Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

" A začali to dělat bez jakéhokoliv upozornění. Pravidla byla změněna ze dne na den a sportovní hantýrkou uprostřed zápasu."

Copak chce pan Huml naznacit, ze policie zacala odtahovat vozy v rozporu se zakonem? Je ruzovy papirek opravnenim pro parkovani v modrych zonach pro rezidenty? Jestli ne, tak kde je problem?

7 0
možnosti
DB

Mohl by pán, který žije z mých daní, laskavě uvést ty kraviny?

5 0
možnosti
Foto

až se bude pán vyjadřovat slušně, můžeme si popovídat. ;-D

1 7
možnosti
TZ

A hele, soudruh Huml stvořil šílený systém honu na "pyráty" a teď se do něj sám chytil.

Něco podobného se stalo nedávno v USA - barevný aktivista - odpůrce zbraní pomohl prosadit zvýšení trestu za nošení zbraní do školy, no a o půl roku později, když jeho samotného chytili ve škole se zbraní, tak se divil, že zákony platí i pro něj.

Budíček soudruhu, zákony jsou i na vás a ne jen pro plnění kasiček vám zpřízněných odtahovek z kapes obyčejných občanů.

14 0
možnosti
TP

T30o64m 39P17á43l20e47k

13. 4. 2014 10:17

Super článek. Doporučuji všem k přečtění. R^

2 0
možnosti
PN

Mám sen.....odtahová služba odtahuje auta sockomunistických poslanců dříve, než oni kvůli svým vyžraným pupkům z nich stačí vystoupit....a táhne je a táhne....dlouho....poslanci uvnitř zuří, tápu, rozhlížejí se...neví...mají strach....jsou zmatení.....odtahovka je táhne dlouho, dlouho......usínají únavou a za několik rozbřesků se jejich oči rozzáří8-o....jsou štastní...jásají....slzy jim kanou....minuli Dňepr....další velká řeka...už vidí známé kopule chrámu Vasky Blaženýho.....jsou doma.....konečně.....vždyť o tom sní celý život...jejich vysněná země, řád, láska, strana....vystupují, líbají dlažbu...hle mauzeleum...jdou se poklonit velkému učiteli...

...odtahovka odjíždí prázdná...oni zůstávají...;-D;-D;-D

6 0
možnosti
DB

On je Huml, kdo je víc... Doufám, že Městapo se bude činit a bude odtahovat přednostně všechna auta poslanců od Sněmovny.

Píšete (vy všichni tam, nevykám) zákony, kterým ve finále nerozumíte ani vy sami tvůrci a když ten paskvil dopadne na vás, tak se můžete zbláznit, co si to kdo dovoluje...

Huml - bereš příspěvek 7 litrů na mobil měsíčně. V roce 2014. V roce, kdy si můžeš neomezený tarif ZA SVOJE koupit kolem 700 měsíčně, tzn. za desetinu. Takže máš 3 odtahy pořešený ;) Pohov, rozchod.

11 1
možnosti
Foto

Hele Bradáč. Kdyby uměl číst, nepsal by kraviny.

1 8
možnosti

To mi hodně připomíná slovutného právníka Marka Bendu, který si odhlasoval zákon o úpravě poslaneckých odměn a náhrad a pak se strašně divil, když uviděl jaký konrétní dopad to má na jeho kapsu. A téměř zaplakal v přímém přenosu že z toho teda rodinu v žádném případě neuživí.

10 0
možnosti
Foto

J23a85n 53K79u88k35l11a

11. 4. 2014 23:59

Taky důsledek tvýho praso huml SNB zakona blbe!

7 0
možnosti
JH

teda pane Kukla, vy jste statečný a nebojácný hrdina, takhle odvážně zaštěkat veřejně na pana poslance, za to by měla být medaile

0 1
možnosti
ŠB

Myšlení fízla. A proč byste měl kdekoli parkovat coby rezident, když rezident nejste? Tam, kde jste, si jistě správnou kartičku můžete vyběhat i na služební vůz, to není žádný problém a tam kde nejste buď neparkujte nebo plaťte výpalné za stírací parkovačky jako my ostatní. Co je na tom? Jste snad něco víc? Proč měnit zákon? Kde je nějaký veřejný zájem?

18 0
možnosti
Foto

Mě se to zdaleka tolik netýká, ale poslanci jezdí na týden až 14 dnů z celé republiky a bydlí v Praze. Myslíte, že jim někdo prodá rezidentní kartu? Ale ani o tom článek není. Změnu pravidel je vhodné předem oznámit. Jinak je to zákeřnost. Ale ve vztahu k poslancům je to u vás zásluha a já mám myšlení fízla. Není k vám co dodat.

0 15
možnosti
JP

J48a96n 92P51a15v32l24í72k

11. 4. 2014 20:50

Mně když odtáhli auto, tak jsem nejen zuřil, ale taky sprostě nadával. To je zcela normální reakce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik