Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve hře je ještě další záležitost, a to proklamovaná nezávislost policie na ministerstvu vnitra. Mně tato nezávislost přijde tak trochu absurdní, ale když akceptujeme svévoli Kubiceho a nenapravíme-li ji, tak prostě z nezávislosti policie zůstává pouhá fasáda.

0 0
možnosti

:-)  Teď jsem zabrousil na NP a přečetl si článek pana Jana Schneidera. Doporučuji všem! V jádru se to shoduje s mým předešlým příspěvkem. !!

0 0
možnosti

:-)  Napsal jste to dobře!  Ale....každému, kdo jen trochu sleduje dění v politice je jasné, že na vyhození Lessyho byla vypsána Kalouskem zakázka, když mu v telefonickém rozhovoru řekl, že ho svlékne z uniformy. Tak se do měsíce stalo! Kauza KASA s Parkanovou byl příliš horký brambor. Pokud nebyl Kubice odsouzen, měl jmenovat Červíčka, jako zastupujícího a ne hned s definitivou ! Tam je chyba. Ale ODS chtěla, aby to bylo nevratné! To je důsledek !  V rozhovoru JOhna s Langerem je vidět, že jde pořád o hodně. Minulá garnitura moc stojí o to, aby tam Červíček zůstal, což je i vidět na tom, jak se nyní brání, kdežto při nástupu sliboval opačné. Dostává podporu jeho minulých prosazovatelů, nikdy jsem nepředpokládal, že se bude tvářit tak vztekle! Ve funkci brig. generála by měl mí člověk už jakousi úroveň!   R^!!

0 0
možnosti

:-)  oprava.....pokud nebyl Lessy odsouzen, měl jmenovat Kubice ....!  Myšlenka předběhla ruku !   !!

0 0
možnosti

Máte věci, které díky plynutí času nelze zpět vrátit. To však neplatí o instalaci Červíčka do funkce. Je to stejné jako kdyby akcionáři rozhodovali mezi kandidáty na ředitele, vyhlásili jednoho z nich vítězem, a pak se zjistilo, že hlasy byly chybně sečteny.

1 0
možnosti

Všechno má řešení.... Trosečník prodá svůj příběh do Hollywoodu, zbohatne a klofne jinou:-)  Dva policejní prezidenti prodají svůj příběh na Novu. To by bylo aby se nehodil do Ordinace, Gymplu, Ulice, nebo Snídaně s Novou. No a pak je nový ministr vyrazí oba (aby s nehádali) a na jejich místo dosadí Standu Humla. Všechno ví, všechno zná a všude byl. Lepší kandidát zkrátka není. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik