Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měl bych pro Vás Stanislave Humle - bývalý pendrekový policisto a nynější neúspěšný rádoby ,,politiku" jeden zlomový návrh!Což takhle ty ,,potřebné" registry ÚPLNĚ ZRUŠIT?Co je státu do toho,v jakém autě jezdím?

0 0
možnosti

A ke všemu ta zatracená Kvitová.

3 0
možnosti
Foto

Ministr možná byl dobrý soukromník a neuspěl jako politik.

Vy jste nebyl nijak excelentní policista a neuspěl jste ani jako politik. Lidé si od vás slibovali, že uplatníte své dosavadní zkušenosti a pomůžete nápravě státu v dopravní oblasti.

Takže to, co připisujete ministru jako jeho neúspěch, je vlastně vaše vyhoření. A je nevkusně paradoxní posmívat se jinému za vlastní neúspěch?

Nebo snad popíšete, jak významně jste pomohl ze svého postu registru vozidel? 8-o

4 0
možnosti

K registru vozidel - koupím auto např. od majitele který bydlí v Olomouci, bydlím v Praze, tak budu přihlašovat auto v Olomouci ? Jak to bude potom s SPZ ? To bude podívaná !

0 0
možnosti

No tak se bude jezdit v neregistrovanych autech. Lidi ty registry zase tak moc nepotrebujou.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, já bych se bez všech těch nesmyslných a předražených registrů pohodlně obešla. Nakonec moje auto nejezdí na registry, ale na benzin. Také bych se pohodlně obešla bez spotřební daně na benzin, ale to by pak nejspíš nebyly peníze na všechny ty nesmyslné, zbytečné, drahé a nefungující registry.

1 0
možnosti

J70i77ř92í 23R46a92š37k17a

12. 11. 2014 15:48

Už se těším na den, kdy i Vy si zabalíte šáteček a skončíte v propadlišti dějin za ty zprasky co předkládáte a co jste předložil.

3 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik