Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J33a31n 95K83o45ř52á25n

27. 6. 2013 10:09

Máš to Stando trošku pomotané ... nebyl jsi na tom testovacím autíčku Besipu co se zastaví při 50kmh ? ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

P40e14t88r 52U88h25e46r

27. 6. 2013 10:33

Byl v něm, došlo k poruše a autíčko se rozjelo o dost rychleji ;-)

0 0
možnosti

P92e92t41r 44U55h27e91r

26. 6. 2013 7:18

Podezření z prodeje mandátu? To je někde uvedeno jako trestné?

1 3
možnosti

trestné možná ne, ale v rozporu s přísahou poslance;-D

2 0
možnosti

Pěkné. Hlavně když k tomu otevřu váš článek o Rathovi. Fascinuje mě, jak se vám tak bezstarostně práší od huby. Nejste v tom ale sám. To je problém všech českých politiků. Vládních, i opozičních. Krátka když jde o konkurenty, to jsme všichni plni morálky. Když jde o vlastní, tak se to snažíte okecat. Ta nová nepolitická vláda složená z politiků vypadá zajímavě. Všechny nitky nakonec vedou ke Klausovi a Zemanovi. Poslanci vysedávají v dozorčích radách už hezky dlouho a hlavně rádi. Věřit tomu, že všem šlo o blaho národa snad nikdo nemůže. Nikdo neví, kde až mohlo vyšetření skončit. Udělat ministrem vnitra člověka který v takové dozorčí radě rovněž seděl, je velmi zajímavý krok. Také je zajímavé, že se jedná o lidi, kteří se nepohodli se současným vedením ČSSD. Máte pravdu, že nejde o selhání jedince. Je to selhání hned dvou lidí. Dvou arogantních ješitů, kteří si oba vystřídali tři nejvyšší funkce. Jeden už teď odpadl, už jen občas někde něco žbleptne, druhý je teď na vrcholu blaha když se může předvádět před novináři. Ta komedie z Lán byla dobrá. Až oba končí na smetišti dějin, tak snad se to po nich po čase vyčistí.

2 3
možnosti

Pane Humle, cítíte to dobře. Ducha ústavy zesměšnil a zesměšňoval Klaus a pravice a dlouhodobě. Dnes se ho dovolávají. Ono se to dá totiž říci i jinak. Klaus měnil ústavní zvyklosti stejně jako pravice a na každém kroku - to čemu se říká extenzivní výklad ústavy se stal zvyklostí a Zeman se zachoval podle této nové ústavní zvyklosti. Včera to potvrdi třeba Aleš Gerloch. Koalice se ukazuje být ještě blbější než jsem myslel. To, co jim dnes vadí, jim totiž včera nevadilo. A mají dvě možnosti jak to eliminovat hned - jít k ÚS nebo spoluvytvořit oněch 120 podpisů k rozpuštění sněmovny. Oni totiž lžou i s tím, že měli 101 podpisů, vyvrátila to Peak, jež dala zcela zřetelně najevo, že půjde s tím, kdo bude vládnout do řádných voleb. A on to bude Zeman. u ÚS nemá ODS a TOP nejmenší šanci. demokracie totiž ohrožena nebyla a není. ODS a TOp mají možnost vyšachovat Zemana jen dvěma způsoby, výše uvedenými. Zeman z TOP a ODS udělá ale dokonalé trotly. Teď poznají vlastní meducínu a ústavně a legitimně. Sami se tak totiž chovali. A ty principy, jichž se dovolávají, ty porušovali opakovaně sami. Nejen válcováním, ale i tím, že nebyli schopni odstoupit v tomto případě. nechápou, že ty principu, jichž se dovolávají, jim samým veleli už mnohokrát podat demisi.

9 2
možnosti

:-) Alexandře,( Sašo), není co dodávat !R^R^R^

3 0
možnosti

Pane Humle, hlasoval jste pro Nečasovu vládu a spoustu jejích zákonů, nebo ne? Teď se možná snažíte udržet se v politice, ale někteří mají paměť.

1 4
možnosti

..hmm, Vy k nim ale asi nepatříte;-D,,Vy jste spou paměť už dávno zaprodal...hlasovat se má pro každý dobrý zákon..bez ohledu na jeho předkladatele..jak může současná pravice, bez ohledu na kvalitu třeba rozpočtu, už dnes tvrdit, že ten návrh podporu nedostane..i když ho sestaví odborník, který si nehraje s čísly jako Váš mág Kalousek;-D

1 0
možnosti

S tímto příspěvkem se nedá nesouhlasit a je mi velmi líto (po přečtení reakcí na jmenování Rusnoka), že nejen vládní politici, ale i velká část "nezávislých" novinářú patrně velmi rychle zapoměla proč Nečasova vláda končí. Tuto vládu přeci nezdiskreditoval Zeman, natož Rusnok, ale k demisi a současnému stavu se přece  dopracovala sama. A od Zemana by bylo hloupé ji nechat pokračovat ve stejném složení pod jiným předsedou a tvářit se že se vlastně nic nestalo.

9 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik