Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Pane poslanče Humle ... napsal jste sice docela hezký,čtivý,předvánočně laděný článek,se kterým by se dalo v podstatě i souhlasit ....ALE ..... pamatuji si Váš dávný výstup - v tehdy Československé televizi, - kde jste v uniformě Veřejné bezpečnosti obhajoval její zásah proti demonstrantům v Palachově týdnu,Vaše členství v mnoha politických stranách - včetně KSČ,Vaše - v tomto i minulém volebním období -  mnohá kontroverzní vystoupení a názory,se kterými se nedá nic,než nesouhlasit A PROTO - i když docela vysoko hodnotím Vaši odvahu zde diskutovat - musím prohlásit:

PANE POSLANČE ... JÁ VÁM PROSTĚ NEVĚŘÍM:-P

3 0
možnosti
LN

...vám ..jako závistivému poslanci..... vadí ..něco co neexistuje ....( jako daňové podvody spáchané fiktivním přihlášením v Monaku, nebo pokusy o rozpoutání velké války.)...což mi vadí...přece jen p..poslanec by měl mít nějaký všeobecný přehled...a neplácat nesmysly....ale to je ten menší problém....

...vám totiž evidentně vadí demokracie...rád byste...(byť pod rouškou jakoby puritánství zaměřeného proti vulgarizmům) ...zakázal projevy demokracie...jako je například veřejná kritika prezidenta či vlády....

...ani netušíte...jam moc to o vás vypovídá...soudruhu kapitáne...či co jste to byl....

1 2
možnosti
Foto

Soudruhu Nádvorníku, čemu nerozumíte na větě: vítám kritiku kohokoliv, vadí mi vulgarismy a urážky? Projevem demokracie jsou výrazy z páte cenové skupiny? Nesouhlasím a tím s vámi diskusi končím.

1 0
možnosti
Foto

Televize sama o sobě hulvátská není, ona jen dává hulvátům postor. Ale ne každý hulvát je prezentován, jeho hulvátsví musí být namířeno tím správným směrem.

4 0
možnosti
MM

Je neuvěřitelné kolik českých slouhů a komorných by i v 21. století dalo za jeho knížecí jasnost snad i život a kolika českým slouhům a komorným vadí to, že nynější prezident Zeman hájí české zájmy a stará se o to, o co se pořádně nestaral jeho předchůdce, o Havlovi ani nemluvě.

Přemýšlím, co ti slouhové a komorné asi chtějí, jako vůbec (ne)mají sebeúctu? Za poklepání na rameno od cizáků, kteří jimi pohrdají nebo snad povolení nasbírat si trochu klestí na zimu v dobře restituovaných knížecích lesích jsou ochotni zapomenout na odkaz a dědictví předků, kteří za tuto zemi bojovali, cedili pot a krev a umírali. Bezcharakterní špína...

3 2
možnosti
VH

Hloupá úvaha. Hodně hloupá.  Nikdo nebojuje za knížete.  Pouze proti hulvátovi. Jenže ne každý si všimne hulvátství, že?

3 2
možnosti
Foto

O39t62a73k83a83r 38S59e22k85l

20. 12. 2014 8:13

Docela překvapivě ( pro mne) kultivovaný článek. S něčím souhlasím , s něčím ne. Ale upřímně - v souvislosti s Vaším , zejména politickým CV jaksi nemám chuť k diskuzi.

P.S. U těch objížděk a havárií v TV Vám to sedělo nejlépe.:-)

3 0
možnosti

Upřímně řečeno, mám raději obhroublého zastánce svobod než kultivovaného komouše. Samozřejmě, nej je kultivovaný zastánce svobody, ale pokud na výběr jen z předchozích dvou, má volba je jasná.

1 0
možnosti
Foto

Stanislave, kdysi jsem viděl Váš film Co ani NOVA nevysílala.

A poznámek z hejna nicneříkajících diskutérů (nechtěl jsem se vyjádřit ostřeji) si nic nedělejte.

Hezké svátky a s obsahem článku velmi souhlasím.

5 3
možnosti
PK

P54a63v35e63l 84K52u48l42a

20. 12. 2014 14:38

Ten film, to byla nějaká interní estébácká záležitost pro pozvané? :-D

1 1
možnosti
PV

Nemějte obavy, je mnoho občanů, kteří vám vysloví podporu. Já určitě, nemám nic proti vašim tezím, jsem s nimi zajedno.

6 3
možnosti
PS

P91e98t17r 85S17k11á66c97e42l

19. 12. 2014 22:04

"Pro odpůrce kritiky - opřít se můžeme jen o to, co klade odpor."

Zaujala mne tahle Vaše myšlenka a uvedu něco z jiného soudku než je v tomto článku. Diskutovali jsme kdysi spolu na téma sedačky pro děti v autech. Nemáte pro svůj názor (mít je vždy a všude) oporu ve statistice nehod a přesto argumentujete jejich nezbytností, jako by je vyráběl Váš příbuzný. Takže proti mému návrhu ponechat je jen na dálnicích a silnicích pro motorová vozidla jste se neopřel, jen vyhnul. Odporný návrh.R^

0 0
možnosti
Foto

Nadávky, urážky a agresivita - to není dobré a nezbytně nutné. V tom s vámi souhlasím.

Jenže pomluva, urážka a křivé obvinění je snad ještě horší. Nebo snad máte o "...podvodu spáchaném fiktivním přihlášením v Monaku..."?

Není vám to divné?

1 3
možnosti
Foto

Pavle pokud jste sledoval čt v době, kdy se o tom mluvilo (a není to o Kvitové) pak to na sebe v hlavní zpravodajské relaci pár sportovců samo řeklo. Jak mám rozumět pojmu - přihlásili jsme se tam papírově?

6 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik