo zdarma

2 1
možnosti
VM

Pan Klvana si   nekde neco precetl a ted tady poucuje.Oznacit osvobozeni za dobyvani  je vyrok emocionalne podbarveny..!!

5 1
možnosti
JN

Tak to je soudruh Huml. 

Na jaře 2011 byl na upozornění soudce Říhy obviněn z manipulace při vypracování znaleckého posudku. „Já jsem tento znalecký posudek vyhodnotil jako nepravdivý. Z tohoto důvodu jsem pojal podezření, že by mohlo dojít ke spáchání trestného činu křivé výpovědi a nepravdivého znaleckého posudku a podal trestní oznámení,“ uvedl soudce Říha.[11] Znalecký posudek se týkal srážky nákladního vozu a motocyklu, Stanislav Huml byl tehdy zaměstnán ve firmě V.V.V. Expert a.s. poskytující znalecké posudky.[12] Při hlasování však k trestnímu stíhání vydán nebyl, přestože sám ke svému vydání vyzval (ale sám se hlasování zdržel). Trestní stíhání Vratislava Veselého z V.V.V. Expert později soud zastavil.

Mediální odezvu vyvolalo poslancovo sdílení facebookového příspěvku difamačního charakteru, vyhraňující se vůči tenistce Petře Kvitové, po jejím druhém wimbledonském titulu v červenci 2014, když byla k danému datu necelý rok daňovou rezidentkou Monaka.[16] V rozhovoru pro rádio Impuls prohlásil, že osoby – které se přihlásí do jiného státu, by měly přijít o české občanství.[Tento postoj však vzbudil nesouhlasné reakce dalších politiků napříč spektrem, včetně prezidenta republiky Miloše Zemana a předsedy vlády Bohuslava Sobotky.

Podle jeho názoru stála za pádem Boeingu 777 Malaysia Airlines nad Ukrajinou v červenci 2014 americká zpravodajská služba CIA, když uvedl, že se její „rukopis nedá zapřít“. Řadí se také k zastáncům konspirační teorie o útocích z 11. září 2001. Podle jeho názoru: „Do Pentagonu letadlo nenarazilo a propaganda to stále tvrdí.

6 2
možnosti
Foto

Díky za připomenutí - za posudek byl odpovědný kolega, proti kterému bylo stíhání zastaveno soudem, a v osobních věcech se zdržuji vždy.

Placení daní by mělo být svázáno s občanstvím, na tom trvám a nejlepší na celé věci je fakt, že svázáno je.

A rukopis CIA se při pádu MH 17 opravdu nedá zapřít. A až mi ukážete fotku letadla, které se vešlo do té malé díry Pentagonu a vysvětlíte, proč okna vedle díry nebyla vysklena v místě, kde měly být motory odvolám. Ještě by to chtělo vysvětlit, proč spadla třetí budova v NY, o jejímž pádu onformovala BBC ještě v době, kdy stála a do které žádné letadlo nenarazilo. Pak budu spokojenej.

3 4
možnosti
OP

Pan Huml jaksi neřeší, že to, co kritizuje, probíhá či probíhalo vlastně ve válečném stavu (občanské válce). Myslím, že stát se to za stejné situace jinde, než v Oděse, tak si taky žádná strana nebude dělat problémy, zda upálit či zastřelit. O válce dovede každý, kdo ji neprožil akademicky debatovat do nekonečna. 

Na ČT24 byla debata, jak,proč atd. se zabil Hitler.Jistě, jsou to nějaká fakta, coby kdyby, ale místy mi to vyznělo jako "milá" vzpomínka na vůdce, který jen něco neuřídil. Vhodné načasování této debat\ k oslavám 70.výročí.

0 0
možnosti
Foto

ve válečném stavu události v Oděse? To si děláte legraci? Tím občanská válka vypukla. A ti lidé nebyli ozbrojeni, ani jeden.

2 1
možnosti
JS

J60a20n 89S63e61m93i72k

1. 5. 2015 14:45

Pane Humle, Ad obyvatele pobaltskych statu ruske narodnosti bez obcanstvi.

Asi nemate vsechny informace tak ja vam dam nejake:

Po obnoveni nezavislosti logicky navazali Estonsko,Litva a Lotyssko na pravni system doby pred sovetskou okupaci.

Vsichni kteri byli obcany trech zemi pred okupaci a jejich potomci meli automaticky obcanstvi, nehlede na narodnost. Tedy i rusove.

Pristehovalci v dobe sovetske okupace a jejich potomci jakekoli narodnosti neziskali obcanstvi automaticky. (de-facto z pravniho pohledu nezavislych statu to byli "Ilegalni imigranti" privezeni ke kolonizaci okupacni mocnosti).

Nezapomente ze to byl plan SSSR ktery zasadne zmenil etnickou strukturu hlavne Estonska a Lotysska (ze zanedbatelneho procenta na 25-40% rusu!!)

Tito lide ale dostali automaticky pravo trvaleho pobytu, a moznost ziskat obcanstvi pri splneni prakticky jedine podminky: NAUCIT SE STATNI JAZYK,JAZYK PUVODNIHO OBYVATELSTVA, sveho statu.

Tedy jedina "prekazka" ktera stoji rusum pristehovavsim se do pobalti v dobe sovetske okupace ziskat obcanstvi je proste naucit se jazyk sveho statu.

15 3
možnosti
Foto

Trefné a přesné. Ale Kremrole to nepochopí.

4 4
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik