Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak pane Huml, jak vidím z vašich příspěvků, asi jsme všichni hlupáci, co nejsou schopni pochopit vaše myšlenkové pochody. A nebo je to všechno jinak.... Evidentně už nejste schopen pochopit  vyznění a hlavně dopad vašich nápadů....Jediným výsledkem bude opět další příspěvek do myšlení občanů, že poslanecká sněmovna je banda papalášů, gaunerů a tragikomických figurek. A to je špatně, ale můžete si za to sami......

15 1
možnosti
Foto

a přečetl jste si to, pod čím diskutujeme?

0 4
možnosti
AF

Myslím, že se vám dá občas věřit, i když jediné, co se vám opravdu povedlo, je vaše dcera. Škody, že už ji v TV nevidíme.

0 0
možnosti
Foto

jestli to nebude tím, že jeden den jsme sympatičtí občané, den po zvolení již jsme parchanti politici. Tunelové vidění světa

0 4
možnosti
IH

Že odtahují vozidla diplomatů, pokud překáží, mi vůbec nevadí. Jestli se nepletu, tak pokuty neplatí s odkazem na imunitu. Takže se aspoň projdou na odtahové parkoviště.

Že se odtahují vozidla záchranky je už taková urban legend. Nepodařilo se mi vygooglit žádný takový případ. Pouze v jedné diskuzi uváděl záchranář, že mu bylo odtaženo civilní vozidlo s označením, nicméně po zásahu vedení byla situace vyřešena.

A že odtahují vozidla poslanců? Poslanci chtěli reprezentativní prostory v centru. Že se tady nedá parkovat? To je vážně zásadní objev v Praze. Ale řešit situaci zvláštním zákonem bude přesně to papaláštví a přehlížení místních lidí, které jsme nesnášeli za komunismu.

19 0
možnosti
Foto

zařadil jste se do řady dyslektiků. O imunitě můj návrh fakt není. Diskutujte o tom, co jste schopen přečíst a pochopit.

0 11
možnosti
IH

Je tragikomické, že Vaše úprava zákona:

1) zčásti zlikvidovala bodový systém, který experti označovali za důvod poklesu těžkých nehod

2) řeší drobné přestupky, ale například hrubého překročení rychlosti se netýká a lze tam pořád použít odkaz na právo nevypovídat a vyhnout se tak stíhání

3) mimo jiné porušuje Základní listinu práv a svobod

Místo buzerace řidičů za 61 na 50 na čtyřpruhu bych uvítal zvěřejnění seznamu registračních značek, které jsou vyjmuty z působnosti zákona (přece automatický systém nebude posílat pokutu rychle jedoucí sanitce nebo policii).

5 0
možnosti
Foto

teď píšete o osobě blízké. Opakovaně musím prohlásit. Tato úprava není moje. Ani jsem pro ni nehlasoval, což je doložitelné na stránkách psp.cz

0 0
možnosti
KG

Nevím proč chcete zneužívat svých výsad s odvoláním na množství schůzek a jednání. Přece lze si svůj čas naplánovat do puntíku a navíc v pátky již nepracujete. Je nutno dodržovat předpisy a to platí jak pro mě tak pro Vás.

6 0
možnosti
Foto

proč mi podsouváte něco co nechci. Četl jste to pod čím diskutujete?

0 3
možnosti
RH

R95a52d10e39k 96H36o81d36a71ň

24. 5. 2014 11:38

V případě že se sanitky skutečně odtahují strážník nevyhnutelně nedodržuje princip přiměřenosti. V takovém případě je ale potřeba trestat konkrétní strážníky, kteří o odtahu rozhodli, není třeba měnit zákon. Bylo by ostatně načase.

V případě že se sanitky neodtahují (a mě přijde dost nepravděpodobné, že by si nikdo nevyfotil odtahovanou sanitku v době, kdy u sebe má foťák minimálně každý druhý) pak také není třeba cokoli řešit. Snad jen poslance Humla, který nás potenciálně lakuje.

7 0
možnosti
RH

R19a46d37e48k 79H51o94d62a34ň

24. 5. 2014 11:56

"Odtažení vozidla je krajní prostředek, který smí být použit pouze v případě, že vozidlo překáží v provozu"

To je sice krásné, ale dle paragrafu 2 odstavce ee) "vymezení základních pojmů" platí, že "ee) překážka provozu na pozemních komunikacích je vše, co by mohlo ohrozit bezpečnost nebo plynulost provozu na pozemních komunikacích, například náklad, materiál nebo jiné předměty, vozidlo ponechané na pozemní komunikaci nebo závady ve sjízdnosti pozemní komunikace,"

Ergo tenhle pokus naprosto nic nezmění, protože vozidlo zaparkované v rozporu se zákonem je již z definice překážkou silničního provozu ačkoli provozu vůbec nepřekáží. Je to ostatně jeden z nejviditelnějších rozporů logiky a zákona a jeden z nejoblíbenějších paragrafů každého strážníka, protože vám to může otlouct o hlavu, že "ho ale nezajímá že nepřekážíte... protože to vozidlo je překážkou silničního provozu již z definice"

2 0
možnosti
Foto

Tak jsem přečetl vše a karmu nedám. Uznávám, že email mluví trochu o něčem jiném. Ale to co z něj vyplývá evidentně je, že jste zejména pohoršen nad tím, že vůbec lze označené auto poslance odtáhnout. Toho se nezbavíte. Nejste nadlidi, nejste vůdci národa, i když si to nemalá část rádobypolitiků o sobě myslí. Jste námi zvolení zástupci - potažmo úředníci - kteří na prvním místě měli dodržovat pravidla, zákony, vyhlášky apod. A to se vám všem tak nějak úplně nedaří, že? Čili celá debata o parkování poslanců na modré zóně je zcela bezpředmětná. Pokud nemá parkovací kartu jako rezident nebo podnikatel, jako každý jiný občan, nemá tam co dělat  a musí být odtažen. A je nesmyslem dávat botu, aby tam zabíral dalších 24 hodin neoprávněně místo.

8 0
možnosti
Foto

Diskutuji s lidmi inteligentními nebo ne? Proč mi podsouváte něco, co neřeším? Můj návrh není o poslancích ani imunitě. Nejste dislektik?

0 5
možnosti
JR

Vážený pane poslanče, k bodovému systému jsem se vyjadřoval již před nějakým měsícem. Samozřejmě, že zbytečně. A přitom mi mnoho postižených řidičů psalo na můj soukromý mail, jak jsem dopadl. Odpověděl jsem, že nijak. Poslance ani prezidenta tento problém vůbec nezajímá. Zde odkaz na blog: http://rucka.blog.idnes.cz/c/315725/Proc-nedostali-amnestii-taky-ridici.html

1 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že vybodování se nechápe jako trest. A amnestii dopravních přestupků (což není případ vybodování ale zákaz činnosti) může udělit vláda. Byla několikrát opravdu udělena.

0 0
možnosti
MP

A jak to ječí.. Sprominutíám parchant, který utahoval šroub represí a buzerací na řidiče - najednopu když dopadly na něho samého, se kroutí jak žížala na plotně... A já vém povím že zrovna na VAS jako na AUTORA tétobuzerace by měla dopadnout DESETKRAT silnější silou než na obyčejného občana ! DObře vám tak Rv

7 1
možnosti
Foto

Kdyby hloupost nadnášela .....   Utahoval jsem šrouby a utahovat budu tam, kde chování řidiče má vliv na bezpečnost ostatních. Autorem TÉTO věci rozhodně nejsem. Škoda, že jste si článek ani nepřečetl. Jak říkám, kdyby ....

2 3
možnosti
Foto

s odtahy sanitek a PCR lzete

1 1
možnosti
Foto

auto lékaře považuji také za sanitu a samo MP mi řekli, ano i sanitu když špatně zaparkuje. Byznys je byznys.

2 4
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik