Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

A91l47e67n31a 69T56i52c25h57á

11. 7. 2014 17:31

Já s panem Humlem souhlasím! Všichni kritizují, že stát na něco nemá. Ale proč je nemá? Protože jsou lidé, kteří neplatí daně v ČR, ale vyčůraně, aby ušetřili, platí někde jinde. Je to tak snadné na chápání, ale v případě téhle sportovkyně nejsme soudní![>-]

3 16
možnosti

Jako ironie dobrý. Ale pokud to myslíte vážně, tak zkuste neplést hrušky s jablkama, tj.slušné lidi s grázlama. P.Kvitová do společnosti R.Krejčíře rozhodně nepatří, tak ji neurážejte. Přečtěte si blog p.Bicery, třeba to pochopíte.

11 0
možnosti
ES

Pane Humle, komunista zůstane komunistou i kdyby ho do Versaceho navlíkli. Sám jste přisátý na příjmech těch, které kritizujete. Sám jste jeden z těch soudruhů, kteří zavírali dobře fungující fabriky, protože byly soukromé a nemohli jste je rozkrást. Chtěli jste jenom moc a peníze, nic jiného. A teď je vám trnem v oku to, že ty peníze má někdo jiný a vy na ně nedosáhnete. Taková je ale realita a s ní se smiřte.

11 3
možnosti
JC

A Vy se smiřte s tím, že plácáte nesmysly a vůbec nic z celé "kauzy" nechápete.

2 10
možnosti
MS

Vtipné je Humle, že píšeš takový slinty, a přitom ty sám jsi na daních doteď za celý svůj zbytečný život nejspíše nezaplatil ani jedinou korunu (státní zaměstnanci daně skutečně neplatí, u nich je to jenom fiktivní účetní operace).

7 3
možnosti
MB

Trapnost nad trapnost navrhovat pro někoho kdo naše zákony nijak neporušuje ztrátu občanství,  to opravdu nechápu.

Já bych potom třeba navrhoval ztrátu občanství pro všechny bývalé esenbáky.:-)

Jinak před takovýmhle závistivým vyjádřením by to chtělo si nejdřív zjistit jaké jsou zákony, oni daně se hlavně musí zaplatit ve státě kde se peníze vydělají, tedy ta výhra Wimbledon to by měli zdanit v Anglii, pokud je u nás někdo daňový resident tak sice ty příjmy z Anglie musí přiznat ovšem jsou smlouvy o zamezení dvojího zdanění takže u nás potom použije metodu zápočtu zaplacené daně nebo metodu vynětí těchle příjmů a zaplatí u nás velké prd, bez ohledu na to zda má bydliště v Monaku nebo v Praze.

Zda je člověk u nás rezident se neposuzuje podle hlášeného bydliště ale podle toho kde se takový člověk převážně zdržuje nebo dle smluv např. dle toho kde má středisko životních zájmů.

2 1
možnosti
KL

Jenomže tady jde hlavně o to,že Kvitová sama přiznala,že má trvalé bydliště v Monaku,aby se vyhnula placení daní v Česku!!! A je docela pravděpodobné,že se převážně zdržuje a trénuje v Česku,když se nepočítají turnaje v zahraničí.Pokud se někdo přestěhuje do jiné země,aby tam žil,tak je to něco jiného a je to naprosto v pořádku.

0 0
možnosti
Foto

Mimochodem, pane Humle, faktem je, že ať už jste byl u SNB, policie, nebo poslancem, daně za Vás platili vždy do poslední koruny lidé, pracující v soukromém sektoru, který jediný produkuje nové zdanitelné hodnoty. To, že jste je měl napsaný na výplatnici nic neznamená. Váš celý plat, včetně těch daní na výplatnici, zaplatili jiní.

11 1
možnosti
Foto

(v době SNB to byl sektor znárodněný...)

3 0
možnosti
VC

Pane Humle, se situací na Ukrajině si asi budeme notovat. Ale v případě slečny Kvitové jste vedle, jak ta jedle. Na vině totiž není ona,ale náš daňový systém (potažmo naše plýtvání ve státní správě). Je holt vidět, že ekonomika holt není Vaše parketa. To není Vaše kritika, ale pouze konstatování.

0 0
možnosti
Foto

Píšete: "Daně jsou vybírány z důvodu funkčnosti státu." Ne, pane Humle, to není pravda. To je jen sen, ale pravda je taková, že daně jsou vybírány proto, aby z nich ti, kteří je stanovují a nechají vybírat, mohli živit sebe a vyvolené skrze tzv. funkčnost státu.

11 0
možnosti
Foto

Ušetřím vám práci a poradím jak optimalizaci zabránit. 

Zeštíhlete stát. Přestaňte okrádat voliče a stát. Pak snadno budete moci snížit daně z příjmů nebo nedanit příjmy vůbec a vystačit si se zdaněním spotřeby v podobě DPH.

Problém ovšem je, že pokud byste to chtěl skutečně uskutečnit tak vy budete jedním z prvních, kteří budou bez práce. Takže budete jen dále prohlubovat regulace a okrádat ty nejschopnější, až vám v tomto statě nakonec zůstanou jen ti chudí, kterým už nebude co vzít. A jak si myslíte že s vámi pak naloží?

11 0
možnosti
RK

Znáte nějaký stát, který takto funguje?

0 0
možnosti
RK

Soudruhu Humle, Vy jste neuveritelne zavistivy a mstivy clovek. Uvedomujete si, ze Vas plat hradi prave ti lide, kteri jsou schopni vydelat penize?

Co kdybyste prestal pachat socialisticke dobro a zacal se zivit praci?

Kdyz tady prestaneme budovovat socialismus, omezime stat a propustime vetsinu neuzitecnych uredniku, jako jste Vy, lidem nechame vetsinu penez, ktere si vydelaji a prestaneme sikanovat podnikatele, tak se i Ti nejchudsi budou mit mnohem lepe, nez ted a Ti bohati nebodou mit duvod ten Vas socialismus nedotovat.

Cim vice ma stat bohatych, tim lepe se maji chudi. Vase vize vsechno jim sebrat a prerozdelit narazi zcela logicky na to, ze jiz velmi brzy nebude z ceho.

4 2
možnosti
KL

Máte to poněkud popletené.Čím více má stát bohatých,tím lépe se mají chudí by platilo jen v případě,kdyby zůstávali v Česku a platili daně. Jenomže právě jim se nechce,protože se jim naopak příčí pomáhat chudým,aby se měli lépe.

0 0
možnosti
JH

Huml by měl složit poslanecký mandát.

6 2
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik