Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Vážení!

Proč tolik ponižování, zesměšňování a urážek pro blogera? Proč neargumentujete důkazy?

Nebo snad žádné nemáte?

Diskuse by snad měla být o argumentech a protiargumentech a ne o zesměšňování  a urážení!

6 3
možnosti
JC

R^ Máte pravdu. některým ale ani nejde o nějakou diskuzi, primárně se tady jenom potřebují vyventilovat, upustit svojí natlakovanou nenávist a zlobu, léčit si své mindráčky a komplexy. Protože zanadávat si beztrestně od monitorů na někoho úspěšného, inteligentního a za svým názorem si stojícího člověka, jim způsobuje zřejmě nevídanou rozkoš.

Nakonec, pan autor o tom v blogu píše. A nebojí se veřejně prezentovat své názory. Mnoho mlčících s ním souhlasí, ale nemají žaludek právě na tyhle rádobydiskutéry, nechtějí se nechat zbytečně urážet a zesměšňovat.

6 5
možnosti
KJ

K76a44r66e82l 70J67i98r26k79a

21. 9. 2014 10:19

Zajímavá videa,ale je jasné.že ovečky krmeny denodenně propagandou budou tvrdit,že ty videa zaplatil Putin a režíroval Fantomas.

5 3
možnosti

Tak proč ho děláte? Stačí trochu sebereflexe.

1 2
možnosti
JL

Ocel sklo i beton hoří, pane Humle. Vše hoří, je to jen otázka dosažené teploty. Doporučují vám zajít si do některé kovárny, vzít kus oceli a dát ho do výhně a dmýchat do ní vzduch. Po pár minutách vám z oceli nezbude nic. Jinak máte pravdu, nejste užitečným idiotem, jste jenom tím neužitečným.

8 2
možnosti
Foto

Demokracie bohužel mimo jiné umožňuje také lidem jako vy být poslancem a psát nesmysly na blogu.

11 3
možnosti
RN

Obávám se  že máte v nadpisu slovo navíc: "užitečný".

4 3
možnosti
JC

Jejda, Vy jste tak vtipný!

3 9
možnosti
MH

Pane Huml, máte plnou pravdu.

Tragické je, že většina pamětníků 2. sv. války již vymřela, takže je neuvěřitelně snadné omámit veřejnost tak jak se to právě děje, a vyvolat válku další. (Přežil jsem výbuch letecké bomby 25 m od okna v přízemí, druhá se zabořila na opačné straně domku, rozbořila sklepní zeď a nevybuchla. Byla 1m dlouhá, 20 cm v průměru. Atd, atd.)

Žijeme už příliš dlouho v klidu a omámení pohodlím. Nezodpovědnost občanů, a především silně převažující většiny politiků našich i evropských, a stejně tak novinářů a médií, je do nebe volající, nedozírná. Přepadá mně pošetilá myšlenka. Oni politici a novináři, kteří se takto podílejí na přípravě další války, by měli být odsouzeni "Norimberským tribunálem" ještě před začátkem 3. sv. války. Za její přípravu a podporu. Protože pak už nic takového dlouho nebude existovat. Pokud se občané Evropy včas nevzpamatují z uvedeného omámení (od většiny politiků a novinářů už to ani nečekám) nebude na místě jich ani litovat.

11 2
možnosti
JR

J31a64r33a 41R46a64n67k

21. 9. 2014 2:36

Neda se nic delat, jednou Vam to priklepli, uz se toho nezbavite;-DRv

5 7
možnosti
MP

To se vám už splnilo neb užitečným dávno nejste :-P

13 6
možnosti
PV

R^

Je opravdu osvěžující vědět, že je několik poslanců, kteří dokážou jít proti větru, za totality to byl studený vítr východní, teď vane ze západu. Ono je to spíš o tom přemýšlet, studovat, pátrat a ne se spokojit s papouškováním pokynů ze sekretariátů a místních pseudonovinářů.

12 14
možnosti
JC

Souhlas. Ale kanadská divize Vás pěkně omete. Oni vůbec ti utečenci mají kouzelné knížecí rady, co si máme a musíme tady myslet.;-)

6 14
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik