Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Stando, Stando... marnost, marnost a ještě jednou marnost. !!

0 0
možnosti
DB

Čest! Co jste dělal poslední 4 roky, kdy městapo zejména v Praze 7 pořádalo hony na zaparkovaná vozidla? Dokonce odtahovalo i vozidla řádně zdaněna (myslím tím ocejchovaná známkou o zaplacením výpalného)? Nedělal jste nic!

Až jednou zaťali do vašich řad a ty paskvily, co předkládáte, padly na vaši palici, tak najednou proběhla hyperakce a opět byla vsuvka vsunuta.

3 0
možnosti
RK

Já jsem se domníval, že auta se odtahují, protože tam někomu vadí. A je jedno jestli hasičům v průjezdu, nebo rezidentům kteří si zaplatili a nemají kde zaparkovat. Odtažení vozidla je tedy z tohoto důvodu praktické. Botička je pouze represivní, jiný význam nemá.

2 0
možnosti
Foto

odtažení je také represivní. K tomu praktické přidejte výnosné.

0 0
možnosti
PR

Komumisticky policajt nekomu nadava do kmotru:-)nova doba:-)

5 0
možnosti
PN

P36a23v98e90l 62N20o68v10á77k

21. 6. 2014 11:56

No jednoznacne jde o "Huml sobe". Nicmene, za vedlejsi efekt, kdy clovek nebude muset az na odtahove parkoviste, budu rad. A pane Humle, v prvni rade parkujte jen tam, kde mate. Pak nebudete mit problemy s MP.

5 0
možnosti
Foto

Jsou situace, kdy není vyhnutí. Jako v těch příbězích v mém blogu. Pokud jste svatý, nepotřebujete večer baterku a svítíte si na cestu svatozáří. Já nejsem a baterku nosím.

0 2
možnosti
HV

H17o60n78z50a 96V79r94á46n22a

21. 6. 2014 11:01

Není to trochu moc hysterie kolem tohoto návrhu změny? Pročetl jsem si Váš návrh změn a zajímalo by mne pár věcí. Jde o řešení situací v tzv "zónách vyhrazeného stání", tedy v podstatě jde jen o Prahu (?), nebo jsou takové zóny i v jiných městech? Je někde přehled kolik je v Praze (přibližně) celkem parkovacích míst a kolik z toho tvoří tzv. modré zóny? Co se stane, zaparkuje-li někdo na místě, které si celoročně platím? Také se zde bude vztahovat 24 hodinová čekací lhůta, nebo jde v tomto případě o překážku na pozemní komunikaci? Děkuji

0 0
možnosti
Foto

Jde jen o tzv. zóny, Na ostatní případy se nevztahuje. A je to pražská specialita.

0 0
možnosti
MS

Když někdo zablokuje výjezd z garáže, tak teď se bude muset čekat na uvolnění až 24 hodin? 8-o8-o8-o

3 0
možnosti
Foto

I47v21o 22C23i87l14i41c94h

21. 6. 2014 10:36

Tak to si nemyslím, to je situace, kdy auto skutečně překáží.

0 0
možnosti
MJ

Jo..jo..pane volený papaláši. Máte ochranu před botičkama. Jste mazaní .........;-)

7 0
možnosti
Foto

to nebyl motiv návrhu.

0 0
možnosti
RK

Jj. Botička je skvělá věc. V dobách dávno minulých jel můj příbuzný do Národního. Konec byl kolem 22:00. Když přišel k autu, měl na něm botičku. Zavolal MP.... Čekal deset minut, čekal dvacet minut, čekal hodinu, čekal dvě hodiny.......Strážníci se na místo dostavili v 1:45.... Byl prosinec, na teploměru -5. Co by tenkrát dal za to kdyby ho raději odtáhli. Odjel by s rodinou domů metrem a auto by si druhý den vyzvedl.

0 0
možnosti
PR

Na základě několika dojemných příběhů obyčejných lidí jste vytvořil zákon, který rozlišuje mezi přístupem k poslanccům a k obyčejným lidem. Bohužel ve prospěch poslanců - nadlidí. Co bychom od Vás pane Humle mohli čekat. Jste pro mě prototyp naprosto odporného nevolitelného poslance.

7 0
možnosti
Foto

Nu líbit se vám nemusím, ale na úpravě použití botiček jsme nezměnili ani písmeno. A popravdě si myslím, že ta úprava je správná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik