Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady byl nade mnou diskusní příspěvek, který autora článku kritizoval. A vulgarismus v něm nebyl. Zmizel. Udělejte si obrázek sami.

4 2
možnosti
Foto

Beru zpět, sorry. Při obnovování stránky tam nebyl a najednou zase je. Teď bych si ulevil: zas... internet, ale mohl bych být obviněn z vulgarismů.

4 1
možnosti
Foto

Tak Zeman se hlavně zesměšňuje sám.

Ale daleko horší jsou lidé, jako jakýsi Stanislav Huml. Jeho nápady ohledně úspěšných jedinců žijích mimo území ČR, parkování, 11. září, internetu a dalších pitomostí logicky zvyšují odpor inteligentnější části obyvatelstva... Vždy se najde někdo kdo mu tleskat a poplácávat ho po hřbetě. Já jen chci věřit, že se už nikdy jemu podobní jedinci nedostanou k moci. Další emigrační vlnu schopných a inteligentních lidí by tento stát už asi nepřežil.....

6 9
možnosti
Foto

nikoliv žijících mimo čr. Opak je pravdou, žijících v čr a fiktivně prohlašovat jak bydlí v Monaku. K parkování se vrátím, nešlo o mě, ale o odtahy z modrých zón pro všechny, tedy i pro vás :). To je ten mainstream. Jinak Tomáši volby rozhodnou. Tato práce obnáší nejtěžší výběrové řízení a je to jen a jen na voličích. Vy se musíte smířit s faktem. Oceňuji Vaši relativní slušnost :)

3 1
možnosti
Foto

Víte on především každý svým způsobem kritiky vypovídá především sám o sobě. A pokud má být úcta k prezidentskému úřadu, tak by jí měl na prvním místě mít prezident sám. A to si o současném prezidentovi nemyslím. Snad jsem to napsal dostatečně slušně, abyste nevolal po cenzuře a smazání tohoto příspěvku. 

Pokud budeme zakazovat a mazat vulgarismy, tak se ti primitivové nebudou mít kde vyřádit a budou toužit po funkcích. A to by bylo podstatně horší, než když se "vyblijí" na internetu.

Jinak jako dopraváka jsem vás bral. Když ale vidím vaše různá prohlášení a názory za poslední rok, tak si myslím, že byste se k té dopravě měl vrátit a politiku zanechat.

7 4
možnosti
Foto

Odpověď máte v článku. K prezidentovi i vulgarismům. A pokud jste sledoval moje vyjádření optikou poslední reportáže na Nově, chápu i závěr.

3 1
možnosti
JB

R^Karma!!Vadí mě taky to,že média,zřejmě z "nedostatku informací":-/?zapomínají v rámci objektivity zmínit,že pan autor červených karet je také majitel agentury která se podílela na neúspěšné prezidentské kampani panaKarla Schwarzenberga,což si myslím že je informace celkem zásadníRv

7 4
možnosti
Foto

K textu nic, jen si pletete Haška s Vlastou Burianem, resp. Švejka s Antonem Špelcem. Hospodský Palivec byl zatčen za výraz o obrazu císaře, na který s... mouchy, za vola měl jít sedět Špelec.

3 0
možnosti
Foto

díky, opravil jsem, máte pravdu

0 0
možnosti
SB

Cituji z Vsašeho článku, pane Humle:

"Císař pán je vůl napsal Hašek ve svém Švejkovi."

------------------------

Téměř jste se strefil. Až na tři maličkovi.

1) Nebyl to Jaroslav Hašek, nýbrž Vlasta Burian.

2) Nebylo to v knize Osudy dobrého vojáka Švejka, nýbrž ve filmu Anton Špelec, ostrostřelec

3) A nikdo to v tom filmu nenapsal, nýbrž pronesl ústně v podroušeném stavu v hospodě.

6 0
možnosti
Foto

Ale co byste chtěl od autora? Ten ví všechno lépe a přesněji!

3 1
možnosti
KV

Na pana prazidenta se média soustředila s netajenou nenávistí už od jeho zvolení.Připadá mi,jakoby předvolební kampaň pokračovala dál.Záležitost v ČRo jistě nebyla v pořádku,nevím,co tím p.prezident sledoval,ale hysterie co se kolem toho strhla,je naprosto neodpovídající.Řeči o vlivu na děti apod.,jakoby Hovory byly pořad typu Večerníčka - až po požadaveky na abdikaci a dokonce i odvolání prezidenta(asi za vlastizradu,jinak to v ČR nejde).Něco se v naší krásné zemi děje...a je to hnusné.Rv

10 2
možnosti
Foto

vzhledem k tomu, že mně vadí vulgarity ve veřejném prostoru, vadí mně i pan prezident

10 5
možnosti
Foto

jeho pravdivý překlad jednoho slova, které v angličtině stále všichni běžně používají mi fakt nevadí. Kdyby to nepřeexponoval opakováním bylo by to bez ztráty kytičky. Rozmáznutí se ve veřejném prostoru znásobilo bez jeho přičinění.

3 2
možnosti
VM

V82l60a86d79a 15M37u77s43i69l

19. 12. 2014 16:45

Za zmínku stojí m. j. toto: jedna z priorit  zdůrasznovaných po tak zvané Sametové revoluci byla, že zde nastane úcta k člověku. At je to polcista, lékař, učitel atd.

   Jakékoliv  zesměšnování  hlavy státu  ostře kontrastuje s tímto tvrzením

9 2
možnosti
JR

J18a89r59a 22R38a82n67k

19. 12. 2014 20:11

Kral je nahy;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik