Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Copak Oděsa, ale to nevíte, s. autore, že v obci Kirilovka (nedaleko Novorossijska) žijí Češi už asi 140 let a že jsou tam utlačováni? Není na čase, abychom tuto obec anektovali? Podnikněte neodkladné kroky!

Za blog ovšem antikarma! Rv

2 3
možnosti
Foto

Až se osamostatní a požádá NATO  o pomoc, tak ty Ukrajince zcela jistě proženeme.

1 1
možnosti
Foto

Podle toho, jak víte kdo, s kým, o čem a pro koho, tak jste tam musel být přítomen a osobně velet zásahu.

Pak mne přímo dojalo, jak se ujímáte těch nevinných kluků a holek na motorkách. 

Pod pláštíkem boje za mí a proti agresi se dá obhájit kdejaká válka, intervence a anexe.

Jděte do háje..

5 1
možnosti

shrnutí Ukrajinských bolavých míst do jednoho článku, uff to bude výživná a  "zajímavá diskuse" (opakování stokrát vyřčeného z obou stran..., nálepkování,....), 

ps: někdo by nakonec mohl udělat jmenný seznam nácků, protože do toho ohraného kolotoče se zapojí zřejmě jen ti nejvytrvalejší a nejagresivnější :-/

1 1
možnosti

"obyvatelé Oděsy byli vražděni bandou lidí se zakrytými tvářemi" se svatojiřskými stužkami prorusáků, zajímavé....

6 1
možnosti

komunista, policajt, konspirator a politický turista zde v hrdlo lže, no co už, že by tento někdy mluvil pravdu je nepravděpodobné

7 5
možnosti

Ač je to pan Huml nebo kdokoli jiný, jsem vždy na straně pravdy a dávám karmu. R^

6 7
možnosti

Trochu mi hlava nebere tu první fotku v článku, která má zřejmě dokazovat, jak maskovaní ukrajinští fašisté s pistolemi v ruce už před masakrem v Domě odborů terorizují nevinné občany Oděsy.............. - jen mi hlava nebere, proč má jeden z maskovaných násilníků na rukávě svatojiřskou stužku, jasný to znak proruských?

Jo vlastně, já zapomněl -- byla to rafinovaná hra Pravého sektoru, který se nesmírně lstivě maskoval za proruské, aby mohl napadnout nevinné ukrajince, a pak to svést na Rusko................... to dá rozum!

A ještě pár fotek z toho dne plného násilí:

---------------------------------

http://img98.rajce.idnes.cz/d9802/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/odesa_-_vojaci_v_utajeni_2.jpg?ver=2

--------------------------------

http://img98.rajce.idnes.cz/d9802/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/odesa_-_vojaci_v_utajeni.jpg?ver=2

------------------------------

7 1
možnosti
Foto

Přesně, šlo o kamufláž, někdo se zde záměrně maskoval za proruské separatisty.

Kdyby tomu bylo opačně, tak by se snad ti fašisti tou svatojiřskou stužku nevyzdobili.

Podal jste důkaz, jak to bylo. Samotnému Vám to došlo.

5 6
možnosti

Nepříjde vám to trochu faux pas, když volá po omezení fašismu komunista, čili člen stejné sebranky?

5 4
možnosti
Foto

Pokud je mi známo, tak v socialistickém Československu platil zákon o zákazu propagace a podpory fašismu a nacismu pod hrozbou trestního stíhání.

Takže nevím, čemu se divíte?

5 1
možnosti
Foto

Na žádost Kyjeva proběhlo nestranné vyšetřování,kterého se zúčastnili vyšetřovatelé t celé Evropy. Při ohledání místa činu bylokonstatováno, že šest lidí zemřelo na následky střelného poranění, třicet dvase otrávilo a deset zahynulo pádem z okna. Převážně se jednalo o proruskéseparatisty, ale zemřelo také sedm žen a jedno dítě a většina obětí pocházelaz Oděsy. Požár v budově byl založen uvnitř budovy, nikoliv z venku.To potvrdila policie i zpráva pozorovatelů OBSE.( kde je členem Rusko) Tedy požár nebyl založenútočníky, ale těmi, co byli uvnitř budovy. Vyšetřovatelé z Evropy našliv budově lahve se zápalnou směsí a kanystry se zbytky hořlavé látky. Podlepolicistů a pozorovatelů OBSE incident byl vyprovokován proruskýmiaktivistkami. Pokud se jedná o fotografie dodané Ruskem, není jasné, kde jevzalo. Z fotografií je zřejmé, oběti neuhořely přirozeně, ale že je někdopolil v oblasti hlavy hořlavou látkou. Fotografie zachycují oběti, kterémají spálenou hlavu a přitom leží v místnosti, kde nedošlo k požáru. Stěly bylo podle dalších fotografií manipulováno, protože jsou za nimi stopy potáhnutí. Jedna z obětí, těhotná žena, je vyfotografována na stole a kolem krkují vede šňůra. V místnosti jsou stopy po zápasu, nikoli však po požáru. Ženatedy zemřela následkem uškrcení. Další snímky poukazují na to, že oběti bylyněkolikrát střeleny do hlavy.

8 2
možnosti
Foto

To je všechno pěkné, ale jak to, že se tam tedy vyskytovali v okolí vůbec nějací Ukrajinci, na které tedy mohlo padnout podezření.

Neustále opakuji, že základní problém spočívá v tom, že ukrajinská vláda není schopna zajistit stejnou míru bezpečnosti pro všechny obyvatele na svém údajně vlastním území. Takže vždy je přinejmenším systémovým viníkem ukrajinská vláda.  A od takové vlády se má právo každý trhnout. A je úplně jedno, zda se do toho montuje někdo zvnějšku. Stát má povinnost oddolávat podobným tlakům, a to bez následků na životech pro obyvatele, které chrání. Nikdy nesmíte prolít cizí krev zvláště ne jako první, toliko vlastní. To je základní zákonitost non plus ultra.

Navíc tím, že zdůrazníte, že ty oběti byly napadeny někým uvnitř, vůbec to přece nemusí znamenat, že šlo o proruské separatisty, ale někdo se takto mohl maskovat.

Jde tu tedy o stejný typ událostí, které přece vedly k arabskému jaru.

6 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS