Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P83a92v76e20l 63R16u11s35ý

19. 3. 2013 23:09

Mně to chování pojišťoven přijde velmi logické. Obávám se že je to jen okrajový projev základní systémové chyby a tou je propojení státní moci a správy a ekonomické sféry, které ústí v jednání státní správy ve prospěch svých bližních, nikoliv občanů ČR.

0 0
možnosti

Mám stejný názor, pane Humle.

2 1
možnosti

To jste šlápl dost vedle pane Humle. Povinné ručení je jedna z mála věcí, která řidičům zas tolik nevadí. Myslím těm slušným. I vymahatelnost pojištění považujeme za skvělou věc. Je ale hezké vidět, koho se snažíte oslovit. Živnostníky - parazity určitě ne.

2 2
možnosti

Mně u povinného ručení připadá nemorální, když někdo, kdo ujede za rok pár set km, musí platit stejně, jako ten, kdo těch kilometrů ujede sto tisíc. Pravděpodobost způsobené škody je přece úměrná ujetým kilometrům.

Takže bych povinné ručení jako pevnou platbu zrušil úplně a převedl ji jako poplatek do ceny benzinu, asi tak 3 Kč na litr, to by bylo cca 250 Kč na každých tisíc ujetých km, aby se tak nějak v průměru utržilo za to ručení stejně jako dosud.

Co vy na to, pane poslanče? ;-)

0 2
možnosti

Vy budete hodně geniální. Řadu nehod způsobují právě nezkušení řidiči, kteří najezdí pár set km. A k tomu druhému. Nějak mi není jasné, proč bych měl platit povinné ručení za sekačku na trávu.

4 1
možnosti
Foto

Nechť p. Huml promine, se článkem to moc nesouvisí. Mám ale apriori absolutní nedůvěru k autorům, kteří v životě byli členy 4 politických stran. RvSorry....

3 3
možnosti

Máte pravdu, Sekle. Opravdu to s článkem nesouvisí. Ale říkám si, že to souvisí s něčím jiným. Nenapadá vás, s čím?

2 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik