Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Pane Huml, proč radši nepřemýšlíte nad tím, proč X tisíc firem daní v Nizozemsku, kde je cca stejná "výše" daní jak v ČR, a ne u nás... je to právě neschopnost Vás a vašich kolegů vytvořit transparentní daňový systém, právní prostředí apod., aby neměly firmy motivaci utíkat... takže Vy nás v podstatě "stojíte" na nevybraných daních víc než kdejaká tenistka :-)

10 0
možnosti
DB

No jo, ale do "Kvitové" se dá kopnout jednoduše. Do Škodovky si kopnout, na to už nemá sílu...

0 0
možnosti
JK

J62a36n 42K16r24a84u55s

12. 7. 2014 10:12

Ačkoli pravý důvod, proč slečna Kvitová změnila svůj daňový okrsek neznám, oceňuji toto její vlastenecké a hluboce morální gesto, kterým se rozhodla nepřispívat na další upevňování českého moderního sociálního státu. Nemám ji zejména za zlé, že tak nepodporuje sociální začleňování nezačlenitelných, zaměstnávání lidí, kteří nechtějí pracovat, vzdělávání nevzdělatelných, dávky v nouzi vyplácené lidem, kteří nemají nouzi, neziskovky, které generují zisky, stavbu prázdných nepoužívaných komunikací zvaných cyklostezky a další podobné věci. Naopak, napomohla obnově spravedlivé české země, která, jak jsem říkal, musí nastat dříve, než budeme mít problém udržet moč. Nakonec i soudruhem plk. SNB Humlem navržená sankce spočívající ve ztrátě českého občanství není tak hrozná, protože být občanem země, kde se do veřejných funkcí dostávají lidé jako Huml není žádná pocta, je to ostuda jak hrom a až to bude všechno vyřízené, občanství svobodné české země slečně Kvitové samozřemě opět nabídneme.

X http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014071102  R^

5 0
možnosti
KT

Začíná to u nás vypadat podle hesla "čím hůře, tím lépe". V šedesátých a ž osmdesátých letech jsme vyhnali své elity, teď to opakujeme, ale až tu zůstanou pouze soudruzi a jejich obdivovatelé a nebude od koho vybírat daně, tak se snad tato sebranka dobrovolně odebere do propadliště dějin.

2 0
možnosti
JM

Kdyby se po roce 89 udelala v Cesku dusledna obdoba denacifikace jako v Nemecku, tak by nebyli komunisti dneska tak oprskli. 

Rozhodne by nesedeli v parlamentu a neplivali by spinu. 

Bylo by hezke vedet, kolik zaplatil na danich Huml a kolik Kvitova.

5 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu že Huml je z daní sám placen, tak bych řekl, že nezaplatil na daních ani korunu.

7 0
možnosti
MV

Pane Humle, Petra Kvitova zije - doufam - ve svobodne zemi. Nechci vas podceňovat, ale na danich uz v CR mozna odevzdala vic, nebo jen o trochu min - a to i za svůj - v porovnani s vámi - kratky život. Chapu vasi snahu dostat do statni kasy vic kacek, aby je cssd mohla v ramci svých populistických prohlaseni pohodlneji rozdávat. Ale tak to není. Mel byste se zachovat jako chlap, slecne Kvitove s omluvit. Nebo se chovejte jako poslanec CSSD i nadále - dobře to prospeje stranicke image.

11 0
možnosti
JP

Bolševický policajt Huml a socani rádi rozdávají - samozřejmě z cizího - a když se někdo nechce nechat oškubat, je zle. Kvitová udělala pro stát i tak finančně více než celá sněmovna a prospěchářský parazit Huml zvlášť. Jen vzpomeňte, když byl ještě VV, jak žadonil peníze od Bárty....

7 0
možnosti

Pane poslanče, ačkoliv na Vás většina diskutujících dští oheň a síru, pokud to nemám nazvat hůře...já s Vámi v podstatě souhlasím. Je zajímavé, že těmto lidem nevadí, že oni zde platí daně, že z jejich daní se opravují silnice atd. a z daní lidí, kteří zde vyrostli také - ne.Jistě při svém profesním vzestupu užívali infrastrukturu a všechno potřebné....,ale jakmile je pro ně výhodnější žít v jiném státě kvůli nižším daním, necítí potřebu své vlasti vrátit nic, ani ten dobrý příklad pro další generace. Nikomu nezávidím, vydělávám velmi nadprůměrně, daně platím zde a docela ráda, protože se cítím poctivě a protože vidím, že i když 80 národa neustále remcá, ekonomika je zdravá a země se velmi vylepšuje, tak proč se neradovat ze společného prostředí......... a mrzí mne, že to co se krásně nazývá "noblesa" těmto lidem prostě chybí a nemohou proto být těmi skutečnými dobrými tahouny a příklady. Bohužel. Lidé, kteří tyto pseudovystěhovalce tak obdivují a pohoršují se nad závistí státu.....atd. v podstatě obdivují tak "trochuzloděje",že????

3 13
možnosti
LN

..a jinak dobrý....??,..žádný šelesty v hlavě...??, hučení v uších...??,

7 1
možnosti
LK

L74i97b70o85r 59K26o35u57t

11. 7. 2014 22:59

Víte pane Humle, to je ta svoboda. Možnost nakládat se svými životy a penězi dle svého svobodného rozhodnutí. Bydlet kde chci, danit kde chci, vydělávat kde chci. Vaše představa, že je když už ne nezákonné, tak alespoň nemorální, vydělávat v zahraničí a pak taky v zahraničí danit, je představa bolševická, hloupá a závistivá. Nebudu vás urážet kvůli vaší minulosti, život není černobílý, i když jej tak vy vnímáte. Ale rozumím tomu, že někteří lidé jsou nepoučitelní, je tragedií, že právě oni mají ve zvyku poučovat ostatní. To, že máte bolševismus v hlavě neznamená, že jej musíte zase zavádět v naší zemi.

8 1
možnosti
MM

Pane poslanče LŽETE !!!. Je uložen v té době aktuelní screen, z kterého je patrno, co jste sdílel a co jste k tomu napsal. A to, že je Petra Kvitová špína jste napsal. Je úplně jedno, jak se z toho dnes snažíte vykroutit. BODKA.

11 1
možnosti
Foto

No co, vy jste si zase udělal zákon abyste mohl všude, bez problémů parkovat

5 0
možnosti
LD

Pane Huml, styďte se. Vy jste taky nic nevytvořil, jen utrácel ze státního rozpočtu. A narozdíl od Vás má člověk z Petra radost.

4 0
možnosti
KT

Jak nic nevytvořil? Vytvořil si zákon jen pro sebe a 199 jemu podobných. Kdo z vás to má?

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik