Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozbor hodný žáka filosofie Marxismu leninismu. V zemích koruny české tuto pomýlenou filosofii prosazoval jeden ve Vídni vyučený truhlář. Gottwald (nebo tak nějak) se jmenoval. Udělal "kariéru" s ruskými komunisty. Váš učitel? Podle provokativní pózy s fajfkou by řekl že ANO. To se tedy máte čím chlubit....

3 0
možnosti
KP

Romane Honzo , jste poplatný svému jménu, ještě tam možná schází přívlastek, ale to si netroufám spekulovat. Článek pana Humla jednoduše  a srozumitelně přiblížuje současnou politickou situaci i pro nejširší vrstvy obyvatel této země.A přibližuje to úmyslně tak, že to musí pochopit i čtenář mdlého rozumu. Vy jste to nepochopil? Tak si to přečtěte ještě jednou a přestante ze sebe dělat cvoka více než je bezpodmínečně nutno. Díky.

0 1
možnosti
JB

Vážený pane prospěchářský přeběhlíku. neopovažujte se si mne brát do pusy svým prohlášením, jak jsme pana Zemana všichni volili. Já, na rozdíl od Vás mám svou čest a nehodlám ji směnit za volitelné pozice do příštích voleb. A rozhodně si vyprošuji, aby nějaký zkorumpovaný politik tady zkoušel mluvit i za mne a tvrdit, že to, že on je ochoten se zaprodat za svůj prospěch se týká i mne či dalších lidí.

Mluvte tedy laskavě za sebe a nebo ještě lépe zkuste prostě mlčet, když už nejste dost chlap, abyste se držel svých slibů.

6 3
možnosti
Foto

protože jste evidentní volič spavého Karla, tak mne váš názor nechává chladným.;-D

3 4
možnosti

Muslimští atentátníci se také moc nebojí. Nejsou mi kvůli tomu sympatičtí a nechtěl bych s nimi letět v jednom letadle.

Ekonomika se propadá, veřejný dluh stoupá a to má řešit levicový rádobyekonom který slibuje rozhazování ze státního rozpočtu. Hm, zajímavá konstrukce.

Co vím, Hitler byl také zvolen demokraticky a jednal, minimálně ze začátku, v rámci zákonů. Neříkám že Zeman je Hitler, jen to, že i když se někdo chová podle platných zákonů (což obvzláště u obecně psané ústavy není tak těžké), může znamenat velké nebezpečí pro demokracii v zemi.

Vynucení předčasných voleb proti vůli sněmovny je popření volebního výsledku a funkčnosti sněmovny.

Vláda loutkových nestraníků je nesmysl, protože by za provázky tahal jeden člověk. Volby tu nejsou proto aby byl zvolen jeden člověk a ten vládl jako diktátor. Volby to jsou proto, aby byla zvolena strana/y, kde je moc rozprostřena. Já vím že mnoho lidem by se líbil osvícený diktátor, ale mají smůlu. Neexistuje proces výběru osvícených diktátorů kteří se nezkazí.

5 3
možnosti
AB

Jsem sice pravičák, ale při současných grázlovských vztazích této pravice a machinacích kolem nové vlády bych fandil Rusnokově kabinetu, aby získal do doby nových volab důvěru. Spousta věcí by se pročistila.

7 2
možnosti
PG

P63a14v92e66l 49G21ö22t46z32e

28. 6. 2013 13:36

Jakoze procistila s pomoci napr. pana Peciny? Za pomoci prezidenta, ktery o okradacce za mnoho miliard, ktere byl primo ucasten a kterou Svycari nastesti vysetruji? Nebudte naivni. Souhlasim s vami, je to augiasuv chlev, ale ani Zeman ani hvezdna pechota Rusnokova rozhodne nic k lepsimu neposune.

5 2
možnosti
IM

I88v71o 53M32i16l81d87a

28. 6. 2013 12:43

pane jste mimo a to tak, že úplně...

3 2
možnosti
JS

Omlouvá se za dva téměř totožné příspěvky protože se ten první dlouhou dobu nezobrazoval tak jsem si myslel že se nějak smazal.

0 0
možnosti
JS

Vážený pane Bárto , a vy jste si nevšiml že v této vládě včetně parlamentu a senátu se přeběhlíky jenom hemží takže vaše výtka že se jedná o přeběhlíky z ČSSD není na místě. Chápu že pan Zeman není váš šálek čaje ale je zvolen vůlí většiny takže vy i já jsme nuceni tuto vůli respektovat a není třeba na něj vrčet. Pro pořádek ptám se jak jste vrčel na ty předchozí vlády které přivedli tuto zem na pokraj katastrofy.

2 1
možnosti
KC

Jiří Sviták: jenže pan Zeman zachází ještě dál ve snaze, aby bylo po jeho. To není stabilizují prvek ve vášněmi rozčeřené hladině české společnosti.

1 1
možnosti
JJ

Pane Steinere. Váš příspěvek bych doporučoval jako příkladnou ukázku manipulace a kroucení faktů. 1) skorourážející označení Milošova oproti podlézavému "paní Němcové" ( jen malá poznámka, PR agentura doporučila jejím spolustraníkům označení "paní Miroslava Němcová"), 2, nepodložená informace o otci paní Klausové... a vyvození, čeho vlastně??? Odkdy můžeme za své rodiče?  Doktor Forman nazýval doktora Hause "manipulativním parchantem", kdyby znal vás...

1 0
možnosti
ZB

Zeman tentokrát dle mého soudu udělal dobře, že nedal prostor koalici ODS, TOP 09 a LIDEM k sestavení další rozkrádačky. Na druhé straně se obávám toho, aby úřednická vláda se nepustila do podobných odkloňovaček jako předešlé vlády, například dostavba Temelína.

2 1
možnosti
RC

Parkanová a Casa, Promopro a Vondra - kauzy z doby vlady Topolanka. Parkanova ve vlade neni a Vondra taky ne.

Ktera vlada by z hlediska (ne)stihani jejich lidi byla legitimni? Pak snad jen KSCM, socialni demokrate maji jednoho v krimu, Vy jste se mu vyhnul nevydanim, VV maji maslo na hlave (Vitek, Skarka). Proste "elity" jsou vsude, kam se clovek podiva.

3 1
možnosti
JM

Třeba na něj ještě dojde ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik