Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Pane Humle, Vy se tady zaklínáte vozidly policie a vozy, označené jako " lékař". Můžete prokázat, že někdo odtáhl modrostříbrné policejní auto? Toho hrdinu bych chtěl osobně poznat :-) Otázka totiž zní jinak - měli nebo neměli ti dotyční na modrých parkovacích zónách co pohledávat? Pokud neměli oprávnění, jak chcete zabránit, aby se takové omezování těch, kteří si poctivě místa platí, opakovalo? Domluvou, která je obecně v Čechách brána jako slabost? Nehovořil bych být Vámi o loupeži, nýbrž o " školném". Pokud jsem špatně pochopil text a Vy tvrdíte, že odtažení měli oprávnění ( ve formě zaplacení), okamžitě se Vám s plnou parádou rád omluvím.

Vozidlo, označené jako lékař může být kdokoliv. Odtáhli y mne, když budu mít vozidlo označené jako " notář", " truhlář" nebo " instalatér"?

6 0
možnosti
Foto

bavíme se o odtahu a tedy oprávnění policie. Důvodová zpráva jen odůvodňuje nutnost změny.

0 2
možnosti
PR

P98a45v22e80l 56R58y18m74e12š

24. 5. 2014 18:54

To, že pan Huml se po pár letech v PS považuje za nadčlověka je patrné z této diskuse ještě více než z úvodního článku. On vůbec nechápe, že lidem vadí, že by zákon měl rozlišovat mezi parkováním poslance a obyčejného občana. Proč potom poslanci schvalují zákony, které sami nechtějí dodržovat.

8 0
možnosti
Foto

Pane Rymeš, rozčiluji se tady jen nad lidmi jako vy, kteří nepřečtou článek a podsouvají mi, že řeším imunitu. Je to marný, je to marný ;-D;-D

1 3
možnosti
RP

Ne, policie neztratila soudnost. Naopak, přestala se bát "nadlidí" jako jste Vy a ostatní poslanci, hájící pouze svoje vlastní zájmy bez ohledu na potřeby občanů.

11 1
možnosti
Foto

přečtěte si návrh, než začnete diskutovat.

1 4
možnosti
JP

Takže pokud jsem to dobře pochopil - vy byste mohl zaparkovat kde chcete, nechal to tam den (tedy 24 hodin) poté zavolal městskou, odstranila by botu, vy jim zaplatil pětistovku (což by bylo jednoznačně nejlevnější parkování v celé Praze na den) a další den znovu? Ne, já jsem pořád pro odtahovku.

8 0
možnosti
JF

J26a50n 44F96o86r56e18j32t

24. 5. 2014 17:13

Přesně. Nejlevnější parkování v Praze - modrá zona.

4 0
možnosti
OB

Mě by zajímalo, zda pana poslance hanba nefackuje ? I kdyby se mi postup policie nezdál, tak postupuje podle zákona a jak dopadne úřední moc na dnešní rádoby  " monarchy " je oheň na střeše.

Vy si tu stěžujete na policisty kteří jednají dle zákona přičemž máte problém zaparkovat v místech k tomu určených. Nelíbí se Vám snad zvednou pozadí poté co zaparkujete na místech které tomu odpovídají a zbytek cesty dojdete pěšky. Při vší úctě Vaše tělesná schránka nenapovídá, že byste se o ni staral a pohyb by Vám jen prospěl.

Zákonodárce by měl jít příkladem, ale evidentně zbytky sebereflexe jste už dávno ztratili. Byla doba kdy být poslancem byla čest a co vidíme dnes ? Obcházení zákonů, manipulace s náhradami, lobbistické párty a volič Vám je dobrý jednou za 4 roky.

Omlouvám se za části směřující mimo téma, ale bylo těžké se jich okrajově nedotknout.

P.S. Bydlím v místě kde parkovat je problém a přesto se tam pořádají policejní nálety a přeměřuje se např. vzdálenost od MHD a překvapivě, žádného poslance to nezajímá ;-D

13 0
možnosti
Foto

neřeším imunitu, přesto ji podsouváte. Co chcete, abych vám odpověděl? Vyřazujete se z diskuse.

0 6
možnosti
AN

Není znám jediný případ odtažení sanitky  ani vozu lékaře či policie  v akci. Pokud k tomu došlo, stála sanitka již mimo aktivní službu s částečně přebarvenými znaky, měla Znojemskou značku, byla odprodána jako vyřazená a stála na uvedeném místě cca měsíc. Případ odtaženého vozu lékaře se týká Vašeho kolegy z PS, který ač již svoji lékařskou praxi pověsil na hřebík a více než  20 let se věnuje vrcholné politice, označení lékaře si z vozu nesundal. Odtažení vozu Policie v akci ? A to bylo i se sledovačkou ve voze či aktivní měšťáci odtáhli vůz za páskou ? Řekl bych, že účelově lžete a kdo lže ten i krade. Z toho Vás nepodezírám i když Vaše minulost není zrovna lichotivá. Zdraví bývalý kolega A.N.

14 1
možnosti
Foto

podívejte se níže v této diskusi, kopíroval jsem příspěvek z minulého blogu zasahujícího lékaře IZS. A o aut vnitra odtáhli celou řadu. Nelžu. Nemám důvod. Zběhl jste k Městské policii?

1 5
možnosti
JS

Pane Humle, mě přijdou Vaše názory poněkud svérázné. Chcete vymazat přestupky starší 3 roků, neb poté se nemůže podle Vás člověk bránit. Myslím, že doba jednoho roku od právní moci rozhodnutí je dostatečná k tomu, by se člověk rozhodl, zda se bude odvolávat či nikoli. Přezkum po více jak 3 letech je diskutabilní, svědci si již mnoho nepamatují, tisíce a tisíce přestupkových spisů by se muselo uchovávat bez skartace, poškození i pojišťovny by neměli po mnoho let jistotu, že náhrada škody nebude později napadnuta. Zahlazení přestupků po 3 letech by bylo zcela jistě oslabením preventivní i represivní činnosti státu, což není v této době, kdy se na našich silnicích objevuje čím dál více pirátů, zrovna vhodné.

0 1
možnosti
Foto

Alternativa II. je prodloužit lhůtu skartace a možnost přezkumu. Uvědomte si, že o zápisu do systému není řidič informován a případnou chybu odhalí až při 12ti bodech. A chyby tam jsou.

0 0
možnosti
DV

Inu, pane SNB Humle, dopravní legislativní zprasky v poslední době jsou hlavně Vaším dílem. Nikdo Vám nevěří ani nos mezi očima. Dokud budou mít měšťáci právo vybírat pokuty za malicherné dopravní přestupky a tyto přestupky budou příjmem obce (což je také mimochodem zčásti Vaše legislativní "práce"), pak se nic nezmění. Jakmile se to, co "vymyslíte", začne obracet proti vám, věrchušce, je najednou problém a špatně, že?

10 0
možnosti
Foto

Aspoň částečně k věci. Škoda těch snah urážet, snižuje to váš příspěvek a tak končí v koši.

0 10
možnosti
OH

Jednou prý teroristé obsadili plnou poslaneckou sněmovnu a vyhrožovali, že pokud, do jistého času, nebudou splněny jejich požadavky, tak každých deset minut propustí jednoho poslance.

-

Poslanec když nepřijde do práce, tak se většinou nic nestane (potvrzeno účastí mnohých či jejich pospáváním, čtením, či vzpamatováváním se ze společenské únavy). Když nepřijde uklizečka či popelář, tak je to vidět hned na neudělané práci.

6 0
možnosti
Foto

co jste tím chtěl říci k odtahování vozidel?

0 5
možnosti
MP

Pane poslanče, rád bych položil pár doplňujících dotazů:

1. Je běžné, že hospodářský výbor předkládá návrhy, které s jeho oblastí vůbec nesouvisí?

2. Mohl byste místo neurčitého odkazu na diskusi Vašich předchozích článků například odkázat na nějaké konkrétní případy, kdy k odtažení sanitky nebo vozidla státní policie došlo?

11 0
možnosti
Foto

Hospodářský výbor má ve své kompetenci kontrolu nad ministerstvy dopravy a průmyslu a obchodu. Takže to tam patří. K bodu 2. Proč si myslíte, že o všem co se v této zemi děje jsou někde nějaké články?

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik