Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zákulisí vede. Různé zájmové a mafiánské skupiny silně profiltrovali i do policejních a justičních orgánů. Více než 20 posametových let na to měli a využili toho do mrtě, podvodní lapkové a loupežníci. Zůstává pouze otázka, kde ještě nejsou.:-/ Nedobrý pocit.

10 0
možnosti
Foto

To chce holotropní dýchání do pytlíku, to uklidňuje.

0 10
možnosti

P14a43v13e81l 94B55a28c83í96k

17. 5. 2013 22:54

Nejde o účelové obvinění, ale zákony, kdy je někdo odvolán pro pouhé podezření a neplatí presumce neviny, ještě bych pochopil nějaké zastavení funkce, ale brát obvinění jako provinění ja nehodné západní civilizace.

6 2
možnosti
Foto

Tady ale nejde o nějaká lidská práva civilů, ale o policejní předpisy. Policie je ozbrojená složka a člověk obviněný z trestného činu nesmí v policii pracovat.

1 6
možnosti
Foto

Ano, je zjevné, že existuje něco jako politická policie a justice, kterou ovládají zákulisní síly. Ty dosadily do čela ministrstva vnitra p.Kubiceho a ten je schopný plnit zadání svých čekistických kmotrů Rv

8 3
možnosti

:-)  Je zajímavé, že diskutéři neřeší obsah Vašeho článku, ale spíš Vás napadají osobními invektivami. V jádru máte pravdu: Kdo je jen trochu nepohodlný, šéf policie dostane zadání a je vymalováno. Kubice už před minulými volbami vytáhl na Paroubka nehorázné lži, a ticho po pěšině. Byl za to patřičně odměněn. Však Kalousek v telefonickém rozhovoru s Lessym mu jasně řekl, že u policie končí! Tak se také stalo! Kdo má krátkou paměť, ať se vybíjí neplodnými diskusemi na netu. Rok držený ve vazbě Rath, je toho názorným příkladem, byl nepohodlný, moc mluvil, nastražila se past a ta sklapla. Kdyby se měřilo i pro ostatní odkláněče stejným metrem, věznice by byli i po nevydařené amnestii zase přeplněné!  R^R^R^

6 1
možnosti

Pokud by soudruh Huml napsal článek o tom svém návrhu směřujícího k ještě většímu posílení policejního státu, tak samozřejmě reaguji přímo pod ním. Ale nic takového doposud bohužel nenapsal a tak svoji nespokojenost s jeho činností v tomto směru vyjadřuji alespoň zde.

Mimochodem, všimněte si jak snadno přestoupil od "pravisových" VeVerek k čistým socialistům. Myslím, že to také o něčem svědčí a ani nevím proč, ale připomíná mi to jistého člena ODS ... Davida Ratha ;-)

3 7
možnosti

No, pane Humle, o podstrčených důkazech by mohl přece  vyprávět Váš kámoš Škárka. To s těmi hodinkami u soudu se mu moc nepovedlo, taky jste mu mohl poradit lépe.

2 3
možnosti
Foto

Darjo, vaše zkratky jsou úžasně úsměvné. Kde jste dospěla k závěrům - kámoš, rady (na to měl advokáta) a podstrčený. Ani jedno se vám nepovedlo. Ale jinak hezký večer.

2 2
možnosti

Soudruhu esembáku, jsem velice rád, že vám ten pokus o další prasečí zákon nevyšel:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013051001

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=57846

R^

0 6
možnosti
Foto

až si v bazaru koupíte auto, co bude sice na pohled hezké, ale airbagy nebudou funkční, svařené bude ze dvou kusů, tak volejte haleluja, Jiný cíl, než dostat auto po těžké nehodě na technickou to nemělo a pokud druhé urážíte, vypovídá to o vás, ne o mě.

6 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik