Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT
IR

I40v66a49n 15R25a19č70e28k

1. 6. 2014 18:24

Ultrastalinista opět změnil foto??Rv

8 4
možnosti
LD

Západ (NATO) a dodržování Ženevských konvencí-to by se mohlo vyprávět jako vtip! Zaorálek opustil ČSSD  a vstoupil do strany TOP09, která je co do pokrytectví na tom "nejlépe". Užije si 4 roky slávy a pak ten nadějný politik skončí mezi podobným haraburdím, jako Gross, Vondra...

10 1
možnosti
MK

M48i70l95a27n 76K27e70s16l

1. 6. 2014 18:26

Sobotka by se měl pokusit, co nejdříve tohoto snaživého Fitipaltiho zbavit.Je všeobecně známo,že katastrofální a neodstranitelné škody nadělají snaživí blbci s mocí.Hodnocení iniciativy pana ministra se může  promítnout do výsledků podzimních voleb-především senátních.Zdá se,že váhání pana prezidenta při jmenování Zaorálka ministrem bylo na místě.

8 1
možnosti
JS

Bandera=fasista. Quisling=zradce. Malo kdo vi, ze tento Quisling byl pracovnikem norske Nansenovy nadace, a zachranil , nekdy i snasazenim vlastniho zivota statisice lidi na Ukrajine (v 20 letech) od smrti hladem, pri hladomoru vyvolanem bolseviky. Ze pak vsadil na Hitlera, ktereho povazoval za jedine schopneho zastavit komunistickou agresi je jina vec.

0 2
možnosti
RK

To je zajímavé. Teroristé se zbraní v ruce, v neoznačených uniformách a máchající vlajkou jiného státu by měli mít nějaká práva8-o   To že někdo nějaké auto označí červeným křížem je sice hezký, ale ten kdo po něm hodil granát ho nemusel vidět. On byl velký problém požádat protistranu, OSN, EU, Rusko, nebo kohokoliv jiného o předání informace, že povezou raněné.

3 11
možnosti
PK

Ale ze stejného důvodu třeba někdo nemusí vidět označení OBSE, OSN a nebo podobné...

a požádat kohokoli znamená mu dát informace o vašich pohybech... nejlepší způsob jak prohrát válku je nepřítele o čemkoliv informovat.

3 0
možnosti
Foto

toto není můj text, ale je bohužel platný:

Copak nezačíná každá válka démonizací nepřítele? Přitom si každý, kdo není líný, může najít a přečíst myšlenky geostratéga USA č. 1 Zbigniewa Brzezinského: "Euroasie je šachovnicí, na které se bude bojovat v budoucnosti o světovou nadvládu". Ale na účet koho? Kdo bude na těch šachových políčkách umírat? Mr. Obama, pan Gauck nebo madam Merkelová? Konflikt by mohl vyvolat celoplošný požár. Bývalý německý kancléř Helmut Schmidt ostře kritizoval chování EU vzhledem k Ukrajině a zahraniční politiku EU nazval „šílenstvím“. Obává se eskalace situace jako před vypuknutím I. světové války v roce 1914. Stejně jako tehdy existuje nebezpečí, že se Evropa, USA a Rusko doklopýtají do války. Tomu mohutně napomáhá i pokleslá úroveň komentářů a jazyk, který při tom komentátoři používají. Jazyk z doby studené války

20 4
možnosti
IR

I63v65a63n 72R31a91č38e84k

1. 6. 2014 18:01

Jestli vskutku platí ta první věta citace, tak pánbůh s námi. Zkusil jste, zvláště na počátku krize nahlédnout na nějaké Ruské weby? Co tam se dělo? Démonizace druhé strany je ještě příliš mírné vyjádření toho, co předváděla ruská propaganda. Také díky ní, se nyní na Východě bojuje. Lidé byli tou propagandou tak vyděšení, že místo jednání, sáhli po zbraních.

4 1
možnosti
PF

Karmu Vám nedám, i když se říká pozdě, ale přece. Od státní moci jsem rozumné uvažování očekával mnohem dříve. Tu krev už nesmyjete, to jsem psal již v lednu.

1 0
možnosti
Foto

podívejte se na mé starší blogy. Toto není první.

1 0
možnosti
Foto

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/prezident-zeman-bandera-byl-ve-skutecnosti-masovy-vrah/

to pro ty, do nepochopili, že jsem citoval prezidenta republiky. A ano, souhlasím s ním

7 2
možnosti
TP

Save Cezch republic from Huml

7 12
možnosti
AS

A90d87a41m 72S61t16a30v73a

1. 6. 2014 17:12

Autore, a co na to váš kolega Khárl?

0 0
možnosti
MB

Kabaret demagogie,takže na východě Ukrajiny státní moc nasadila proti vlastním obyvatelům děla, minomety, tanky, obrněné transportéry.8-o

A není to náhodou  obráceně,  tedy že ruští nacionalisté  a Putinovi soldáti nasadili na východě Ukrajiny samopaly, kulomety, minomety, transportéry aby zavlekli zemi do občanské války a vyvolali nenávist mezi lidmy co desetiletí žili vedle sebe v pokoji.

Vláda v Kyjevě dělá jen to,  co by dělala vláda každá, nebo u nás bychom snad vyjednávali s lidmy co by někde v Sudetech obsazovali ve vojenských uniformách se samopaly, kulomety a minomety letiště a státní budovy vyhlašovali lidovou republiku Sudety atd., nebo tohle snad by toleroval Putin v Rusku ???

Demagogická absurdita nad absurditu.Rv

4 15
možnosti
AS

A13d60a57m 25S94t46a87v41a

1. 6. 2014 17:18

"A není to náhodou  obráceně": Bingo! Není, člověče!  Vždyť oni sedí stále na svým, a ty inštrumenty natáhli, až když tamti na ně s letadly, helikoptérami a tanky. Vy byste se pro svůj názor nechal odstřelovat? Ještě vám nedošlo, že ta ukrajinská armáda je dirigovaná těmi teroristy na Majdanu, kteří Kyjev a celou Ukrajinu terorizují a vydírají, za podpory i Karla Schwarzenberga? Pravda je, že o těch teroristech na Majdanu naše vaše začala mluvit až tento víkend. Tak to nemůžete vědět.

9 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik