Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Člověk, který má Váš vztah k Ústavě na pozici premiéra je moje nejhorší noční můra.

0 0
možnosti

to my víme a doufáme, že se partaje opět jednou naveliko zesměšní, případně "historicky znemožní" a že jsou co nejblíže časy, kdy si volič definitivně uvědomí, že významně lépe fugovat může jedině vláda karierních úředníků s hmotnou odpovědností

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že kdo jednou kandidoval v tom bártovko-johnovském legračně-nepříčetném spolku, prokázal tím dostatečně svoji kandidátní nezpůsobilost, pročež by si měl už do konce života dát od kandidování kamkoli pohov, pane Humle.

0 1
možnosti

No, pravda. Nebyl by jste první bývalý komunista, který by byl premiérem. I když jste se snažil to vzít trochu oklikou, přes VV k ČSSD.

0 0
možnosti

To jsem netušil, že pan prezident sám sebe tituluje "my" a krčí se na dvanáctém místě kandidátky ČSSD, jak plyne z gramatiky první věty. Snad budoucí premiér bude ovládat důležitější činnosti, než používání přechodníků. Zdravím, ZdŠ

1 1
možnosti
Foto

čtěte pozorněji. A k přechodníkům: 

Je-li sloveso zakončeno na -ou (jdou), tvoří se koncovkami -a, -ouc, -ouce (jda, jdouc, jdouce).

0 0
možnosti
Foto

Škoda, Stando, že sociální demokracii nevolím, jinak by tam byl kroužek, když už se tak trochu známe. Ale byl by tam jeden háček: vláda s podporou levice? A které? Jinou, než sociální demokracii neznám. Tedy s komunisty? Tak to by z toho kroužku nic nebylo.

1 1
možnosti
Foto

škoda, že nevolíte, pak máte ale ještě větší problém než volič levice. Koho?

0 2
možnosti
Foto

O18t89a83k31a19r 70S63e85k90l

26. 8. 2013 15:25

Nesouhlasím se dvěma  tvrzeními :

1/ Tyto volby jsou úplně jiné než předchozí...a

2/ Po volbách bude všechno jinak...

Ono je to totiž pořád dokola. Jednou vyhrají jedni, podruhé druzí.

Nic nového.

Jenom dávám za pravdu to, že dnešní hradní pán, Gosudar, je obzvlášť dobře vypečený ptáček !!

3 2
možnosti

Lepší Miloš než Kchárl

3 3
možnosti

12?, ty preferenční hlasy budete potřebovat, abyste se tam vůbec dostal

0 0
možnosti

Menšinová vláda s podporou levicových stran je ideální řešení. ;-D   No jak pro koho. Nepředpokládám že by levicové strany byly ochotné podporovat ČSSD, aniž by jim z toho něco káplo.

3 1
možnosti

Děkuji za informaci o Vaši kandidatuře, nikdy bych si neodpustil kdybych ji přehlédl a opoměl zakroužkovat někoho jiného.

Samozřejmě nejsem z těch, kteří by mezi Vaší osobou a Škarkou s Kočí dávali rovnítko, ale jsem z těch, kteří si o přeběhlících do jiných stran bez složení mandátu myslí, že by neměli být podruhé zvoleni.

Co se týká Zemanových výroků tak několikrát jasně řekl, že premiérem jmenuje toho koho mu doporučí vítězná strana - sice se stále omílá to s preferenčními hlasy, ale pochybuji, že by do toho šel - jednoduše proto, že by se přeci nenašel takový místopředseda, který by bodl předsedu do zad a jmenování přijal. V naší zemi stranicky loajálních politiků tomu nevěřím.

I tak jsem ovšem přesvědčen, že Váš problém to jistě nebude.

2 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik