Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Od nesmírně půvabné Petry Kvitové je sice hezké, že se přiznala ke svému útěku do daňového ráje, ale není od ní hezké, že odmítla s největší pravděpodobností přispívat naším pravicovým bloggerům na důchod, zdravotnictví a sociální péči, kterou tak naléhavě potřebují a vyžadují. Pouhá vrozená skromnost těchto bloggérů jím brání vyjádřit své obavy o svou budoucnost.

Navíc se obávám, že paní Kvitová neudala ten správný důvod, který jí vedl k útěku do Monaka, ať počítám jak počítám, tak náklady na život v Praze ve srovnání s Monakem jsou o tolik nižší, že ty nižší daňové sazby zdaleka ty  celkové životní náklady nesníží, naopak budou vyšší.

Tedy jediným skutečným důvodem přemístění trvalého bydliště do Monaka je to, že už nechtěla žít v sousedství českých pravicových bloggerů. Asi se bála infikování svého IQ.

To samozřejmě platí obecně  pro všechny odchody jak jednotlivců, tak i firem z české jurisdikce.

0 10
možnosti
AJ

víš že závist je nehezká vlastnost ? Zamysli se nad sebou

2 0
možnosti
PH

P26e93t59r 48H30á61l24a

13. 7. 2014 14:41

Opravdu je problém v tom, že je v Monaku daňový ráj? 

Není problém spíš v tom, že je v ČR daňové peklo?

10 1
možnosti
KB

U nás jsou pořád velmi nízké daně (zvláště pro bohaté). Zavedli je Topolánek s Kalouskem a dodnes se nijak významně nezměnili, protože pravice má v parlamentu stále výraznou většinu.

1 2
možnosti
PV

R^ Napsal jste to přesně. A ač si to myslí všichni, budou vás dehonestovat jen proto, že mají jiné politické priority.

3 6
možnosti
KB

Becker, který se také vyhýbal placení daní, byl v Německu předevčírem odsouzen. Předtím odsoudili Hoenesse, který se ale také mohl vyhnout vězení tím, že by začal platit (neplatit) daně v Monaku. Nebo někde na Kajmanských ostrovech. Co se týče daní, nemají v Německu slitování. Hoeness nebo Becker také mohli o sobě vykládat, že jsou "celebrity", že se "zasloužili" o Německo a proto požadují zvláštní výsady. Ale vůbec by jim to nepomohlo. A němečtí občané si také před Beckerem či Hoenessem nesedli na zadek a nehájili je s tím, že jsou to "celebrity" a že ti ostatní občané Německa jsou proti nim nuly. V USA by také nebylo normální, aby občané hájili nějakého sportovce (hamouna, sobce a vyčůránka...jako je naše Kvitová), který by tam odmítl platit daně a přesunul se do Monaka. Jistě, vyhýbání se placení daní tím, že daním (nedaním) v Monaku není trestné. To je vysvětlení Kalouska. Ale když nepustím stařenku v tramvaji si sednout, také to není trestné. Ale je to amorální. A amorální je i chování Kvitové a jejího zjevně psychopatického manažera urážejícího lidi, kterým se oprávněně chování Kvitové nelíbí. Mně osobně jsou Kvitová a podobné "veličiny" úplně ukradení, cennější je pro mně zedník, instalatér...který mi postaví či opraví něco v domě..nebo, ten, kdo v blízkém parku seká trávník. Nebo hasič, co uhasí požár. Ode všech bez rozdílu bych chtěl, aby nebyli egoisté a příspívali svými daněmi na to, aby např. na našich silnicích nebyly díry.

5 7
možnosti
DB

Tvrdíš o sobě, že jsi politik? A/N? Tak co se divíš, když vypustíš do světa takový blábol!!! Lidi už nejsou naštěstí takové stádo jako dřív a všímají si. A zejména těch tvých mozkových veletočů si lidi všímají tím tuplem.

Kdybys byl chlap, pošleš jí kamion růži a veřejně ji požádáš o schůzku, kde se jí veřejně omluvíš... Ale chápu, že ty to neuděláš, protože jsi "levicově orientovaný politik". Přeloženo do češtiny fízl a komouš.

A že ti tykám? No vy soudruzi jste si přeci tykali, ne? Tak ti to tu zkouším trochu zpříjemnit...

6 3
možnosti
Foto

Doufám, že si panem Šurcem požádáte o starobní důchod v Monaku a ne u nás.

Sprostoty na to máte oba dva dost.

0 5
možnosti
Foto

J87a20n 60N41e72t22o17p52i58l

12. 7. 2014 21:18

Pane Humle, výjimečně s Vámi souhlasím. Neomlouvejte se. Být Petrou Kvitovou, tak bych omluvu od takové nuly jako jste Vy ani nechtěl.

12 4
možnosti
FP

Vazeny pane Huml.Prosim Vas vzpamatujte se. Ten názor ohledne zbaveni obcanstvi a vse co s tim souvisi , v pripade slecny Kvitove, snad nemůže vyprodukovat ani dementni mozek.

3 3
možnosti
KT

Vás by soudruhu Humle měli zase zbavit poslaneckého mandátu. Že to nejde? Tak bychom o to mohli alespoň usilovat, protože jak může takový ... reprezentovat stát, to je nepochopitelné. Až se zas budete chtít stěhovat, zřejmě zpátky do své rodné strany, měl byste ale nabrat směr někam do zemí kde zítra znamená již včera.

5 3
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik