Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Ad   diskutujici  obcan Semik Pokud bych to měl  soudit. Nemyslim si   že  dějiny Estonska jako takoveho  jsou nějak zajimavě pro naši polupaci....

  Mně  je  pouze znamo že  ty  přislušniky   SS  divize  dasli na Sibiř.Jinak  se tady o tom moc nepsdalo...

0 0
možnosti
Foto

Jestli nekdo lze, tak je to Huml. Bertuska k nicemu nevyzyval. Jen popsal situaci a postup Putinovych zabijaku. Byli to oni, kdo zacal v Odese strilet a zabijet. A kdyby je lide nezastavili, je tam dnes valka.

Ne nadarmo se rika, ze byvaly komunista je jako byvaly cernoch.

0 2
možnosti
Foto

Za šílencem a vlastizrádcem Vyvadilem se řadí "rudý" Standa jako jeho dobrý "second in line". Jen blábol za blábolem. Nyní je jen potřeba najít odpověď na otázku, jestli je placený agent totalitního režimu, nebo  v minulosti jen dobře naprogramovaný komunistický policajt.

1 3
možnosti
KD

A už jste podal trestní oznámení na pana Vyvadila ? Není za co, že.:-) Jeďte se raději projet, to vám udělá dobře.

2 1
možnosti
DK

Dobrý článek. Děkuji.

4 2
možnosti
Foto

Policajt, komunista, lhář a demagog. Prostě Huml........:-)

5 3
možnosti
KD

Pochlubíte se svou charakteristikou, ať se mohu zorientovat .;-)

1 1
možnosti
PB

sodruhu Humle, byl jste pro mne vždy pouze typickým malým prospěchářem, který v poslanecké lavici hledá nějakou tu obživu, bez ohledu na to, jakou žumpou prochází a jaké rádobychytré plky v dobách předvolebních žvaní (nutno dodat, že nejste zdaleka sám). Nicméně poté, co jste přidal i historku o CIA v sestřelení letadla nad Ukrajinou, jste se zařadil do poměrně užší skupiny politiků, kteří jsou již zralí na ústavní léčbu. No nic, přej a bude ti přáno, takže se mějte pěkně a snad se zase při volbách najde dost hloupých lidí, kteří Vás zvolí. Například paní (tuším) Filipiová, z uvedeného diskusního pořadu čt, by Vám mohla posloužit. Prázdno v hlavě a závisti i nenávistí v žilách na to měla dostatek...

4 4
možnosti
MP

Jak typické, Buriane! Nemaje argumentů, útočím na autora! Nepostřehl jsem, že bys se jakkoli vyjádřil k blogu. Je to poněkud ubohá reakce, nemyslíš?

3 4
možnosti
JN

Šokuje mě jak všichni napříč spektrem málo víte o Oděse a přitom se tím ohání(te).

V Oděse ze střechy Rusáci házeli molotovy na demonstranty, které předtím vyprovokovali střelbou, následně se demonstranti za nimi pustili a zabarikádovali se v Budově, asi nějaké náměstí. Ze shora házeli molotovy a zespodu jim nerozbité láhve vraceli. Už to že měli připravené celé stovky molotovů je důkazem že plánovali zaútočit na demonstranty. Také vyrabovali hasičárnu a použili hasičský vůz jako beranidlo na demonstranty. Nakonec se sami upálili a hasiči kteří před tím od nich dostali na budku, nikam nespěchali.

1 0
možnosti
Foto

a poručili větru, aby hodně foukal a požár zesílil. Víme, nebojte se Jaroslave, víme.

1 1
možnosti
VK

Já nechápu, jak může poslanec Parlamentu ČR (stejně jako nejmenovaný europoslanec) lhát o tom, že je u Debalceve obklíčeno několik tisích vojáků NATO. Přesně v souladu s ruskou propagandou. Když se ukázalo, že to byla lež, tak držel ústa a dělal jakoby nic. Nechápu, jak se to samé individuum s vystudovaným VUMLem mohlo vyjadřovat o tenistce Kvitové, která toho pro dobré jméno ČR udělala víc, než ten zbytečnej policajt, kterej je celej život nacucnutej na státní struk. Takový individuum nám bude něco kázat? Velebnosti, chce se mi z něho bl.....t - zvracet.:-P

3 1
možnosti
Foto

kde jsem to měl prohlásit? Doložte linkem.

1 0
možnosti
PN

Mě by jenom zajímalo, kterou českou budovu obsadí Humlové a Vyvadilové a jakou republiku tady vyhlásí. Protože je mi jasné, že se nesmíří s tím, že by měli do konce života žít v nenáviděné EU.

2 2
možnosti
MN

Pro nás Čechy je obtížné pochopit, jak to funguje na východě. My jsme měli civilizovanou, demokratickou zemi a Sovětský Svaz se svým budováním komunismu tu napáchal ohromné škody.

Většina zemí bývalého Sovětského Svazu je na tom úplně jinak. Ty země byly zaostalé, soudruzi tam budovali kolchozy a továrny, masírovali tamnímu obyvatelstvu mozky, že jsou součástí nejpokrokovější společnosti světa a brzo porazí zlé kapitalisty... a když se celý ten moloch rozpadl, přišla bída a úpadek.

Pro nás je samozřejmě Rusko zlo, ale na Ukrajině, v Bělorusku, Kazachstánu, Uzbekistánu potkáte strašnou spoustu lidí, kteří fňukají jak jim bylo v SSSR dobře, jak měli všichni práci a sociální jistoty a že se ten hnus rozpadl vlastní neschopností si nikdy nepřipustí. Řeknou vám, že za jejich bídu můžou Američani, kapitalismus, vrazi z vól strýtu... jezdí pracovat do Ruska a obdivují Putina, že trosky té rozpadlé říše pozvedl a lepí dohromady.

Pro nás je snadné sklouznout k tomu, že "odporní rusáci útočí na Ukrajinu", ale nedokážeme si připustit, že velká část Ukrajiny se cítí být "odpornými rusáky" a o naše evropské hodnoty nestojí. A když ty "zlé rusáky" někdo upálí, bohužel tomu leckdo fandí. Válka na Ukrajině ale není americký film, kde dobří hoši postřílejí zlé hochy... tam jsou dobří a zlí v obou táborech a vraždí se zcela nesmyslně :-/

2 2
možnosti
KD

Kdyby První republika byla tak civilizovaná, demokratická , tak by lidé po válce nechtěli změnu. A ta změna se prostě nevyvedla stejně jako ta po roce 1989.!!

2 5
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik