Diskuse

Odtahy vozidel a bodový systém; návrh změn

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P12e17t86r 64S66k85á90c74e55l

27. 5. 2014 18:06

"Upozporňuji, že to je právnický text a je třeba jej srovnat se současným zněním zákona. Bude to zřejmě spíš pro zdatnější z Vás."

Upozporňuji za chybičku, stane se. Ale jde mi nyní o obsah uvedené věty vzešlé z Vašeho "pera", z mysli. Asi Vás vychovatelé práva neučili, že "právo je člověku vrozené, již pouhým rozumem poznatelné"! Pod tímto sloganem byl již počátkem 19.století sestaven na svou dobu dokonalý trestní zákoník, který jako celek vydržel až do roku 1948.

Takže už aby volby vyhráli NEparlamentní strany, zvláště ty, co slibují zjednodušení zákonů, odstranění novel a přílepků. Právo, tedy texty zákonů se přiblíží občanům a ne "zdatnějším z vás"...R^

0 0
možnosti
Foto

kritika na první pohled zdá se býti dobrou, leč svědčí o tom, že jste to ani nepřečetl. Škoda. Pozměňovací návrh nejde napsat jednoduše, byť celek pak je srozumitelný každému, ale nutné sesadit s celkem. A já to na tom odkazu opravdu udělal, milý kritiku, který ani nečtete co kritizujete. Smutné.

0 0
možnosti

Jsem velice rád, že jste se stal obětí "Humlozákomů" typu "omezení osoby blízké"(též právo nebýt trestán za nevypovídání + presumpce neviny) a předražené odtahy vozidel z modrých zón, kde by stačil papírek za stěračem prootže k omezení provozu tím nedochází.

Teď už jen doufám, že dostanete pokutu za jízdu vražedných 55km/h mezi závodištěm a vrakovištěm na Chuchelské radiále a vstoupíte tak plně do klubu "pyrátů".

0 0
možnosti
Foto

Jste zdravě škodolibý. A musím opakovat, "osoba blízká" v tomto znění není můj návrh a ani jsem pro ni nehlasoval. Byl jsem pro ryzí Holandský model, který je výrazně liberálnější. "Na svědomí" mám zimní pneumatiky, a povinnou dopravní výchovu ve školách.

0 0
možnosti

Odtahování vozidel tam, kde by to stačilo řešit botiškou je absolutní nesmysl. Vždy se ptám: Komu to slouží? Komu slouží čistit ulice pár dní před tím, než popadá listí? Ale je to vynikající kšeft: Stovky lidí zalatí pár tisíc, protože nejde nezaplatit, protože nejde nikde zaparkovat. Praha to má vlastně zadarmo. firma si přijde na pěkný peníze a ten, kdo zadává zakázky dostane pár melounů. vynikající kšeft pro všechny kromě nás všech. 

Takže: Ano, jednoznačně zákaz odtahování tam, kde je možno dát botičku. 

Zajímavé je, že tam, kde parkuji bylo několik let auto vrak, které nebylo možno odtáhnout. Jak to? 

Ano jednoznačně po 3 letech už se nemá evidovat. 

A to, že jste dostal tolik negativních stanovisek - možná by stálo se zamyslet, jak je to s tím papalášstvím a zda jste k němu nepřispěl. Nevím, Takže neodsuzuji. Ale stejný pocit vůči papalášům mám také.

1 0
možnosti
Foto

hází nás všechny do jednoho pytle. S tím nic nenadělám a jen se tím "bavím".

0 0
možnosti

Takže z diskuse jsem se od soudruha Humla dozvěděl:

1. Nikdo ten jeho článek nečetl

2. Polovina lidí trpí dislexií, ta druhá dyslexií

3. Diskutující jsou hlupáci

Co jsem se ovšem nedozvěděl, je byť jediná odpověď na dotazy... Bravo...

0 0
možnosti
Foto

na který dotaz jsem neodpovědě?

0 0
možnosti
Foto

K66a58r37e57l 57R29a68d76a

25. 5. 2014 16:15

Rozumnější by bylo zrušit městskou policii a tu státní vyhnat z kanceláří na ulici.

2 0
možnosti

Klíčová věc je, že by na modrých zónách mělo být možno zastavit na 30?60 minut jen na parkovací hodiny za okénkem. A na delší lhůtu by mělo být možno zakoupit v každé trafice parkovací lístek... Už kvůli místním obchodníkům. Asi by měla být nějaká možnost i pro pohotovostní lékaře, lékaře na návštěvách, atd..

Diplomatická vozidla mají mít ze smluv ochranu a tomu se nelze vyhnout. New York občas publikuje, kolik mu dluží cizí země na pokutách za zastoupení při OSN.

3 0
možnosti
Foto

mám ohlas, který volá po úplném zrušení modrých zón. Ten Váš návrh je výrazně lepší. Díky, beru do Sněmovny

0 0
možnosti

MP zahájily před lety odtah vozidla v němž sedělo dítě... Oni si ho nevšimli.

Matka dítěte tehdy musela zaparkovat před školou v centru a vyzvednout dítě z družiny (šlo o nespádovou školu, kam vozí děti z velké části města), druhé dítě bylo nemocné, tak ho nechtěla brát dovnitř, ale ani nechat doma.

Než se vrátili, bylo auto ve vzduchu i s dítětem....

0 0
možnosti
Foto

Tak oni udělají zákon, policie podle něj jedná a když se jich to dotkne, tak je najednou ten zákon špatný. To je naprostá ztráta sebereflexe.

1 0
možnosti

S clankem ovsem v zasade souhlasim..

0 0
možnosti

Co se dle meho za ctvrt stoleti od prevratu nezmenilo je to, ze nekteri se povazuji stale za rovnejsi. Jedinou vyjimka, ktera je dle meho bez diskuse, jsou vozidla IZS. Jakekoliv dalsi vyjimky typu "ja jsem poslanec" ci "ja jsem senator" povazuji opet za projev papalasstvi.

7 0
možnosti