Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P56e90t72r 61H70á24l44a

12. 5. 2014 15:20

Řešení je jednoduché. Je třeba zavést (přiměřenou) zodpovědnost soudců za jejich rozhodnutí.

1 0
možnosti
FD

Nevím pane.Ale nic asi nevyřešíte.Tento režim totiž vždy jenom čeká,až se něco stane.Dostal jsem pokutu.Podotýkám,aby někdo hloupě nediskutoval,že jsem hluboce přesvědčen,že oprávněně.Jel jsem služebním autem,po skončení jízdy jsem doklady v tomto autě zapoměl,to odjelo a já svým soukramým jsem se vydal asi tak do 1 km vzdáleného obchodu bez dokladů koupit si chleba.Byl jsem přistižen.Pokud bych po cestě udělal volovinu a někoho nebo sebe zabil,nebo zmrzačil,toto riziko jsem nikterak tím,že jsem neměl u sebe řidičák nezvýšil a bezpečnost tím neohrozil.Proč toto píšu.Po lesních,polních a okresních  cestách se prohání množství terenních motorek a čtyřkolek,chodí tudy děti,málo pohyblivý občané a nikoho to nezajímá.V našem místě takovéto křápy opravuje jeden mladík,mimo to má závodní auta,uznaná cyklosteska,kudy také běžně chodí rodiny s dětmi,je pro něho zkušební a testovací dráha,to je nejenom u nás,takto je to od městečka k městečku,od vesnice k vesnici.Tito jsou nevím z jakých důvodů z dodržování pravidel o bezpečnosti na silnicích a veřejnosti vyjmuti.O nějaké slušnosti u nich nemůže být ani řeč.Pokud se vůči nim v tisku nebo v televizi objeví nějaké upozornění,tak jenom to,všichni dávejte pozor blbečcí tam jezděj.To platí i pro motorkáře na těch nejhlavnějších silnicích.Tam je zajímavá jedna věc.Když to napálí do stromu, patníku a pod.,má rodina smůlu.Nemá,kdo by jí platil miliony.Jiné je,když to napálí do někoho,kdo tam normálně jede.Tam už je odškodné,vždyť on byl několikrát v televizi upozorňován,že na něj má dávat pozor.Vždyť je to celé fraška.

0 0
možnosti
MP

Ani s tímto kostýmem nemůžete létat.  To v americe píší povinně výrobci na kostýmy Supermana . Kdyby to nějaký z  kupujících trotlůů chtěl skusit.  Tak by mělo i na policejní uniformě stát varování: Ani uniforma policisty s Vás neudělá ROBOCOPA, nechrání proti kulkám, automobilům ani fyzikálním zákonům.

0 0
možnosti

Bohužel většina příspěvků s p. Humlem souhlasí, ale nenabízí řešení. Rád bych znal nejen jméno (na) státního zástupce, který se případem zabýval, ale i soudce a požádal je o jejich názor.

0 0
možnosti
MK

Nestává se to často, ale dnes s  Vámi bezvýhradně souhlasím. V závěrečné úvaze o zneužití peněz daňových poplatníků jste uhodil hřebíček na hlavičku. O to asi jde především a je to neuvěřitelný hyenismus, takto využívat lidskou tragédii.

1 0
možnosti

Pan Huml zapomíná, že vydrřovat zločince ve vězení stojí občany  nekřesťanské peníze.

Zabavení auta je  nejrozumější. Jednou, dvakrát, třikrát ............................... 20 x.

A je jedno, na koho je napsáno. Každý vlastník si to musí ohlídat.

Ale pokud soud sezná, že pan milionář má relativně neomezené zdroje (ale takových moc nebude), tak samozřejmě nepodmíněný trest ;-€.

1 0
možnosti
AV

No prostě by se mělo zakázat řídit auto po zákazu řízení auta... !

2 0
možnosti

To,ze někdo se zákazem řízení je několikrát přistižen, že na vzdory zákazu jezdí pod vlivem návykové látky a státní zástupce se spokojil s formálním podmínečně odloženým  trestem a neodvolal se, tak to je vina státního zástupce.Následně řeknu netřeba hledat viníka jednotlivce, ale obecný systém kdy by při přistižení se zákazem řízení napoprvé peněžitý trest + podmínka - na podruhé si to prostě odsedět - ono by si to následně spousta lidí rozmyslela.

2 0
možnosti
KN

anebo taky nerozmyslela a v našem bordelu do vězení prostě nenastoupila, protože za chvíli budou zase plné basy a budeme úpěnlivě čekat na nějakou amnestičku, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik