Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený soudruhu příslušníku SNB. Nekritzujte ostatní a nemluvte zde o právu, protože Vy sám jste pošlapal a zpoplatnil ústavní práva občanů této republiky.

Ovšem na Vašm místě bych nedoufal, že další revoluce k Vám bude tak samotová jako ta poslední.....!!

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

S Vaším článkem se dá souhlasit, kromě jediného.

"Odpouštět je správné".

O tom, že odpouštět je správné, nepochybuji. Ale odpustit může jenom postižený. Je na hlavu postavené , když jménem postiženého odpouští někdo jiný. Můžu já odpustit zloději, který Vám ukradl např. rodinné šperky po předcích, na kterých si rodina velice zakládá? Můžu takhle pěkně od klávesnice odpustit znásilnění za ženu, která se dva roky po TOM, bojí vycházet z domu?

Vím, že panu prezidentovi toto právo dává ústava, ale naplnil je způsobem, který mě, jako jeho příznivkyni, neskutěčně zklamal.

 Nechci ho ani vidět - toto bylo moc.

3 1
možnosti
Foto

některé činy odpustit nelze vůbec, samozřejmě souhlasím.

3 1
možnosti

Předpokládám, že autor četl zmíněný blog pana Matějky pozorně. Soudný čtenář s průměrnou inteligencí si totiž závěr udělá sám, odkaz na výrok soudu tam totiž je. Nevím tedy proč by měl exhibovat a dělat různé výtahy, neboť by byl obviňován z toho, že otiskuje co se mu zlíbí :-/. Pokud se považujete za průměrně inteligentního člověka, tak jste si určitě tento výrok soudu rozklikl, stejně jako spousta dalších lidí a nespokojil se s tím, co pan Matějka napsal. To totiž od svých čtenářů většinou požaduje - aby se zamysleli, někteří toho ovšem pod dojmem mediálních masáží nejsou schopni. :-)

2 0
možnosti
Foto

také dávám k článkům odkazy a na rozdíl od vás tak mám přístup ke statistice. Proto vím, že podívat se do takového dokumentu jde minimum čtenářů. Věřte-neveřte. O Vaší inteligenci pochybovat nelze, jste zřejmě nadprůměrně zdatný a máte dost času i na studium podkladů ke článkům. Oceňuji.

0 0
možnosti

Stejně je to s podivem, že člověk který si vydupal popírání základního lidského práva, že člověk má být trestán za to co provedl a co mu bylo dokázáno, tu řve něco o spravedlnosti.:-/Rv

4 1
možnosti
Foto

Dvě poznámky. Nevydupal, žádal o vydání. A druhá bylo by zastaveno jako proti kolegoví, který neměl imunitu.

2 5
možnosti

P33e79t71r 54M54o50o97s

10. 1. 2013 0:44

Doufám pane Huml, že budete stejně křičet, až některý z následovníků pana Klause vyhlásí amnestii, která omilostní mimo jiné ty, kteří budou postiženi Vaší novelou silničního zákona, která zavádí tzv. "objektivní odpovědnost provozovatele motorového vozidla" s cílem "skoncovat s osobou blízkou".Vy jste svou amatérskou legislativní činností stačil napáchat více škod, než se povedlo ve všech amnestiích v polistopadovém období (včetně té Havlovy z počátku 90.let) a v případě výše zmíněné novely dokonce i porušit Ústavu.Z toho důvodu bych Vám radil jediné - nevyjadřujte se k činnům lidí, jejichž morálního kreditu zdaleka nedosahujete a zameťte si raději před vlastním prahem...

7 7
možnosti

Myslíte morální kredit Klause ? Tak to jste k smíchu, pan Klaus prohlašoval "celoplošné amnestie ode mne nečekejte" a hele na konci kariéry...Nebo morální kredit úpadce a lháře Matějky ? Máte hodně nízké nároky na morálku.

7 5
možnosti

Ano, opět jste se předvedl jako poslušný člen strany, který doufá, že bude mít pěkné místečko na kandidátce do voleb do čehokoliv, když bude psát takové "rozhořčené" články.

Kdyby byla ve sněmovně nálada předtím, než se o vašem vydání hlasovalo, jako je teď, tak byste jako politický přeběhlík byl vydán a po právu byste byl souzen jako každý občan této republiky.

Bohužel, spravedlnost na vás nedosáhla.

Kdyby se měřilo všem stejně, tak byste vaše vaše moralistické články psal stejným způsobem, jako váš stranický kolega Rath. Z basy.

Pane Humle, jediné co na vás oceňuji a upřímně si vážím, je to, že prakticky jste jediný poslanec, který píše a hlavně REAGUJE na reakce přispěvatelů, byť nejsou vždy příjemné.

7 5
možnosti

Asi nic nemění na slaboduché argumentaci pana Klause k jeho milostem a jeho fanatických následovníků.

3 3
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik